Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 41 379
  • 832
  •   5
Отговори
# 135
Момичета, моля за мнение.
Трябват ми много широки обувки за майка ми (страшно подути крака). Четох и само в тему ми из излизат подобни модели (гедам със залетване и от плат). Но все пак ще съм много благодарна ако някой е купувал. На картинка изглеждат широки, но не съм много сигурна.
Аз съм купувала за моята няколко пъти. Реално са широки, и то доста. Летните ѝ ги оставих и тя си ги носеше с кеф, зимните се отчаях да намеря такива, които да ѝ станат и да ѝ харесват - върнах два чифта, едните ѝ бяха къси, другите - много големи. Иначе бяха прекрасни обувки - https://share.temu.com/lrEmbBnYuKB и последно купените от мен https://share.temu.com/MS3AJwaNK4B
Мерете ѝ дължината на стъпалото в см, като е стъпила и е изправена, и поръчвайте с оглед на тази дължина + 1 см за всеки случай/за дебел чорап. И дано случите. Не е драма, ако не успеете от раз - връщат се без проблеми.

# 136
  • Плевен
https://share.temu.com/6eoCfDOJ25B
Леля ми е с кокалче и взехме подобни, както и два чифта летни сандали. Миришат на кожа, по описанието са естествена кожа.  На пръв поглед изглеждат странни и широки, но са идеални за крака й. Много е доволна.

# 137
  • София
Купих си от тези. Страшно удобни и много топли за зимата.

# 138
Нощеска си взех купони срещу 4 артикула. Не са по-хубави, а по-лоши: освен от големите, еквавилавет на предишните 90/270 и 100/450 ми пусна 10/80€ и 5/31€, 5/5,01/€. Явно за момента 5/5,01 са най-изгодни. Здраве да е. Продължава да не ми дава карта за отстъпка или връщане на кредит. Не знам какво съгреших, до юни миналата година почти нямат връщания.

# 139
  • София
Никога не съм връщала и от 3 месеца нямам нито карта за отстъпка, нито връщане на кредит Cry

# 140
За жалост и при мен секнаха промоциите и купоните Sad

# 141
  • Сред мелниците
Честита 2026 Нова Година! Да сме здрави, щастливи и с добра покупателна способност!

Тръгнах да връщам отделни неща от четири поръчки.
Едното някъде изчезна в къщи и затова вместо да търся , ще откажа връщането и ще заявя ново, но без него.
Освен ако не може да се редактира? Може ли?
Да ама не мога да го откажа! На поръчки,  избрах всички поръчки от тях заявени за връщане, но освен какво връщам и етикета,  който е общ не виждам как да го откажа.
Като слепец съм.
За мое оправдание да кажа че не го ползвам на компютърната версия, а през един умрял телефон на семейството.

Помогнете ми да открия ,къде в менюто да открия отказ от връщане. Или ако може, как да го редактирам за да махна един артикул.

# 142
  • софия
Момичета, имам 2 пратки от Тему пристигнали в Бг и минали проверка, а след това предадени на куриер на 24.12.25.От тогава нищо. Вярно, че бяха празници, но имаше и работни дни. От Тему ми излиза, че ако до 6.01 не получа пратките ще ми отпуснат 10 евро компенсация, а ако до 8.01 не са дошли мога да искам парите си обратно. Имали ли сте подобен случай? Аз до сега винаги съм си получавала всичко и това ми се случва за първи път.

# 143
  • На изток от Ада
Комоенсацията не е 10 € ,а 5€.
С кой куриер са?

# 144
Отказва се цялото връщане. Не може да се махне един продукт само.

Момичета, имам 2 пратки от Тему пристигнали в Бг и минали проверка, а след това предадени на куриер на 24.12.25.От тогава нищо. Вярно, че бяха празници, но имаше и работни дни. От Тему ми излиза, че ако до 6.01 не получа пратките ще ми отпуснат 10 евро компенсация, а ако до 8.01 не са дошли мога да искам парите си обратно. Имали ли сте подобен случай? Аз до сега винаги съм си получавала всичко и това ми се случва за първи път.

Вижте си с кой куриер са и проверете при тях.

# 145
В (като Вятър), отиди на някой от артикулите, които връщаш. Там някъде трябва да пише, че си заявила връщане, а също там търси Откажи връщане (или подобен текст). Препрочетох мнението ти. Не разбрах дали вече си потвърдила, че връщаш. Ако не върви, пиши ми на лични, евентуално дай телефон за връзка.

Маги, дай екранна снимка на проследяването.

Днес получих пратка, заредена нощес от Бокснау.

# 146
  • пустинята Гоби
До 6 ти има време да дойдат пратките, все пак бяха празници.

# 147
Сега взех поръчка с бокса направена на 26 декември, първата дата за доставка беше 8 януари.
 Не мога на спокойствие да гледам и показвам, като стигна
Само похвалвам тази детска пижама, напълно отговаряща на описание, плътна за зимата, много качествено ушита, като се изключи закрепения етикет отвън, красива, мека.  Явно за това се разпродава бързо https://share.temu.com/oSv4H2BDzLB

Првих и сухопътна поръчка в навечерието преди Коледа,  в Казахстан е вече

# 148
В (като Вятър), изчакай два дена и дай тогава заявка. Заявката има някакъв срок, после автоматично изчезва, ако не върнеш.
magi mei, ако са с DHL  не чакай обновяване адекватно. Влез в Спиди с номера за проследяване от Тему, но имай предвид, че те може да са получили пратката ти без телефон и пълен адрес (блок, вход...) и съответно ще почнат да те издирват след 5.01. Ако съм права, в понеделник върви в офиса по адрес и провери дали товарителницата им не е без номера ти. Ако е така да я коригират, за да си получиш нещата.
Имай предвид, че Спиди работиха само на 29 и 30 декември. Така стана и с моя телефон на 30.12, че не съм и в София, т.е с ден забавяне да стигне до русенския клон.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 16:00 от Mama Ru

# 149
  • Сред мелниците
В (като Вятър), отиди на някой от артикулите, които връщаш. Там някъде трябва да пише, че си заявила връщане, а също там търси Откажи връщане (или подобен текст). Препрочетох мнението ти. Не разбрах дали вече си потвърдила, че връщаш. Ако не върви, пиши ми на лични, евентуално дай телефон за връзка.

alys , благодаря ти!!! , не за първи път отделяш от времето си за неуки. Да, бях потвърдила връщане но като тръгнах да ги опаковам едното изчезна в празничния безпорядък и така реших да го отменям. Н
Някак цъкайки тук и там , може и както ти си предложила да е било но успях да го откажа и заявих ново.

И какво се случи? Може  на вас опитните, да ви е известно,  но за мен е ново, може и за някой друг .
При първата заявка за връщане ,започнах от една поръчка която беше най-голяма по стойност и после към нея добавих разни неща от други три поръчки. Събра ми ги всичките и поиска да му ги върна.
При заявката за повторно връщане, започнах от дребните неща в една поръчка и ми казаха,  че не ги искат и не ми дадоха етикет. Така че продължих нататък. Тоест май зависи как ще почнеш. Ще го имам предвид за в бъдеще.

Не знам за Тему работи ли, азащото съм нова, но отдавна си следя пратките от амазон през парсел . Дава ти всички куриери в българия.
parcelsapp.com

Общи условия

Активация на акаунт