Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...51

• 25 181
  • 259
  •   7
Отговори
# 195
-Госпожо, трябва да ви глобя, защото кучето е на предната седалка - казва катаджията.
 -Но то е плюшено!
 -Породата няма значение!,🐩

# 196
  • тук, на мястото си

# 197
  • София
Лейтенант се успал и съответно закъснял за сутрешната физзарядка след пиянска вечер. Събужда го продължителния телефонен звън:
– Добро утро, г-н лейтенант. Обичате ли телефонен с*кс? – пита приятен женски глас.
– Ама разбира се – още неразсънен отговаря лейтенанта.
– Страхотно, свързвам Ви с командира на поделението тогава…

# 198
Една секретарка казала на шефа си:
- Господин Иванов, работя за Вас усърдно вече пет години. А пък заплатата ми - все една и съща! Няма ли възможност малко да ми я увеличите?
Ония ѝ отговорил:
- Марче, аз и в момента ти давам много висока заплата! Ама - живееш много нашироко, бе, моето момиче! Ето сега - рано-рано си изяла цял портокал! А ето какво трябваше да направиш: от едната половина си направи фреш сутринта. От другата половина - плодова салата на обяд! Кората на едната половина - издълбай и я използвай за пепелник. А другата част от кората - раздроби на дребни парченца и използвай като ароматизатор за въздух! Разбра ли сега? Действай!
На другата сутрин шефът попитал:
- Марче, вслуша ли се в моя мъдър съвет да живееш по-икономично?
Тя отвърнала:
- Разбира се, господин Иванов! Вчера си купих един шоколад. Половината изядох вкъщи на вечеря. Другата половина - тук, в службата на закуска. От станиола си направих чудесни обеци, колие и гривна! От целофана направих презерватив на моя приятел. А после, съдържанието на презерватива сложих вместо сметана в сутрешното Ви кафе!

# 199
Модерни времена:
Девойката:
– Скъпи, хайде да опитаме в дупето...
Младежът притеснено:
– В чие?

# 200
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 201
  • тук, на мястото си

# 202
Ако никога не си пазарувал, цените за теб са без значение. Sunglasses

Припомни ми един истински случай, от първа ръка Simple Smile
Една женица, секретарка в архитектурно бюро, казваше:
- Не ме интересува цената на бензина, аз и преди, и сега слагам за 20 долара...

Айде и един друг.
===============
Кръчма някъде в Африка... Влиза българин и сяда на бара, а от джоба си вади малко, зелено и ушато чудовище и го слага на бара. Идва барманът и го пита:
- Какво ще обичате?
- Ами, за мен коняк, а за приятеля ми (сочи чудовището) - бира.
- Ама какво е това? - пита барманът видимо учуден...
- Вижте, аз водя научна експедиция до едно малко село..., - и се обръща към чудовището:
- Спиро, как се казваше селото, в което напсува шамана на майка, бе...?

# 203
- Риболовът спорт ли е или изкуство?
- Когато ловиш рибата е спорт. После, когато разказваш, е изкуство!

# 204
# 205
  • Обран бостан ;)
Все по-лесно и по-лесно става да живееш трудно. Wink

# 206
# 207
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 208
Селско девойче се гласи да заминава да учи в София. Грижливата майка ѝ казва:
- Дъще моя, да се пазиш там. Ще те види някой младеж, ще ти каже че си хубава, ще те изведе из града, на кино ще те покани, после у тях на кафе, в стаята ще има само стол и легло. Той ще седне на стола, а ти като няма къде другаде на леглото. И тогава той ще скочи върху теб и после голям срам за нашето семейство.
- Добре мамо! - отговорила дъщерята.
След два месеца се прибира за първи път на село и когато останали сами майка ѝ я попитала:
- Какво се случи с онова, за което си говорихме?
- Леле мамо, наистина беше както ти каза. Дойде един, каза ми, че съм хубава, изведе ме из града, после на кино, а след туй отидохме в квартирата му на кафе и там имаше само един стол и легло...
- И, какво се случи после? - попитала грижовната майка.
- Ами тогава, мамо, аз нали бях подготвена от теб, веднага избързах и седнах на стола. И той къде, къде, седна на леглото. И тогава аз скочих върху него и сега срамът е за неговото семейство...

# 209
  • някъде другаде

Общи условия

Активация на акаунт