🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 24 133
  • 698
  •   1
Отговори
# 585

Просто понякога ми се струва, че част от публиката напълно е изгубила фокуса от самия сериал. Чаатай и Демет не са „екранна двойка по договор“, а две отделни личности, с различни характери и напълно различен начин да управляват кариерата и публичния си образ. Фотосесиите, съвместните събития и списанията не са задължителна част от една актьорска работа, нито доказателство за качество или химия на екрана.
Eşref Rüya не е романтична комедия или лек сериал, в който всичко се върти около една двойка. Това е многопластова история, с второстепенни герои, които имат своя смисъл и функция. Да искаш да бъдат махнати, защото отнемат време от главната двойка, означава да не приемаш жанра и структурата на сериала.
Често виждам и друго объркване- очакването Демет да играе в познатия за нея формат. А всъщност тук тя очевидно прави съзнателен избор да опита нещо различно, по-тежко и по-мрачно. Личи си, че харесва ролята си и я играе с удоволствие.
Може би е време просто да се уважат изборите на актьорите и да се оставим на историята, която ни се разказва. Никой не е длъжен да харесва всичко, но постоянните недоволства, сравнения и съвети към сценариста не правят преживяването по-добро, нито за зрителите, нито за самия сериал. Neutral Face
За мен силата на сериала е именно в баланса. Eşref Rüya не разчита само на една линия или на една двойка, а изгражда цял свят. Има любов, но не е захаросана. Има екшън, но не е самоцел. Има драма и трагедия, които тежат, комедия, която разрежда напрежението, и интриги, които движат сюжета напред. Всеки герой носи своята функция и своята болка, а именно това прави историята пълнокръвна и жива.Hands V
Имаме покана от Джерен за тази вечер

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 13:24 от NeZ_9

# 586
Имаме си откъс от следващата серия.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 14:43 от gerryto_2

# 587
Имаме си откъс от следващата серия.

Доктор- Ешреф, ще е по-добре, ако е в болницата.

Ешреф- Не, не може в болница. Тук ще е пред очите ми. 24 часа доктор, сестра, линейка пред вратата. Каквото е необходимо ще направя, аби

Хафизе - Безсърдечни ли бяха, дъще?

Нисан- Всичко беше добре

Доктор- Ще взема някои неща от колата

Ешреф- Болят ли те?

Нисан- Малко

Ешреф- Ще ги целуна да минат

Нисан- Когато бях малка баща ми казваше така. Веднъж паднах и си нараних коляното. Ще го целуна да мине, каза.

Ешреф- И мина ли ти?
Нисан кима.
Ешреф- Дe да имах и аз такива спомени...
Когато паднехме, не само,че не ни целуваха, ритаха ни многократно.

Нисан-  Не мога да те съжалявам в това състояние, Ешреф

Ешреф- Недей тогава. Никой не бива да съжалява Ешреф.

Нисан- Аз съм тази, която беше простреляна, а ти си този, който се опитва да ме манипулира емоционално.
Нелепо е.
Спомням си как се приближава към мен.

Ешреф- Аз заслужавах този куршум. Не ти. Да можеше всички да дойдат към мен. Ако знаех, че дори част  косата ти ще пострада, щях да избера да надупчат мен

Нисан- Почти вярвам в това

Ешреф- Съмнения ли имаш, Нисан?

Нисан- Не е ли чудно, че един човек може да обича друг толкова много?
Щеше да умреш за мен.

Ешреф- Какъв е смисъла да умра, ако не умра за теб?

Нисан- Не говори повече за тези неща. Не искам да те загубя. Хайде, кажи ми нещо хубаво.

Ешреф- Винаги ме питаш за неща, които не съм учил.

Нисан- Нищо хубаво ли не ти идва наум?

Ешреф- Понякога.

Нисан- Хайде, аз съм вдъхновяваща жена, нали. Помисли малко. Все нещо ще ти дойди на ума.

Ешреф- В моя живот ти не си най- хубавото нещо. Ти си единственото хубаво нещо.

Нисан- Не ме оставяй, за нищо на света

Ешреф- Никога. Никога няма да те оставя.
Сега хубаво си почини. Ако имаш нужда от нещо,  Хафизе ханъм е тук.

Нисан- А ти?

Ешреф- И аз съм тук.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 17:31 от NeZ_9

# 588
Ешреф- Какъв е смисъла да умра, ако не умра за теб?
Heart

# 589
Абе иска да му е пред очите, ама доктора смята друго. Аз бих си я пратила в болница. От реанимацията беше отвлечена, мятаха я по разни мърляви стаи и сгради. Коремна операция не е шега работа. Е, Кадир очевидно вече тича.

# 590
Кадир е гърмян знаек. Пряко и пресносно. Smile

# 591
Днес Демет е била на представяне на новата си реклама на мебели Konfor. Разбира се, репортерите не са пропуснали да я разпитат и за нещата около сериала.

Първо за Неджип и това, което направи той преди няколко дни.
Демет казва, че вероятно е станало накакво объркване, а и както той е казал, е зодия близнаци. Аз го разбирам, че от него всичко може да се очаква. Grinning
Тя каза, че иначе, си прекарват много добре на снимачната площадка и, ако е имало някакви проблеми, е щяло да се чуе.
Питаха я какво предстои да се случи, тя каза, че няма да издава спойлери, но и тя всеки път е изумена като прочете  сценария.
Питаха я дали  има вече предложения за сцена( предполагам, че като певица)Тя каза, че не са и предлагали, а и няма време.
Попитаха я  дали ще издаде албум-тя каза  "Защо не. Не е невъзможно " Wink
Представянето на рекламата се състоя в хотел Pera  palas.

Между другото децата ми скоро бяха в Истанбул и са се срещнали с приятели, отседнали в този хотел. Разказаха ми, че там се намира първият електрически асансьор по нашите географски ширини, произведен от фирма  Schindler.
Хотелът е най- стария европейски хотел в Турция. Построен е, за да настанява пътниците от Ориент Експрес. Той е първият електрифициран хотел и е предоставял на гостите си и топла течаща вода.

# 592
  • AMS

Привет и благодаря за новости, преводи, коментари и реакции!!!

"В моя живот ти не си най- хубавото нещо. Ти си единственото хубаво нещо."

Линковете >>>    ER29    ER29

# 593
Романтик Ешреф- Heart
Наистина силен момент е, когато Ешреф казва, че тя не е „най-хубавото“, а „единственото хубаво“ нещо в живота му. Това показва колко празен е бил светът му преди нея и колко много зависи емоционално от нейното присъствие.

А Нисан май се плаши от силата на тази любов? Thinking
Diva, благодаря за линковете! Със сигурност ще се възползвам от тях, защото не мога да започна да гледам в осем часа.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 17:22 от NeZ_9

# 594
Нези, забравих да благодаря за превода.

Дива, благодаря за линковете. По-удобен начин за гледане не откривам. Мога да гледам от самото начало, да паузирам и тн. Супер си.

Хриси, много ме разсмя.

Довечера ще се отлюспи още един пласт от тайните. Поне такова усещане ми носи фрага. Каквито ще да са рейтингите.

# 595
Като спомена рейтингите, довечера имало важен мач...Confused
Така че, да не очакваме кой знае какви рейтинги.

# 596
А нас като зрители рейтинг трябва ли да ни интересува, ако серията е била хубава.
Нещо стряшно трябва да се случи, за да изпаднем от класациите. Например Чаатай да се откаже.

# 597
Нези, благодаря за труда който си положила за превода, дълъг си е!
Дива, благодаря за линковете!

Аз след малко ще съм вкъщи ще имам време за всичко.

# 598
Гери, мен рейтингите ме интересуват дотолкова, доколкото да го има сериала.
Иначе ми е все тая.
Енгин бей е на стадиона вече. Нищо чудно да е с компания. Wink Заели са от рано местата си, за да избегнат многото хора.

Днес може и да са нямали снимки. И на Демет събитието беше днес.
Последен час

Иначе на сета се забавляват Grinning

# 599
Поздравления!👏

Наградете Current Information Awards,  #Чагатай Улусой спечели

„Наградата на журито за най-добрия мъжки актьор на годината“.

#cagatayulusoy

Галатасарай ще играе срещу Атлетико Мадрид в мач от Шампионската лига 19:45 българско време

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 18:33 от eliet

Общи условия

Активация на акаунт