🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 25 531
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, сега ви прочетох. И ние празнувахме един приятел Антон
Roxy, да ти е жив и здрав именика! Hug
Ясна, това, че Ешреф виси на косъм от косата на Нисан мнооого ми хареса! Grinning
Господин Седат и аз  понякога трудно го разбирам. Wink
Ели, снимките от караваната са много хубави. Подредено ни е момчето. Wink
Много ми е интересно кой му е украсил по този начин каравананата? Или я е сменил с друга?
А тази снимка ме разтопи

Ели и Гери знаят защо. Wink
Утре  ще пиша повече за Чийgем, а сега ви нося Бюшра, която присъства на наградите JOY AWARDS 2026.

ШОУ НА ЕЛЕГАНТНОСТ НА НАГРАДИТЕ JOY AWARDS 2026
Уау... каква демонстрация на чар, харизма и дружелюбие!
Турските актьори Халит Ергенч, Мерием Узерли, Туба Буюкюстюн , Пънар Дениз, Каан Урганчъоглу, Баръш Ардуч, Ханде Ерчел, Хазал Кая и Бюшра Девели присъстваха днес на наградите Jov Awards 2026, проведени в Рияд, Саудитска Арабия.
Освен цялата красота, това беше момент, който те кара да се гордееш да видиш Турция много добре представена, с актьорски състав от тежка категория, блестящ на едно от най-важните събития на годината!

Ето я и Бюшра- много стилна и красива, въпреки че аз я харесвам повече с чуплива коса.

И още една красива и стилна актриса- Туба Буюкюстюн

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 02:01 от NeZ_9

# 511
Добро утро!

Имаме си слънце днес.

Ама караваната ми изглежда друга. Не същата с найковете. Да ни е жив и здрав. Не мисля, че той се грижи за това, че си има лична негова. Просто се нанася. Явно са решили, че тази му подхожда.

Ели, направо си я разнищила. А аз виждам в отражението и голяма кана за чай. Даже се чувствам вдъхновена и аз да си врътна един турски чай. Или кафе. Май кафе сега, чай по-късно.

И са се събули. Душички. Да си имаме едно на ум като му влизаме в караваната, да се събуем. Kissing Heart

# 512
Добро утро, момичета! С една чаровна усмивка.

Напоследък асистента на Чаатай споделя по някоя снимка с него от сета.

Докато сме на вълна черно бяло, ще покажа и едно генерирано изображение. Никак не ги харесвам по принцип, но това се е получило добре.

Гери, задължително ще се събуем. Stuck Out Tongue Winking Eye
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 513
Здраявйте момичета,

Честит Атанасовден, Живи и здрави да са имениците! Иди си зимо, идвай лято!

Много са хубави снимките от караваната, сладурче си е Чачо, ❤️

П.П
Скрит текст:

Имам именик, почерпете се ❤️

Отивам да готвя 😉

# 514
Nanni, да ти е жив и здрав именика! Wine Glass
Специално за теб Hug

И от продукцията

Между другото имаше много хубави моменти между Ешреф и Нисан в последния епизод.
От онези, които не са „романтични“ в класическия смисъл, а фатални.
Когато Нисан казва, че не би имала нищо против да умре в неговите ръце, това не беше, че има желание да умре, а най-висшата форма на доверие. Тя сякаш искаше да му каже: „Ако ще си тръгна, искам да е там, където съм била видяна, разбрана и обичана.“
Би било добре, ако и тя беше толкова искрена с него, колкото е той.
А репликата за „лошия човек“ беше още по-силна. Ешреф не търсеше оправдание, той, както винаги, се самоосъжда. Тя му отговори, че дори лош, той обича толкова красиво. Blush
Това ли е нейната причина да е с него?
Защото до сега никой не я е обичал по този начин...

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 11:51 от NeZ_9

# 515
Да, това с лошия човек беше много тъжно. Не мисля, че се самосъжалява, а се обвинява за всички нещастия, които е причинил на хората. Той търси вината в себе си, не в околния свят, но не и самосъжаление. Всъщност го намирам за поемане на вината. На цялата вина.

# 516
Привет, момичета!
Живи и здрави да са имениците!🍷

До сега разглеждах публикациите на Бирсен за наградите JOY AWARDS 2026, много са стилни и красиви. Направи ми впечатление Ханде Ерчел поздрави на арабски (много труден език е), Тюба Буюкюстюн също е много интересна и забавна, слушах ги всички мога да кажа страхотни са. Бюшра също е красива, сега е модерно точно този стил прическа. Турците съм ги признала за тоалети и прически.

Нашичкия освен, че много подреден и прилежен е и много забавен. Въпреки, че го виждаме в сериозни роли, сигурна съм, че в живота е шегаджия и  типично за зодия Везни - човек на настроение.♥️

За Ешреф и Нисан мога да кажа, че и двамата пазят един от друг тайни.  Обичат се, но се разминават  с езика на честността.Той се страхува да не я изгуби.
Ешреф:"Ако не кажа всичко, я пазя".
Нисан:"Ако не ми кажеш всичко, не ми вярваш".
И като цяло се стига до един парадокс : Ешреф, крие защото обича. Нисан, страда защото обича.
Тяхната любов е любов без думи, любов която се нуждае от истина.
Надявам се, че с всяка серия ще почне да изкача по някоя истина за тях.
Ето, например как се случиха нещата за Хадър. Нямам търпение за Ешреф и Нисан да изплува истината.
Според вас кой е по-честен? - Нисан или Ешреф.

Хубава и празнична неделя!

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 14:45 от eliet

# 517
Да, Гери, и аз това казах- самоосъжда се.
Ели, Ешреф крие, защото обича и защото в неговия свят истината често убива. Нисан страда, защото обича и защото не може (или не иска) да каже истината. Те се обичат,  но това е любов, която вече не може да съществува без истини.
При Хъдър видяхме какво се случи, когато истината излезе наяве .Тя не го освободи, а го преобърна. Същото предстои и за Ешреф и Нисан, само че при тях залогът е самата им връзка. Всяка серия сякаш отлепва по едно парче от истината и ни подготвя за момента, в който вече няма да могат да се крият нито един от друг, нито от себе си.
Кой е по-честен?
Нисан е честна в чувствата си, но не и в действията си.
Ешреф е честен в действията си, според собствения си морал, но не и в думите си.

Интересно, поради каква причина, но тази седмица сме първи във всички категории.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 14:52 от NeZ_9

# 518
Ами всички са обсъждали по-ниските рейтинги Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
ГериJoyJoyJoy
------
Да не пропуснем да отбележим днешната годишнина.

"Kübra", с участието на Чаатай Улусой, Аслъхан Малбора и Ахсен Ероглу, имаше премиера точно преди две години на днешния ден. 💥

Ще споделя част от поста на Gabi, от Румъния, защото на 100% се припокрива с моето мнение,а тя го е казала много хубаво.
"Хората не разбраха стойността на сериала Кюбра, нито посланието на Гьохан за Изкуствения Интелект! Cagatay Ulusoy беше паметник на сценичните изкуства като Gokhan, където той вложил толкова много от душата си в  него.
Това е една от причините, поради които този проект нямаше успеха, който заслужаваше. Отвъд това много хора са повърхностни и търсят актьор само за външна красота, игнорирайки таланта и креативността му професионализма, който демонстрира, Живеем във все по-плитък свят и жалко, че хората са се фокусирали само върху любовни истории, забравили истинските социални проблеми, пред които всички сме изправени.  Кюбра е сериал, в който актьора иска да промени мисленето си, да остави силен отпечатък във всяка изиграна роля, от която всеки от нас може да научи полезни неща за живота... И да... животът не е розов, както някои хора твърдят, че живеят. Животът има възходи и падения и всяка крачка напред е победа!"

Радвам се, че тук, в нашата тема не се случи така. Не само, че гледахме сериала, но го коментираме подробно серия по серия.
Защото това беше наистина смислен сериал, със сериозни послания. Поредния смел проект на Чаатай Улусой!

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 16:45 от NeZ_9

# 520
  • AMS

Привет и честито на именниците!!!
Благодаря за преводите и всичко споделено!!!
Изгледах и с превод еп. 28.
В разплитане на кримито нямам голям напредък.
Добра работа, както винаги, ми свърши Фарук за Феридун Корал F.K.
"Оказва се, че Феридун Исхан Корал F.I.K. има още един син."
Не знам дали не е грешка в превода това "още един син".
Досега имаше само един - Динчер
И нататък 
"Казва се Фърат Корал. Ще се сетиш по инициалите на часовника.
Човекът е изчезнал от 2010 година.
Няма никаква документация и документи. ...
Сякаш са изтрили самоличността му.  ... или е умрял. ...
Напълно е заличил самоличността си ...
възможно е да е сменил документите си."
Та се сещам в предния епизод, че Динчер си е сменил личността 2015 г.
Ретроспекциите и на мен ми бяха къси, та и през неадекватния  Динчер
и ранената и упоена Нисан, още повече се заплетох.
От проблясъците на Нисан останах с впечатлението,
че тя си спомни къде е била и за бенката.
От спомените на Ешреф разбирам, че не е бил допускан в чифлика и
но Феридун Корал е бил мерзавец и подлец. 
Динчер пък казва, че са се разбирали добре с малката Нисан,
играли са заедно, харесва я от първия ден, ...
Но си спомням, че Динчер говореше в предишен епизод на майка си,
че е открил ония "натрапници" Нисан и ...
И още от проблясъка на Нисан  се разбира,
че Руя /малката Нисан/ посочи малкия Ешреф за убиец!?
Динчер сега иска смъртта на Нисан , иска да отидат в онзи чифлик
и се заканва, че Нисан ще умре от ръката на любимия си.
Трудно сглобяем е този пъзел, но смятам,
че е време поне едно ъгълче да се подреди.
Иначе Чийдем много добре хвана Седа и така стигна до Динчер.
Айтен, по-добре да беше заминала.  Хъдър не ми харесва.

# 521
Цитат
Трудно сглобяем е този пъзел, но смятам,
че е време поне едно ъгълче да се подреди.
Крайно време е,  Diva.
Според мен това, за още един син е по- скоро грешка в превода.
И тъй като инициалите на бащата и сина са едни и същи, Ешреф разбра, че си има работа със сина.
Сега е интересно как ще стигне до Динчер.
Първоначално си помислих, че малката Нисан сочи към момчето Динчер, но после там беше Ешреф...
А Динчер спомена, че още като я е видял я е харесал. За какво харесване според вас говори?
Хъдър и на мен не ми хареса! Не трябваше да лъже Ешреф.
От снимачната площадка

Тези тримата пак са заедно

Както правилно някой отбеляза- Кадир много бързо се възстанови. Grinning

# 522
Здравейте, момичета.
Днес сутринта докато пиех кафето успях да изгледам епизода ❤️
Съжалявам, че не съм редовна, но от нова година насам нямам почивен ден... Sad
Тъй като сте обсъдили повечето неща ето и от мен едно мини разследване. Внучката на Хафизе май е дъщерята на Сердар?! Или само аз виждам прилика 😂

# 523
Lale, никога не бих се сетила за такова нещо, браво!
Ами, много  сте добри момичета!

Много хубав коментар е направила Габи румънката, ами "Kübra" не е за всеки зрител, то си е трилър-драма. Чаатай наистина направи много силна и дълбока роля.
https://www.instagram.com/reel/DTp-ORYiLW9/?igsh=cmVudXZrMDIzZGxi

# 524
Да припомним и пресконференцията за Kübra, защото Чаатай и Аслъхан, за които още не се знаеше, че имат връзка ,бяха много сладки. Разменяха си такива  закачливи погледи! Grinning
Чаатай се появи като Dağhan от Gaddar, с къса коса.

Lale, надявам се скоро натовареността ти да приключи. Hug
Гледайки снимката, намирам някаква прилика, но по- скоро си мисля, че това беше момичето, което още в първия сезон стана причина за това, онзи тип да загуби мъжествеността си. Wink
Но, така и не развиха тази линия.
Но, може и да греша. Wink

Общи условия

Активация на акаунт