🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 22 926
  • 650
  •   4
Отговори
# 615
Това е фраг:

Ле-ле, Ешреф със стола през стъклото научи за предателството на Нисан.

Нези, ако не си легна още, преведи го, please 🙏

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 23:32 от eliet

# 616
Тази серия ни я бяха разказали наобратно. Супер. Имаше изненади за мен.

Очаквах по-интересно да разбере, че има капан и ще я убие, но и така става.

Кадир за втори път загуби баща си от Ешреф. А истината е, че вината си е само в него.

# 617
Това е фраг:

Ле-ле, Ешреф със стола през стъклото научи за предателството на Нисан.

Нези, ако не си легна още, преведи го, please 🙏
Извинете, но аз до сега гледах.

Ето превода на фрага:
Ешреф- Така наречения  дом, се оказало това нещо- прибираш се и най-красивата жена на света ти отваря вратата, в къщата мирише на вкусна храна. И ако можеше да има и две деца на врата ми, стига ми.

Нисан- Дай Боже и това да стане!

Хъдър -Човек, който работи за Ихтиар не може да бъде мой син.

Кадир - Имам нужда да отмъстя.Чакам подходящия момент.

Хъдър- Както и да е.

Кадир- Каза ми, че са убили майка ми

Нисан- Хич не се и опитвай. Не можеш да влизаш в тази къща, Ешреф Тек! Какво правиш?  

Ърмак- Намерих информатора.
Това изобщо няма да ти хареса.

Ешреф - Кой е бил?

Ърмак - След малко ще дойде и ще го видиш очите си.

Ешреф - Предателството си има цена.

Нисан - Никаква милост ли нямаш?

Ешреф - Не прощавам предателство! На който и да е.

Прокурорка - Боже, разкриха ли я, или?

Нисан -Ти беше този, който казваше, че няма да прости.

Ешреф- Аз кръвожаден убиец ли съм?

Нисан-  Не си ли?

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 00:40 от NeZ_9

# 618
Другата серия ни обещават голяма драма. Но следвайки досегашната им схема, това ще е в края на епизода. Още не им е ясно коя е Руя май. Или просто не така е представено.

Двете деца явно ще почакат.

# 619
Много е разбъркан фрага и добре се опитват да ни заблуждават. Grinning
Засега май само на Чийдем и е ясно всичко.
Въпреки че, и Нисан се сети, че е живяла там. Но май още не го е свързала с Ешреф и убийството.
Колкото до информатора, според мен ни заблуждават, че Ешреф е разбрал, че е Нисан. По-скоро са хванали малката и сега Нисан я защитава.
Епизода ми хареса, иначе. Wink

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 01:10 от NeZ_9

# 620
Нези, благодаря за превода!
При мен серията свърши преди фрага, незнаех, че още гледате.
Наистина извинявай за несъобразителноста.

# 621
Добро утро, момичета!
Нези, благодаря за превода на фрага. И според мен ни лъжат за това, че Ешреф е разбрал, че Нисан е информатор. Обаче интересно защо тя не го пуска в къщата?!

Хубав и снежен четвъртък желая!
В София е снежно Simple Smile

# 622
Добро утро, момичета!
Тази сутрин сме така

Ели, няма проблем,  аз просто започнах да гледам късно от линка на Diva.
Когато свърши, така или иначе, щях да проверя за фраг.
Lale, Roxy, благодаря ви за включванията, преводите и разказите! Hug
Lale, предполагам, че Ешреф с нещо се е заканил на внучката на Хафизе и сега Нисан му е ядосана. Въпреки че, той не посяга на жени, още повече на деца.
Но, се приближаваме към момента, в който ще стане ясно, че Нисан е Рюя.
Имаме вече и Ешреф баба

Ето ги и рейтингите

Очаквано беше да паднат, но може би не толкова...
Ето и конкуренцията

Интересно, че не виждам новия сериал. Може би още не е започнал...
Когато сте готови, можем да коментираме.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 623
  • Ямбол
Добро утро момичета 🤗.Хареса ми епизода като цяло.Днес ще се каня да го гледам и с превод ако успея. Все още протакат разкритието на Рюя -Нисан държат ни под напрежение за да стане интересно. Естествено Чидо най-бързо навърза пъзела от всички.
Нези и Гери благодаря за фрага и превода 🥰. Въобще не се доверявам аз на фрага нищо няма да е такова каквото ни го показват.И аз мисля като вас,че са разбрали за внучката . Кадир му е любопитно за майка му.Какво ли е чувството да видиш майка си след толкова години само на снимка ? Но не мога да отрека,че Кадир си играе страхотно ролята.Харесвам  го въпреки,че играе отрицателен герой. Мислех си какво ако пък се окаже,че и Кадир не е син на Хадър.Видяха снимка на която пише едно от тези момчета е син на Хадър 🤔. Аз ако бях щях да си направя тест за бащинство и за Кадир за всеки случай. 🤨 Става ми тъпо понеже знам,че няма да излезе нищо съществено от това,че са баща и син.Както Гери беше написала Кадир загуби отново баща си от Ешреф.
Рейтингите са спаднали,но предполагам,че ще се оправят. И аз ви благодаря за преводите Лале и Нези ❤️
Вече имаме Ешреф баба на чело на сираците .Ешреф за първи път споменава за деца  от както е започнал сериала. ❤️ въпроса е дали ще видим такива въобще като знаем края на тази история.
" Нашата история е написана с кръв Ешреф Тек". Нези наближаваме към това Нисан да научи,че тя е Рюя. Момента, който толкова чакаме .Ще бъде голям катарзис.
Хубав ден и от мен от дъждовен Ямбол 🌧️ ! 😉

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 09:24 от roxy94

# 624

Ахмет Йълдъръм се сбогува със сериала „Ешреф Рюя “.
Времето ми в „Ешреф Рюя “ беше невероятно ценно. Искрено благодаря на всички мои колеги актьори, с които споделях една и съща сцена и същото вълнение, на  нашите продуценти, режисьори и сценаристи, които работиха ден и нощ, за да оживят този проект.
Огромни благодарности на всички, които работиха както пред, така и извън камерата: екипът на филма, осветителите, звукорежисьорите, дизайнерите на костюми, гримьорите и целият продуцентски екип.
Извинявам се, ако нещо съм сбъркал. Прощавам на всички. Нека пътят ви бъде ясен, а работата ви – изобилна! Специални благодарности на нашите зрители, които никога не ни оставяха сами и ни караха да се чувстваме подкрепени.

# 625
Здравейте,

Серията си беше супер. Вижда се, че мъжката аудитория е предпочела мача. Разбирам ги. Само да се връщат за следващия епизод.

Нощес попаднах на много положителни коментари в Х. Предимно за сцената с “коронясването”. Силна беше наистина.

Попаднах и на тази клюка, която дори да не е вярна е забавна.

Според слуховете, след като се е докопал до лодката, той не се е връщал, без да е обиколил пролива поне три пъти.

Дано днес да има превод. Планирах днес да го гледам в колата докато чакам детето от урок. С този сняг май няма да ми се получи.

# 626
Добро утро!
Рейтинга е паднал, но умерено, сериялът си има лоялна публика и и утвърдено ядро. Повече от това не може да пада.
Серията ми хареса, стабилна с напрежение и от новия фраг се вижда, че натрупалото се напрежение ще се плати в следващата серия.
Надявам се, довечера и аз да изгледам с превод.
Освен Кадир и Кенанчо много добре се вмъкна в роля. Разочарована съм за пореден път от прокурорката. За разлика от всички второстепенни персонажи които много добре играят.
Ешреф беше с  друг костюм (заприлича ми на неговия  костюм от Кан)

Да, от сцената с моторната лодка се вижда опита на Чаатай като рибар и любимец на морето.

Желая ви хубав снежен ден!❄
При мен вали🌦

# 627
Гери, ако щеш ми вярвай, но снощи, докато гледах точно тази сцена си помислих, че най-накрая е в свои води и колко му е кеф! Така че, като нищо е вярно. Wink
Серията и на мен много ми хареса. Освен, че беше динамична, беше и прекрасно заснета.
Истинска кинематография!

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 10:07 от NeZ_9

# 628
Мечтата на Ешреф - Епизод 29 (БГ Субтитри) https://share.google/Rpvsoob4FHBCKf5q9https://

# 629
Мечтата на Ешреф - Епизод 29 (БГ Субтитри) https://share.google/Rpvsoob4FHBCKf5q9https://
Ясна, много ти благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт