Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 37 886
  • 755
  •   17
Отговори
# 225
Те все едно отдавна не са си изнесли производството в Азия, и в частност в Китай. На първо време ще се обединяваме в дена голяма поръчка, примерно 450+, която ще даде и възможност за прилагане на купон 100, т.е сега по новому 50€/231€ или 35€/ 213€, 46€/ 150€... Ще го измислим

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 22:09 от Mama Ru

# 226
Дайте мнение за тази или препоръка за друга акумулаторна прахосмукачка. https://share.temu.com/z27nJr07GgB
Искам да е функционална и маневрена, да е с поне няколко степени на всмукването (тъй като много силното ми залепва на плочка и паркет и няма отлепване и мърдане), да е с чупещо рамо като тази и  да не е много тежка. И ако има още полезни плюсове може да ги споделите.

# 227
  • Пловдив
Някой има ли представа как се включва това - опитвам от известно време, но нищо не става. Прочетох, че трябвало да сложа чашата отгоре и то само ще се включи, ако не стане - да натисна копчето (има само едно копче) - само премигва една светлина, пише 55 градуса и си остава студено:

Аз го имам това. Като се натиска копчето няколко пъти променя от 55 на 65 и накрая на 75, става топло, но не поддържа топла напитката. Исках да го върна, но ми върнаха парите без да си го искат.
Сега стои така и се чудя какво да го правя.
Може би да си топля ръцете в студеното време - само за това става.

# 228
Аз не успях да го включа - опитвах да натискам копчето много пъти - дълго, кратко - само премигва, излиза 55 и нищо не се променя. Върнаха ми парите, но се чудя как продават толкова калпав уред!

# 229
Получих си телефона от "местен склад" и в Тему е отразен само DHL като куриер, а аз си взех телефона от Спиди.

# 230
Mama Ru, DHL  за пратки от Тему, идва със Спиди или т. нар. DPD.
Хоп Троп, имаш номер за проследяване, той води към куриер.

# 231
  • Пловдив
Аз не успях да го включа - опитвах да натискам копчето много пъти - дълго, кратко - само премигва, излиза 55 и нищо не се променя. Върнаха ми парите, но се чудя как продават толкова калпав уред!

Включен ли е в контакт? Защото няма батерия и трябва, за да работи да е включено.

# 232
Така де, разбрах, че със Спиди, цяла сага беше - вместо на 30.12 си го взех днес.
Обаче въпросният номер на Хоп Троп не излиза при никой куриер - пробвах и БГ пощи, и самдей, бокснау, Спиди, Еконт и експрес Уан. Никъде не излиза такава пратка

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 00:09 от Mama Ru

# 233
Да, уредът беше включен в контакт - той е с кабел. Написах и в двата поста, че само премигва и не иска да сменя градусите, което няма как да стане, ако не е включен.

# 234
Хоп Троп, ако още не си, върви в Спиди и в БГ пощи. Лично и на двете места. Ако етажерката е от "местен склад" сигурно е пътувала с DHL, но ако Спиди не могат да я поемат заради размер/ тежест да не е в БГ пощи? Моята драма беше, че от DHL не бяха предоставили на Спиди пълният ми адрес и телефон. Заради това вместо на 30 си я взех днес, но вечерта на 30 отидох в офиса и тогава въведоха коректните ми и пълни данни в товарителницата. А ако е с БГ пощи и адресът е непълен, няма телефон, няма и да си направят труда да те издирват.

# 235
Няма да се оплаквам от ЕкспресУан. Днес получих съобщение във вайбър от тях, срок за взимане 1 седмица (до 12.01), т. е. това, че от Тему ми изпращаха съобщения, че пратката е за получване, просто не беше вярно. Отидох и я взех бързо и безпроблемно, само офисът ми беше далеч, но по-близък реално няма.

В пратката имаше разни дреболии като гривни от камъни за центове; чорапи, които са синтетични, с различни размери и доста къси https://share.temu.com/19hOaIAcpLB ; три еластични ленти за упражнения https://share.temu.com/7qmUsirO0CB с еднакво напрежение; и сутиен https://share.temu.com/vyZa4t49LgB , който на снимката изглежда много прилично, но реално за нищо не става и ще се върне откъдето е пристигнал.

# 236
  • Сред мелниците
DHL за София е един от най-окаяните куриери, по мое мнение.
Какво преживявах с тях от амазон.de.! с коледните покупки!
След като мина срока за доставка и ги потърсих, бил неточен адреса от изпращача. Имам години доставка от този изпращач на същия адрес!  Не мога да обясня как точно,  защото не искам да си пиша данните,  Но беше безумно твърдение. Защото пощенският код ясно казваше за коя от двете ,   според тях,  неясни дестинации става дума.  Изяснихме се  и казаха ,че вече няма да има проблем, Но  уведомили изпращача!  и  амазон ми написа,  че съм си сменила адреса?!
После, три дни чаках неотлъчно,  всеки ден ми заявяваха доставка,  но без часови интервал. Накрая дойдоха на четвъртия, и О! Изненада амазонския адрес си беше жив и здрав , пълен и точен.
За мен Еконт си остава най-добрия доставчик .  
Експрес уан за Тему, също им хванах цаката вече .  Пренасочила съм всичко  на 2 мин от нас, до някакъв  съмнителен офис , който ползват , няма да казвам какъв, но си е преживяване там,  дано не ме отстрелят някой път.
Моля се да ми се разминат SomeDay  и разни други.

# 237
Някой дали е поръчвал видеорегистратор за автомобил? Ще помоля за линк, ако сте доволни.

# 238
Сеймдей също нямат офиси, но нямам проблеми с тях. Ако пратката не се побира в изибокс, дава опция за пренасочване към офис на партньор или Български пощи по пощенския код на получателя. Точно вчера пренасочих така. На адрес също са идвали, обикновено до 12 ч. в деня от съобщението.

И аз ще следя за отговор за видео регистратор.

# 239
Преди малко с този код ми отключи купони за 200лв при покупка на 2 артикула.
Във фейсбук ми попадна, една инфлуенсърка го промотира.
dxj6875

Общи условия

Активация на акаунт