Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 30 481
  • 579
  •   6
Отговори
# 240
На мен с този код ми предлага да закупя 15 артикула и ще даде купони, които намаляват с по 10 евро покупките за над 113 евро. Laughing

# 241
На мен ми даде купони, без да купувам нищо, обаче не са много добри. Има за 20% отстъпка, но при поръчка над 50 евро.

# 242
На мене ми дава връщане на кредит 17€ при покупка над 50+€. Не е много изгодно, но понякога го ползвам, когато искам да пазарувам за възможно най-малко пари. Минимума за покупка при тази оферта ми е 10 €.

# 243
Ако преди сте имали добри оферти за промоции чрез съобщенията в приложението, върнете се към тях - "хващат" още. Така на мен ми даде купони, при покупка на 1 артикул.
На другия ми профил, където не получавам такива съобщения, декември ми бяха върнали връщането на кредит, а след преминаването към евро отново стана невалидна тази промоция. Та си я поисках от чат бота и чрез неговия път за достъп се получи - вече два пъти поръчвам така, макар и не толкова изгодно. Връща ми 18 евро при поръчка от 45 евро. За сравнение в лева ми връщаше 180 лв. кредит при при поръчка от 220лв.

# 244
  • Пазарджик
Извинете, как поискахте офертата от чата бота? Няколко пъти съм опитвала и сякаш не разбира какво искам. Само отговаря, че офертата е на случаен принцип,  да проверявам редовно и това е.

Ако преди сте имали добри оферти за промоции чрез съобщенията в приложението, върнете се към тях - "хващат" още. Така на мен ми даде купони, при покупка на 1 артикул.
На другия ми профил, където не получавам такива съобщения, декември ми бяха върнали връщането на кредит, а след преминаването към евро отново стана невалидна тази промоция. Та си я поисках от чат бота и чрез неговия път за достъп се получи - вече два пъти поръчвам така, макар и не толкова изгодно. Връща ми 18 евро при поръчка от 45 евро. За сравнение в лева ми връщаше 180 лв. кредит при при поръчка от 220лв.

# 245
Само на мен ли ми се струва, че от както монахме в евро цените, като че ли са по-високи на някой неща? Търсих украси за Великден, ами те тук има на по-нормални цени да не говорим, че вече половината се изпращат по суша.

Тъкмо щях да пиша същото ....
Всичко е по - скъпо дори от тук .

Прочетох в официална статия , че ат юли ще взимат 3 евро такса на артикул / не на пратка /

# 246
  • София
А, на тази страница още никой не беше писал за таксата от юли, време беше. Защото трябва да се пише едно и също на всяка страница, нали...

# 247
За таксата не знам, но цените определено ми се виждат по високи. Спряха ми пак кредита. Чакам много неща по душа даже скоро им идва крайния срок, а никакви ги няма. Пак съм на пауза, в очакване на оферти.

# 248
Получих една поръчка с по-скъпи неща - имаше някои проблеми, но ме компенсираха, така че съм доволна.

Този часовник ми харесва - без малко да поискам компенсация и за него, защото закопчалката не беше наред, но я оправих. В рекламата му пишеше, че батерията не трябва да се сменя - май е кинетична. Обаче не им вярвам - когато спре, след година или когато и да е, ще се оплача. И не е много евтин - 20 евро, а го бяха сложили в едно пликче.

Тази гривна би трябвало да е рутилов кварц, който е относително скъп минерал, обаче не е. Не е и пластмаса, мисля, че е боядисан в жълто турмалин:

Сега чакам и един самостоятелен кристал рутилов кварц, ако и той е такъв, ще пиша рекламация.

# 249
Преди малко с този код ми отключи купони за 200лв при покупка на 2 артикула.
Във фейсбук ми попадна, една инфлуенсърка го промотира.
dxj6875
На мен ми иска покупка на 15 😀

# 250
На мен с този код ми предлага да закупя 15 артикула и ще даде купони, които намаляват с по 10 евро покупките за над 113 евро. Laughing
И при мен същото Laughing

# 251
И при мен иска 15 артикула за купони 10 евро при 113. Първоначално писа, че дейноста е изтекла и веднага след това зареди страницата с 15 артикула.

# 252
Малко отзиви.

Изглежда добре. Още не съм разопаковала

И тази детска раничка изглежда добре. Вижда ми се малка, но за дете е ок. Не знам какъв обем ще ми трябва за нещата от яслата, но ще я задържа

Таблет за рисуване. Много е тънък, изглежда много зле, но пък хубаво се рисува на него. Толкова за цената му

Това огледалце изглежда много, много зле на живо. И тия лед светлини сякаш повече пречат. Ще го връщам като събера неща.

Тези свещи май видях от тук, но много ми жълтеят и стоят евтино, не че не са си евтини, де, но нещо не ми харесват на живо. Ще ги помисля още малко

# 253
Тему вече не е това ,което беше 😀

# 254
Точно такъв обем раница трябва за яслата, VaniaK
Имаме и по-големи, които заемат много място в гардеробчето. Сега зимата са по-обемни дрехите - панталон, блуза. Лятото резервните са - гащи, чорапи, тениска...

Сглобихме един от кръглите пъзели с децата - 70 части, по-точно аз го сглобих, кръглата форма ги смути, иска тренировки.
Хубав и качествен е,  красива и невредима опаковка, на 23лв беше с ексклузивен купон.
https://share.temu.com/DQfsaFVftOB

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт