Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 42 102
  • 846
  •   15
Отговори
# 435
Нали БоксНау са я приели.

Joy

Бокса не приема нищо Joy Joy Joy Натискаш код, вратичка се отваря. Дали слагаш или не слагаш нещо - евентуално може да се види на камерите, ама евентуално.
Няма джужденце в кутията, което да казва : "Благодаря! БоксНау прие Вашата пратка!“ Joy

Еличка123, дано Тему приемат, че проблема не е при теб!

# 436
Как така Бокса не приемат нищо? Сега си проследих историята на една върната поръчка, отбелязани са всички етапи.

Много неприятна ситуация, явно ще трябва да правим клипове, когато се връща стока.

# 437
Нали БоксНау са я приели.

Joy

Бокса не приема нищо Joy Joy Joy Натискаш код, вратичка се отваря. Дали слагаш или не слагаш нещо - евентуално може да се види на камерите, ама евентуално.
Няма джужденце в кутията, което да казва : "Благодаря! БоксНау прие Вашата пратка!“ Joy

Еличка123, дано Тему приемат, че проблема не е при теб!

Е, после сигурно има последващо движение на пратката. Тя от кутията не литва до Китай. Куриера трябва да я вземе. Всяко отваряне на кутията (сигурно) се маркира. Това имам предвид под приемане. Не съм имала проблем с върната пратка и не съм следила статусите, но по пътя на логиката… Аз бих се разправяла. Принципен е въпроса. Днеска е малка сума, ама утре ще е 100/200 лв.

# 438
Казвам, че няма човек на място, който да приеме пратката. Имаме код, натискаме го и се отваря шкафче. Дали ще сложим нещо в него или не, е въпрос на човек и съзнание. Ако е поставено нещо, то тръгва към Тему /например/.

В случая с Еличка123 е имало нещо, което е тръгнало ... и се е загубило.

# 439
  • Асеновград
А Бокснау след като, са я загубили, не могат ли да издадат някакъв протокол че е загубена. В противен случай вината е тяхна и те трябва да върнат сумата.

# 440
Ако няма нищо оставено в кутията, тогава куриерът няма да вземе нищо и няма да отбележи, че пратката е взета и в процес на доставка.

Щом е отбелязано, че пратката е взета от техен куриер и след това е изчезнала, проблемът е техен и отговорността е тяхна. Както и са записали, че пратката е изгубена.
Интересно защо Тему не уважават това.
Еличка, а ти с бота ли се разправя или с оператор?

# 441
  • София
Според мен Еличка не се е разбрала с бота/оператор. Губили са ми веднъж върната пратка, от тему ми я възстановиха в момента в който от Бокс Ноу казаха, че е изгубена при тях.

# 442
Ако няма нищо оставено в кутията, тогава куриерът няма да вземе нищо и няма да отбележи, че пратката е взета и в процес на доставка.

Но в случая има взета пратка, защото тя я е оставила. Вече куриера какво е правил, маркирал ли е нещо, къде се е изгубила, по пътя ли, в склада ли… все едно, вината си е тяхна.
Единствено допускам като вариант да не е затворила вратичката добре и тогава някой да я е взел, но кутиите почват да пищят след 1/2 мин на отворена врата.
Обаче пък щом БоксНау си я отбелязват като изгубена, значи си признават вината. Ако кутията беше празна, щяха да пишат (примерно) липсваща пратка/празна кутия. Знам ли… разсъждавам си.

# 443
  • Асеновград
Дали Бокснау са подали информация, че пратката е изгубена? От тях трябва да дойде потвърждението ,че са я загубили за да се върне сумата. И най вече да потвърдят,че е била в кутията за връщане.

# 444
Те пък са ужасни. Кой си прави видео на върната пратка?
То пък, защото видеото или снимките не могат да се манипулират и са 100% доказателство за нещо...

# 445
То и това е така, да. Да симулира връщане и поставяне на пратка в кутията.

# 446
А Бокснау след като, са я загубили, не могат ли да издадат някакъв протокол че е загубена. В противен случай вината е тяхна и те трябва да върнат сумата.
Нищо не издават Бокса.Казаха ми оправяйте се с Тему.

# 447

Но в случая има взета пратка, защото тя я е оставила. Вече куриера какво е правил, маркирал ли е нещо, къде се е изгубила, по пътя ли, в склада ли… все едно, вината си е тяхна.
Единствено допускам като вариант да не е затворила вратичката добре и тогава някой да я е взел, но кутиите почват да пищят след 1/2 мин на отворена врата.
Обаче пък щом БоксНау си я отбелязват като изгубена, значи си признават вината. Ако кутията беше празна, щяха да пишат (примерно) липсваща пратка/празна кутия. Знам ли… разсъждавам си.

Коментарът ми беше към поста на Герата , че Бокса не приемали нищо, което не е вярно.  Приемат и отчитат.

На мен ми се е случвало да връщам пратка със Семдей, но не към Тему, а към Емаг. Набирам кода и се отваря кутия, която е пълна, имаше в нея лаптоп. Толкова се притесних. Цял ден се опитвах да се свържа с тях и не успях. Никога повече не ми се е случвало, но вече нищо скъпо не поръчвам до кутия, ако имам възможност JoyJoy Не знам дали е била за получаване или връщане пратката. Три пъти набирах кода и три пъти ми отваряше тази кутия. Върнах си пратката на следващия ден.

Аз съм връщала само веднъж към Тему, но беше по празниците и много се забави връщането, питаха ме дали искам да ми възстановят предварително сумата, съгласих се. Още не бяха получили пратката.

И да споделя за една пратка от местен склад, която изчезна на 23.12. и за която ми върнаха парите. Получих я изненадващо с Интерлогистика. Супер обмена пратка. Така и не се разбра, че ще идва с тях. От Тему двама сътрудници я издирваха и ми казваха, че е изгубена и нямат информация с кой доставчик е трябвало да дойде. Нямах идея, че и с Интерлогистика доставят. Само на тях не звънях, за да я издирвам. А бота започна да ме пита дали искам да ми възстановят сумата, още преди да изтече крайния срок за доставка.
Не си искат парите, а на мен ми е съвестно.

# 448
Леле лаптоп. Сигурно едно 80% от хората щяха да го вземат. Нищо чудно и тук да е станал някакъв бъг в кутиите и да е дал код за заета кутия на някой друг, който е взел пратката на Еличка.

# 449
Поръчах си едно яке, за което много се колебах. Черно е, а аз рядко нося черно. Гледам го, супер изглежда, ще топли, цената му около 50 евро. Нищо, имам купони и кредит. Обаче няма отзиви. Поръчах. И днес гледам качили 3-4 отзива от лоши, по-лоши. Гадни шевове, умален размер. И ме е яд, защото ако реша да го връщам, трябва да върна и другите неща с него, за да ми възстанови, евентуално, купона. Не, че не се е случвало да не ми връща части от купон.

Общи условия

Активация на акаунт