🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 22 387
  • 630
  •   5
Отговори
# 570
Малкото момче вече е на снимачната площадка.
Интересно дали ще играе някой друг като малък или ще е нов персонаж- някой сирак, например.

Надявам се, че Хъдър не е имал съмнения кой трябва да е "баща" на Сираците.

# 571
Може да е малкия Кадир

# 572
Може, да.
А ето ги и нашите  Grinning

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 15:49 от NeZ_9

# 573
Надявам се, че Хъдър не е имал съмнения кой трябва да е "баща" на Сираците.

На тази снимка изобщо не ми изгледжа, че се колебае.

# 574
Подозирам, че снима със селфикамера тази дама и затова изглежда, че той си кара колата. Ама май винаго го возят след работа.

# 575
Това момче ми изглежда на 7 или 8 години, отговаря му да е Кадир, то няма кой друг да е, или нов герой.🤔
Веднага се е снимал с аби Чаатай, знае той с кой. А, Чачко с телефон в ръка и нещо между пръстите (пръстен да не е).
Съжалявам, че повтарям снимката, но Чачко ми е още по-любим с деца.♥️
И пак си облякал черната риза, бялата повече го отваря.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 19:54 от eliet

# 576
Бяла риза за сватбата.

То встъпването в длъжност си е като сватба.

# 577
Включвания от снимачната площадка
Wink
Любимото ни място- хотела

Ешреф

Ешреф и Нисан

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 23:35 от NeZ_9

# 578
Мил спомен. Ей там седяхме и гледахме.

# 579
В сряда всичко може, но без кафе не може, Добро утро "Ешрефки"!☕

Екипът работи интензивно  снимки изкачат. Много хора винаги има покрай Чаатай,  как ли се концентрира, да не забравяме, че е мултифункионален.
Представятели си Чаатай да ви е колега.

Хотела всеки път като видя в някоя серия ми навява спомени, червеното диванче, въртящата врата, как само като стрели се изнесохме през нея да следваме Ешреф, спомняте ли си😄

Желая ви прекрасна сряда и вълнуваща серия, довечера!🍀

# 580
Добро утро, в деня на Ешреф!

Закуска?

Лично от най- добрия! Който не се нуждае от това, постоянно да напомня за себе си.
Просто излиза на снимачната площадка и го прави!

Пожелавам му сили и здрави нерви, за да издържи на целия хейт,който се излива в социалните мрежи!
 Ние го обичаме такъв, какъвто е!

Нямам търпение за новата серия довечера!
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 581
Прекрасен Ешреф ден ви желая!

Довечера ще се опитам да гледам. Естествено с забавяне, защото в 8 ми е рано. Домашни, вечери, задачи.

Чаатай не случайно е толкова затворен от към социални медии. Толкова хейт се изсипва, да ти се отще да ги отваряш. Пък кой какво вижда и какво разбира си е негова работа. Маже да не съм права в това, което разбирам, но и не държа. Важното е, че той е GOAT.

# 582

На същото мнение съм, Гери!
Това ми е вторият серил с Чаатай, който гледа в реално време, но за първи път се сблъсквам с този феномен. Нямам обяснение за него, но е факт.
И аз влизам  само, за да търся снимков материал и новини за нуждите на темата, но всеки път, в който се зачета в коментари, излизам с едно неприятно чувство.
Та, исках да кажа, че напълно го разбирам, че стои настрана от всичко това.
Какво ли предстои?

# 583
Не знам какво ще става, ама знам, че май са променили супата от първите серии. Или това просто не е от клепещите в тесен кръг когато се ядеше онази мазничката супа с месцата, на масата имаше само по купичка супа и хляб, който те разчупваха и си даваха. Това на леща ми прилича, пък и някакви свежи зеленчуци виждам. Не че менюто е важно толкова. Но според мен онази софра имаше специален смисъл.
А, сетих се. Нали за предаването на властта бяха предвидили 100 агнета, чевермета, цяло угощение. Та може и сега така.

# 584
Аз коментари рядко чета, последният път се захванах с една "уж" адвокатка, то не била адвокатка ами мъж, който почна да ми се обяснява в съвсем друга посока, от тогава спрях да чета, ако случайно попадна на позитивни коментари разбира се, че ги лайквам.
Иначе и аз така, опитвам се нещо да донеса в темата, но в повечето случаи съм закъсняла.
Харесват ми емоциите които ми придава Чаатай като актьор и затова си го харесам, гледам си го с кеф.
Чаатай Улусой не е просто "красиво лице", той е актьор който избира трудни роли и се развива.

Общи условия

Активация на акаунт