🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-39

• 24 838
  • 720
  •   1
Отговори
# 705

"Сърцето Обича само веднъж".
"Който се отказва от мечтите си се отказва от себе си".

# 706
Точно както ние очаквахме! Историята ще поеме нова посока, ще се раздели на преди и след.
Изникна ми и друг спомен от първите епизоди на този сезон. Йомер каза нещо от рода, че това, което преживяват Ешреф и Нисан е малко в сравнение с това, което ги очаква. А преживяваха смъртта на Афра вероятно, което беше един от тежките моменти.

# 707
Толга Текин сподели тази история в своя Instagram профил със заглавие:

„Този, който прави видеото и се смее на заден план, е Чаатай Улусой.“ 🥰
https://www.instagram.com/reel/DT-ph9QEi9y/?igsh=MTM1aDl6MDVod3dtNA==

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 20:13 от eliet

# 708
Готови ли сте?

Истината е, че нямаме търпение!

# 709
# 710
Dudi, благодаря за фрага!
Ще има екшън от класа.
Нисан е при майката на Динчер.

# 711
Момичета, здравейте!
Нямам много време за съжаление,но гледам да ви чета Simple Smile
Много ми хареса 29 епизод, а като гледам фрага, 30 ще е бомба... 😀
Мисля, че ще бъде посветен повече на Нисан. Предполагам, че ще ни разкажат повече за нейното минало.
Дали няма вече да ни покажат Ихтияр?!

Спокойна вечер на всички! Simple Smile

# 712
Добро утро!
Didi20, благодаря ти, че си донесла новия фраг!

Ето го и превода:
Мъж - Излязоха, господине. Следваме ги.

Мъжът с бяла коса- Старецът няма да ме остави във вашите ръце.

Ешреф - Никой не може да те вземе, освин, ако ние не искаме.

Кадир - Войната вече започна.

Динчер - Искаше Старецът да излезе на сцената, ето ти го.

Мъж - Ешреф Тек иска да те размени за човека на Ихтиар.

Динчер- Не ме оставяй тука, Кадир!

Нисан - Помните ли  ме? Бях ли там, когато съпругът ви Ферудун Корал почина? Бях ли в онзи чифлик?

Очаква ни страхотен епизод! Misc Bomb
Започвам да си мисля, че човекът на стола от предишния фраг е Динчер.

Днес би трябвало да има резюме и снимки към епизода.
Ако може някой да ги донесе. Ако, не, аз ще ги кача по- късно, като се върна от ски.
Имаме  си чисто нов сняг, от снощи. Ski

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 08:25 от NeZ_9

# 713
Здравейте,

Явно това, което си мислех не е вярно. Нисан няма да разбере в краяна серията, че е Руя. Ще има достатъчно време поне до дома на Динчер да иде. Интересно ми е дали ще е видяла Ешреф междувременно.

Думите на "Фарук" не ви ли звучат като на пощаване? Доно не се окаже той човека с чувал на главата.

Ще погледна за снимки по-късно.

Редактирам се с едно резюче с автоматичен превод.

Ешреф, официално поемайки ръководството на сираците, доказва силата си на света и напълно се изправя срещу Стареца. Докато той поправя отношенията си с Нисан, проблемът с информатора в екипа отново изплува на повърхността, което поражда напрежение между двамата.
Въпреки че Кадир негодува за подкрепата на Хъдър за Ешреф, той отново се изправя срещу него, отваряйки стари рани. Хъдър вярва, че Кадир ще се сблъска със Стареца за отмъщение, но Кадир има съвсем различни планове.
В разгара на психологическа битка, Нисан търси помощ от психиатър, който да хвърли светлина върху тъмното ѝ минало. Но докато парчетата си идват на мястото, Нисан ще се изправи пред най-трудното изпитание в живота си.

И избрани снимки от мен.

Скрит текст:
Да ми се посмеете малко. Снощи влизам да се къпя, измих си косата със шампоан, слагам балсам и водата спрая. та оттогава чакам да ни я пуснат с една кърпа на главата и халат. Доре че и от вкъщи мога да работя с тази прическа и тоалет.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 10:41 от gerryto_2

# 714
Нези, благодаря за превода!

Гери, кои думи на Фарук имаш предвид?
 Нисан има сцена с Ешреф в същите дрехи, с които е и при майката на Динчер, така че ще се видят.
Скрит текст:
Косата ти ще е още по-мека поне! Sweat Smile

# 715
Може Ешреф да я е завел при доктора. Ще видим утре.

А думите са на актьора, не на Фарук. Благодари им за всичко. Но не мисля, че ще е това. Мисля си, че Ешреф би усетил нещо, а и защо я натписат постоянно тази Айтен.

А представяте ли си тя да има дете от Фарук и да го крие?

# 716
Ох, дано не!
Актрисата ми е много красива и в същото време много ме дразни като героиня, някак безлична ми е и не мога да разбера как поражда такива чувства в Професора.

# 717
Привет, момичета!
Нези, благодаря за превода!

Актрисата Айтен изцяло ме дразни с това подмолно поведение. Ще има някаква развръка и с нея, щом и дадоха толкова екранно време. Най - много да се съберат с Фарук.
Гери, една бременна (Гонджа) в сериала стига😉, благодаря ти за резюмето./И, аз уж надничах за него, както винаги аз съм too late 😆)/

Щастлив Вторник Ви желая!

# 718
Айтен няма да е бременна. То детето сигурно трябва да е голямо вече.

# 719
Малко снимки и от мен

И една зимна

Общи условия

Активация на акаунт