Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 38 467
  • 769
  •   13
Отговори
# 165
  • Сред мелниците
Връщането си го получаваш в сметката в Револют. Как става технически не ми е ясно.
Не ми е отказвал тему  плащане с револют, даже не ме и пита дали искам да запазя картата. Някак вижда че не става за следващо плащане.
Друго което ние правим че никой не държи големи суми в Револют, защото вкарването на пари в него отнема точно 30 секунди.
И да кажа, че не подозирам че точно Тему ще ми хакне картата. За съжаление по редичката са се наредили доста експерти.
При регистрацията ми в Тему ползвах един телефон на семейството , който не е моя личен, но по навик за първата ми доставка въведох адрес на Еконтски офис и личния си телефон. Усетих се, върнах се и го смених с номера от който апарат го регистрирах. След няма и час получих на личния си телефон чийто номер фигурираше за има-няма 10 минути, та там получих смс-а за задържаната пратка и доплащането, знаете за какво говоря.

# 166
Аз също съм на мнение, че  не Тему ще ми хакнат картата, а други по веригата, също така според мен и изтриването на картата не е нищо друго освен затруднение за мен, при последващо попълване на данните, ако е не и запеметена в Гугъл, това, че ние изтриваме данните на картата от профила, изобщо не значи, че Тему са я изтрили от тяхната база данни!

# 167
  • софия

Ето това излиза за проследяване, а доставчика е Expres one. До сега съм получавала в Box now. А 10евро написах  , защото поръчките са две.

# 168
Аз имам 2-3 пратки с експрес Уан, те по спомен събота и неделя не работят, работното им време беше понеделник-петък 8 - 17/17:30 но спомен. На сайта им също по-бавно се обновява информацията. Или ще се потърси куриер, или ще я оставят в офис/ магазин и ще ти напишат къде е. В Русе ги оставят в Изи пей по адрес.

# 169
  • На изток от Ада
Експрес уан имат сайт вижте там ето сайта за България https://expressone.bg/bg/

# 170
Имам една поръчка, която е зациклила на тяхното летище, преди нова година пишеше, че е прибрана в летищния склад. Не виждам да са я задвижили към самолет и да излита. На някой случвало ли се е и имам ли повод за притеснение. Имам по-скорошни поръчки, които вече са в минали митница, а тази цикли.

# 171

Ето това излиза за проследяване, а доставчика е Expres one. До сега съм получавала в Box now. А 10евро написах  , защото поръчките са две.
Остава още една стъпка за доставка. От понеделник нататък очаквайте. Ето проследяване на пратка с този куриер, без да са били празници.
Скрит текст:

# 172
Експрес са най - големият кошмар. И при мен има такава пратка, която обаче според тему ме чака да я прибера. Спамят ме по два пъти на ден да си я взимам, но според сайта на експрес е в централния им склад, а не за разнос. Днес имах задушевен разговор с агент, който обеща, че ще отбележи блокиране на този куриер за бъдещите ми поръчки. Дано...

# 173
Експрес са най - големият кошмар. И при мен има такава пратка, която обаче според тему ме чака да я прибера. Спамят ме по два пъти на ден да си я взимам, но според сайта на експрес е в централния им склад, а не за разнос. Днес имах задушевен разговор с агент, който обеща, че ще отбележи блокиране на този куриер за бъдещите ми поръчки. Дано...

+1
Онази пратка, заради която смятах да обикалям офиси.
Не стигнах до офиси, но от Тему днес ми обещаха да разгледат случая ми с висок приоритет. Дрън-дрън, но поне съм се оплакала и се надявам утре да има повече яснота.
Имам и една пратка, която очаквам с Еконт. Предполагам, че е защото имам по-обемен продукт, който няма да влезе в кутиите на Бокснау.

# 174
  • София
Не сте се занимавали със Sameday явно. Трябва да се прекръстят на Someday.

# 175
С Еконт пращат обемни пратки и чувствителни на опаковка, да
Имам получени няколко пратки с тях, всичко е точно
Последно преди Коледа няколко кръгли пъзела, в красиви кутии, още не мога да отворя заради празниците.

Sameday обикновено от емаг ми ги пращат, куриера е свестен при нас, разбирали сме се да остави в пощата, щом не може до адрес.

Expess one някой писа назад как ги намира по кода. Оставят последно района ми в магазин работещ до 10 вечерта и реално докато е нощ не може да се вземе. Иначе, черния чувал и да пускат като дядо Коледа и ги направлявам от телефона
Цялата улица е опасана вече с камери и нямам притеснения

Най - тромави назад във времето са ми DHL, седят и чакат куриер и ден за разнос неясно кога, ходила съм от офис на Руски преди години да си взема 5-6 набрани пратки

# 176
  • Пловдив
Аз пък съм доволна от Sameday. Няколко пратки съм имала с тях и ми ги носят на адрес, като предварително получавам съобщение да потвърдя адреса или да избера кутия.
Идват понякога по-бързо от тези на Boxnow

# 177
Моите пратки са все обемни. Поръчвам грубо веднъж на месец и половина, и са все големи поръчки. Такова дърво като експрес не съм яла досега. Ако наистина ги блокират като бъдещ доставчик, ще е супер.

# 178
Момичета, търся препоръка за бански от две части - долнището да е с висока талия, а на горнището да се свалят призрамките по възможност, ако има и плажна наметка в комплекта, ще е бонус.

# 179
Някой открил ли е начин да се маркират всички артикули от списъка с желания, за да се изтрият наведнъж?

Общи условия

Активация на акаунт