Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 43 668
  • 877
  •   10
Отговори
# 420
Здравейте,знаете ли колко дни е крайният срок за получаване на пратката в офис на Еконт?

7 дни работни дни. Свали си приложението. Там пише май.

# 421
  • На изток от Ада
Всъщност повече от 7 дни е

# 422
  • София
За повече от 7 работни дни се плаща такса - 3.30 евро на ден https://www.econt.com/services/courier-services

# 423
Как всъщност работи корекцията на цена? Имам артикул, който е от 32 евра, намален на 18 в момента, но ми върна само 10 за него.
Ако артикулът е взет с купон или карта за намаление, може да си ги приспада.
Оплаквам се, че и аз имам пратка с Еконт. Хич не са ми удобни в делничен ден и пренасочването се заплаща.

# 424
Здравейте! Напоследък в продуктовите описания срещам следния текст: „Пристига в BG само за 4 работни дни след изпращане.“ Същевременно TEMU опроверга информацията, че разполага със склад в България. Някой получавал ли е поръчка в такъв кратък срок и ако да – откъде пътува?

# 425
Това е местен склад, но не в България. Аз получих телефона си от такъв, но от Германия. Поръчката направих на 19.12.2025 и на 30.12 трябваше да е при мен. Заради проблем (подаден непълни адрес към Спиди) си взех телефона на 5.01 - първият им работен ден след 30.12.
Работните дни в този период за Германия и България бяха: 22, 23, 29, 30 декември, така че да, реално е.

# 426
Не е от местен склад и аз съм срещала артикули с 4 дневен срок на доставка след изпращане. Ако е от местен склад със зелено си го пише до този надпис с 4те дни.

# 427
Здравейте! Напоследък в продуктовите описания срещам следния текст: „Пристига в BG само за 4 работни дни след изпращане.“ Същевременно TEMU опроверга информацията, че разполага със склад в България. Някой получавал ли е поръчка в такъв кратък срок и ако да – откъде пътува?

Пише след изпращане, а не след плащане. Имам излетяла на 21 декември, получена на 24.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 12:21 от VURB

# 428
И аз имам доставена колона за 3-4 дена.Изпратена беше от Германия

# 429
  • Асеновград
Предполагам бързата доставка е от европейски търговци. От други поръчки и аз имам такива бързи, с европейски куриери. За 3-4 дена от изпращане. В момента с Fedx ми идва Алиса и за 5 дена , като два от тях са неработни, следя ,че в момента е в София, доставката е дадена утре. Та може и да има толкова бърза.

# 430
И на мен са ми идвали за 3 дни от Трендиол. Беше с Еконт, май от Румъния е тръгнала, а Еконт имат офис(и) в Румъния. Та да, възможно е. Обаче не разчитам на това. Винаги си имам едно на ум, че всичко може да се обърка. Ей сега последно. Пратка разделена на две. Едната част я взех на 31.12 с БоксНау, другата с Еконт на 10.01 като тя идваше с FAN courier. 10 дни разлика между двете части на поръчката.

# 431
На мен ми отказаха възстановяване на сумата за загубената пратка.Представих им снимка от приложението на Бокс нау,където си пише статус на пратката ИЗГУБЕНА ,но това за тях не било доказателство.Държат  да им пратя видео ,как я връщам 😀малоумна работа.Добре ,че сумата не е голяма,но не е приятно,при положение,че нямам никаква вина.

# 432
Нали не си получила пратка? Какво ще им връщаш? Те какво искат? Дано те компенсират с някакви проценти, купони и връщане на кредит или нещо подобно.

# 433
Това е пратка,която аз върнах,но Бокс Нау са я загубили по пътя.Нв са ми дали никакви купони или каквото и да било за компенсация.Просто пих една студена вода.За първи път ми се случва такова нещо,но ето че е възможно.

# 434
Те пък са ужасни. Кой си прави видео на върната пратка? Нали БоксНау са я приели. От там нататък не те интересува.

Общи условия

Активация на акаунт