Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 41 365
  • 832
  •   5
Отговори
# 450
  • София
А Бокснау след като, са я загубили, не могат ли да издадат някакъв протокол че е загубена. В противен случай вината е тяхна и те трябва да върнат сумата.
Нищо не издават Бокса.Казаха ми оправяйте се с Тему.

Ей това имам от БоксНоу, няма как да нямате официално становище при подобен случай!

# 451
  • Асеновград
Пускате си официално оплакване по имейла към Бокснау. За да върнат и отговор. По телефона няма да станат нещата. Пишете, че ще входирате и жалба в КЗП, за да имат интерес да оправят нещата по бързо без проверки. И вече с отговора на имейла, пишете на Тему.
Преди повече от година имах празен плик в кутия, така и не признаха кражбата, но пък Тему върнаха сумата.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 06:58 от Panayotu

# 452
Имам да връщам дреболии, изчаквах да минат празниците, дано всичко е наред.

Взех продукт поръчан на 24 ноември, готов за взимане на 10 януари, пристигнал по суша. Опаковката е невредима, пътувал е само с кутията на артикула,  пластмасови ъгли и стреч.
За подарък е, като разопаковам ще имам снимков отзив. Беше част от обща поръчка, 50 евро +купон

https://share.temu.com/tWOEgnH5m4B

# 453
И на мен са ми дошли три пратки в пощата - взети са от друг човек, само изпратих скрийншот на смс-сите. И утре ще има една.

П.п. всички са дошли преди дадената първа дата за доставка.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 19:59 от pppqqq

# 454
Аз утре чакам две с бокса.

# 455
Ето нещо от последните поръчки, от което не съм доволна. Това е свещник - очаквах завършен продукт - лакиран и полиран, какъвто изглежда на рекламната снимка. Вместо това получих байцвано парче дърво, което цялото е в трески - не се виждат на снимката, заради ниската резолюция и сенките. Върнаха ми парите.

# 456
Ако няма нищо оставено в кутията, тогава куриерът няма да вземе нищо и няма да отбележи, че пратката е взета и в процес на доставка.

Щом е отбелязано, че пратката е взета от техен куриер и след това е изчезнала, проблемът е техен и отговорността е тяхна. Както и са записали, че пратката е изгубена.
Интересно защо Тему не уважават това.
Еличка, а ти с бота ли се разправя или с оператор?
  С оператор се разправях и ми назначиха агент да проследи случая даже,но ефект нулев.

# 457
  • София
Вие явно отказвате да четете, пуснете един мейл до бокс ноу и вижте какво ще ви отговорят.

# 458
Заплашете ги малко. Те знаят, че Тему връщат без проблем пари и не им се занимава изобщо с вашия проблем.

# 459
Да похваля този спрей против плъзгане в леда https://share.temu.com/2c9h4dIL7TB
Отидох до пощата,за да си взема новата поръчка,а тя не е близо.Не се подхлъзнах нито веднъж.Ботите ми нямат грайфер.

# 460
Вие явно отказвате да четете, пуснете един мейл до бокс ноу и вижте какво ще ви отговорят.
Пуснала съм и там запитване,но все още нямам отговор от тях.

# 461
Пуснала съм и там запитване,но все още нямам отговор от тях.
Просто снимайте като вземате друг пакет, все едно че го пращате. Или пратете нещо на себе си, щом искат клип. Или си оспорвайте плащането в банката.

# 462
Е, какво оспорване в банката като тук говорим за върната пратка. Реално тя си е получила нещата. Сега ги връща и то може би частично или с неща от друга пратка. Тук банката не е виновна.
Иначе ми е странно как се оспорват плащания като ние доброволно сме платили в някакъв измамен сайт. Не го разбирам това. Същото е да хвърлите пари през балкона. Банката не е виновна, че не знаем от къде да пазаруваме. Това не е конкретно по този случай, а по принцип говоря.

# 463
Нищо странно няма. Банките имат застраховки. Затова се плащат и такси и се подписват документи с условия. Интересно моята карта като беше използвана за доставка на храна в Канада без да съм я хвърляла през балкон какво следва, да си замълча може би. Много странно мислене.

# 464
Нищо странно няма. Банките имат застраховки. Затова се плащат и такси и се подписват документи с условия. Интересно моята карта като беше използвана за доставка на храна в Канада без да съм я хвърляла през балкон какво следва, да си замълча може би. Много странно мислене.

Вашият случай е различен. Не сте използвали картата Вие, а някой измамник. Говоря тук сама да платиш в сайт, който е измамен (не получаваш стоката) и после да искаш оспорване от банката. Когато не можеш да разпознаеш фалшивите сайтове и се хвърляш на ниските цени, отговорността си е твоя, а не на банката. Когато някой друг е платил с твоята карта без твоето съгласие, това вече можеш да оспориш към банката.

Общи условия

Активация на акаунт