Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 38 888
  • 772
  •   10
Отговори
# 495
Последната ми пратка от Тему е с Еконт. Получавам съобщение в Тему, че е предадена на куриера. Влизам да проследя и ми излиза, че е в офис на Еконт във Враца, т.е на 300 км от мен?
Някой с такъв казус?

Звънни им и ще я пренасочат. Явно е станала грешка. Или изчакай до утре да видиш какъв е статуса.

# 496
Тъй де, ама тези убавци за пренасочване искат някой да им плаща.

# 497
  • На изток от Ада
Е да 4лв от един офис в друг в рамките на града

# 498
Тъй де, ама тези убавци за пренасочване искат някой да им плаща.

Ако е тяхна грешката, не искат. Изчакай до утре да видиш дали няма сами да я пренасочат. Понякога се случва пратката да се озове на грешно място, но после си я пренасочват за правилното.

# 499
Ще чакам да видя утре дали ще получа съобщение за получаване и къде точно ще ме викнат. Лятото точно с Еконт си имахме подобен казус - вместо до най-близкия офис пратка от Бургас се беше озовала в централен офис в Промишлена зона, та казусът беше да пренасочва до правилния офис за 4 лева или да дам три лева за автобус + чакането по спирките.
Тогава служителката ме накара да се обадя на магазина, от който е пратката, за за платят те пренасочването, да не съм плащала аз. Човекът си провери товарителницата и каза само "Мръсни гадове".

# 500
В случая вината явно е била на изпращача - дал е грешен офис. Ако пратката е за един офис, няма да ви накарат да я взимате от друг.
Аз точно споделих преди няколко страници как пренасочих с Еконт без да плащам. Получавам известие, че ще имам пратка, но за друг офис, който ми е близо по принцип, но от другата страна на околовръстното и с дете не е удобно пешеходно. Звъннах им и казах, че по принцип пратката ми е с адрес на доставка и не съм я поръчвала до този офис, и все пак мога да я взема, но от друг. Този, за който е предвидена - не става. Казах, че не искам и да плащам за това, защото не е моя вината. Жената по телефона каза, че ще ми смени офиса. Реално пратката още не беше приета от Еконт и не е стигала до грешния офис, но знам, че въпреки това искат такса за пренасочване. Взех си я преди няколко дни от офиса, който исках. Без такса.

# 501
В моя случай адресът беше зададен правилно от мен, очевидно и от изпращача. Грешката е била или на служител в приемащата офис, или в моя град. Бая се изпоти служителката като тръгнах да си издирвам пратката къде е.

# 502
Сигурно е била тяхна грешка.

# 503
Те и Спиди имат вече такса пренасочване.

# 504
Не го знаех за Спиди. Неприятно.

# 505
  • Асеновград
С Еконт съм имала подобен проблем със служебни документи. Явно колегата, знаейки че е най удобно в офис в центъра на града, като го питат е казвал в центъра, те пишат централен и все отиваха в извънградски, поти в близко село. Наложи се да му изпратя точен адрес на офис, за да не бърка.  Проблема на мен ми е работното време от 9 до 17ч. и трябва да тичам в работно време за документите. И като е на км. губя много време, и ако няма и кола на разположение има разходи за такси.
Засега ми идват пратките с Бокса и в новия хъб който ми е на 5 мн.

# 506
Кофти е това с работното време, да. Еконт нашия офис са до 20:30, а Спиди до 18:00 и винаги предпочитам първите, заради работното време. Обаче малките градове гонят график на нощния транспорт и няма как и да искат да са до по-късно.

# 507
Поръчвам нещо за сина ми, но понеже винаги има човек у тях, решавам да си го получат директно. Сгъваема масичка е и ще е до адрес, предполагам. Обаче не открих пощенския код на Драгалевци, а трябва да се избере от менюто на Тему. Писах си с агент. В края на разговора ми написа, че най-вероятно този проблем в скоро време ще бъде решен. Да, но (питам аз) как да поръчам. Предложи ми да напиша адреса на някоя точка за доставка. Почти се бях отказала, но се сетих да напиша кода на район Витоша. А преди това агентът ми пише, че ако не откривам кода, вероятно няма услуга (доставка) до този адрес. Anguished

# 508
Днес пристигна поръчката ми по суша, направена на 3 декември. Мина през Казахстан, Полша ....

# 509
  • София
Последната ми пратка от Тему е с Еконт. Получавам съобщение в Тему, че е предадена на куриера. Влизам да проследя и ми излиза, че е в офис на Еконт във Враца, т.е на 300 км от мен?
Някой с такъв казус?
Чакате си кротко пратката, ако до 2-3 дни не дойде, звъните на Еконт.

Момичета, последните страници темата започна да става много скучна, на кой са му нужни ъпдейти от рода утре чакам пратка, дайте да споделяме продукти и кодове, другото само безсмислено раздува темата 🙈

Общи условия

Активация на акаунт