Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 443

• 14 410
  • 397
  •   1
Отговори
# 390

Вчера сняг, днес като се е "ококорило" едно слънце и синьо небе - направо пролет!
Време само за разходки...

# 391
  • Пловдив

Обичам ябълки....

# 392
Здравейте и от мен. Аз последната седмица изгледах отново 29-те серии на "Ако бях облак". Току-що свърших последната.... От много, много години не помня да ми се е случвало, но изгледах единия час и тридесет и шест минути на тази  серия... обляна в сълзи.

# 393
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък, спокоен и успешен да е.
Останалото си го знаем - чакане.

# 394

Добро утро в ден четвъртък!
Нека е успешен!

# 395
  • Пловдив

Да пием кафе по обедно време.

# 396
Добра вечер!

Благодаря за споделеното, аз не знам какво да пиша. Разбира се, надеждата умира последна . Надявам се Енгин да пише сценарий за сериал - чувствен, красив, с изненадващи обрати както той умее, с емоционални послания , без агресия , реалистичен, но с надежда и вяра в доброто , в силата на любовта и човешкия дух . Много ми липсват , много ли искам 🤔

Скрит текст:
вчера е починал , след борба с рака, този човек от моята младост

Кръгът на Доусън, тийн сериал, много го харесвах ❤️

И главния герой, баща на 6деца е изгубил битката , на 48 , по-малко от месец преди да навърши 49...И баща ми беше на 48 когато почина на днешната дата , две седмици преди да навърши 49

Та така, живота е което се случва, докато чакаме нещо

Бъдете здрави ❤️

# 397

Араселия Two Hearts
Иска ни се на всички Енгин да е на екран, но виж какви сериали правят в момента и кои се котират - с рейтинг, зависещ и от ТВ по която се излъчват или имащи  сценарии граничещи със логика и здрав разум. А тази година мафиотската тематика е "топ".
Светът е пълен с насилие, от екраните ни заливат със същото... А ние чакаме нещо красиво, топло, душевно. Доколкото познаваме Енгин, подозирам, че той също чака такъв сценарий. Да си припомним каква беше презентацията например на "МСП" -  един топъл филм за любовта. Нищо, че накрая плакахме.
Същото беше и с "Една любов, два живота" - животът такъв, какъвто е. Каквото трябва да изживееш - изживяваш го, приемаш го и продължаваш.
Дано втори сезон на "Стари пари" бъде също толкова вълнуващ и честно казано си мечтая за красив завършек на историята.

Трудни са загубите, по някакъв начин се преодоляват с времето, но дойдат ли едни определени дни в годината спомените нахлуват, оттам и разни други мисли за краткотрайните неща. Винаги си мислиш, че имаш време за много неща, но в крайна сметка  се оказва, че времето бърза и не ни чака.

Да завърша позитивно с колаж от "МСП"  който много си го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт