Немски език в Гьоте

• 159
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, от известно време мисля да се запиша на онлайн курс по немски в Гьоте . Имам сертификат за Ц1 по два чужди езика и владея трети на б1 ниво, в немския съм напълно начинаеща така че идеята ми е да започна от а1 ниво. Разгледах в сайта на Гьоте и към момента чисто от към време и часове ба провеждане курса 80:20 би бил най - удобен за мен, доколото виждам се работи главно с платформата като часовете са веднъж на 2 седмици и до сега нямам опит с подобен тип курсове . Моля ако някоя от вас има някаква информация и мнение относно курса да сподели нейния опит Simple Smile . Интересува ме как стоят нещата с говоренето , което е един от основните компоненти.

# 1
  • София
До говорене на немски имате ужасно много време. Нещо абсолютно различно е от всичко.
Курсовете са добри, щом ви устройва времето - вие сте.

# 2
  • София
И аз се интересувам от Гьоте институт, ако може някой да сподели впечатления? Става въпрос за ниво А2 за възрастни, виждам доста опции - на живо в класна стая, 100% онлайн с учител, самостоятелна форма с малко онлайн часове. Вие каква форма сте записвали и доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт