Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 30 363
  • 579
  •   9
Отговори
# 510
Благодаря за термометъра, отдавна търся!
Относно купоните-аз също хванах няколко по 50 %, въпреки, че не ми трябваха сърце не ми даде да откажа, разглезих се и вече се сърдя на малки отстъпки.
Иначе съм фенка на Тему от март месец и цяло лято ми даваха много добри оферти, карта за отстъпка почти всеки ден, намаляха ми артикули в количката, но и след това с хубави купони пак е много изгодно, само дето вече свършват.. Само това с връщането на кредита не съм ползвала.
Поръчвам основно неща за децата, но напоследък доста и за мен.
Прави ми впечатление, че вдигнаха цените на някои неща.

# 511
  • На изток от Ада
Аз утре трябва да вземем.пратка ир експрес уан.
Не с кой знсе какво,  ще,сам отзив.
Взера пуснсх за купони.  Имам 10€/82€, 5€/31€ , 35€ /113€

# 512
Според вас дали си заслужават 20 евро гледах в Емаг и ми излязоха за 106 лв и веднага потърсих в Тему.

# 513
  • Пловдив
Момичета, някой да е попадал на елегантен модел рокля? Трябва ми за юбилей.

# 514
Според вас дали си заслужават 20 евро гледах в Емаг и ми излязоха за 106 лв и веднага потърсих в Тему.

Ако са точно същите - да. Ако са подобни и на някаква марка, вероятно би имало разлика в качеството и материала. От Емаг купувам само с търговец Емаг. Иначе бих имала съмнения за материала на тези от Тему. По принцип за метални купи избирам нещо по-скъпо. Стъкло съм взимала от Тему, но за метал не бих искала.

# 515
В ЕМАГ често попадам на неща от Тему. Явно препродават. Пуснете изображението на търсене, ако е същото, купете от Тему.
Момичета, от време на време някой тук пуска кодове за купони, различни от вече познатите. От къде ги търсите? От сайтове ли? В Инстаграм никога не ми е идвала оферта някаква, както споделят мнозина...

# 516
На мен от фейсбук ми излизат разни инфлуенсъри с реклама и дават код за купони.

# 517
Ясно, значи през афилиейт минават кодовете.

# 518
  • София
Малко раздвижване по темата със забавените 7 пратки от Експрес Уан, които бяха отбелязани 12дни със статус Готови за взимане, а реално бяха някъде в логистичния им център.
2-3 дни след като ги получих от подръжката ми написаха - супер, вече затваряме заявката за личен агент и помощ, но аз им написах, че очаквам по 5евро компенсация за забавяне и днес са ми пуснали компенсации за 4 пратки и са затворили комуникацията.  Няма да се занимавам повече, разбира се, но това потвърждава мнението ми, че вече не може да се разчита на коректност и съдействие от тяхна страна.

# 519
Аз много не разбрах, но явно пратките са пристигнали, макар и със закъснение и Тему са дали компенсация от по 5 евро за всяка. Защо да не са коректни? Или нещо ми убягва в случая?

# 520
  • Асеновград
Преди даваха компенсацията автоматично. А сега се налага да си я търсим. Това разбрах аз. И на мен ми се случвало, да трябва да им напомня, иначе ще мине гратис закъснението.

# 521
  • софия
Поръчка от вчера  за първи път ще ми я доставя Еконт. Не ги искам. Омотали са се. Че и такса за пренасочване имат. С тях чаках 2 седмици пратка от Амазон и накрая я доставиха, защото писах на Амазон. Бокснау са ми най-добри - винаги си получавам пратките, където съм посочила.

# 522
zvanche, и аз имам пратка с Фен куриер, т.е. доставят я с Еконт. И си мислех да пренасоча към еконтомат, но нямам удобен наблизо, а и не знам дали ще се побере вътре, че има чанти и обувки в пратката. Ако, както винаги, няма никой вкъщи в деня на доставка, ще пренасоча към офис и ще си платя пренасочването. Беше към 4 и нещо лева преди.

# 523
Привет, дано не е коментирано, но имам да чета +10 страници назад. Днес ми даде тази оферта след дълга суша, непозната ми е, трябва да правиш поръчки за да получиш монети ли?

# 524
Автоматично я дават, ако пратката не е взета от куриер. Тему не са виновни, че Експрес уан са някаква пълна смешка и все пак са дали компенсация. Какво още има за разправия?

Общи условия

Активация на акаунт