Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 30 530
  • 579
  •   2
Отговори
# 180

Два клика.

# 181
Аз написах, че си изтривам картата от профила, не за да я скрия от Тему, а за да не е достъпна на телефона ми, в случай, че го забравя някъде. Не ме е страх, че ще ми откраднат данните, не става дума за това.
Въобще не ми пречи да въвеждам всички цифри всеки път - това не ме затруднява и не ми отнема много време.

# 182
happy cucumber, от количката - ясно. Имам предвид списъка с желания.
Скрит текст:

# 183
Мисля, че не може от телефона - поне аз го чистя само от компютъра. Не е много удобно.

# 184
Дали от телефона или на лаптопа, чистя едно по едно, но е досадно. А не обичам да трупам в количката. Преди да попитам, отворих сайта на лаптопа, но не видях как да изтрия всички артикули от списъка с желания наведнъж.

# 185
Аз си слагам каквото ми хареса в количката. След време, ако не го купя го махам, явно не ми е било зор.

# 186
Да ви питам, нагревателят за чаша нагрява ли се прекалено много отдолу?
Защото сега изпробвах този уред за нагряване на восък за печати - в упътването пише да го нагрея предварително 3 минути, преди да сложа лъжицата с восък, но цялото нещо стана толкова горещо, че помислих, че ще подпали подложката на бюрото.

Ако и с подложката за чаша е същото, тя си е направо опасна...

# 187
Моят нагревател е такъв:
 https://share.temu.com/mP4HQQuQOoB
но на практика само поддържа температура, не може да загрее със стайна температура чаша вода до горещо даже и за час. Не съм забелязала да се нагрява.

# 188
happy cucumber, от количката - ясно. Имам предвид списъка с желания.
Скрит текст:

Разбирам. Изобщо не съм видяла, че съществува такъв списък. Всичко трупам в количката и от време на време я разчиствам.

# 189
  • Лутаща се
За много години! Днес и аз получих поредната пратка. Със смесени чувства съм. Soundbar, парочетка, калъфи и тример.
https://share.temu.com/zmNtXOYu27B тример
Ще дадете ли отзиви за тримера? Доволна ли сте и от кои "глави"?

# 190
И аз имам този тример, но го получих наскоро и не съм го ползвала до сега.

# 191
Здравейте, може ли линк за робот за прозорци, от който сте доволни. Майка ми иска, гледах няколко, но дава, че са несъвместими с обектите в нашата страна, което предполагам означава, че не може да се достави до България

# 192
https://share.temu.com/Spr0KF8tppB

Този е моят, дойде си с европейските щепсели и нямаше никакво разминаване. Работи си перфектно. Не разбирам защо така пишат, че "Този артикул не е съвместим с търговските обекти във вашата страна. Моля, проверете спецификациите на артикула, преди да го закупите."

# 193
А как по точно става това някой да направи поръчка от вашия профил ако си оставите телефона някъде, нали трябва да смени адреса, телефона, името, че и дори и имейла, и вие няма да разберете!?

# 194
  • sofia
Здравейте , търсих уж дали сте писали ,но не намерих - наложения платеж кога ще го върнат - дали знаете ?🤔

Общи условия

Активация на акаунт