Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 29 662
  • 572
  •   2
Отговори
# 555
Ако може подробности, кога изтича крайния срок за доставка и статусите на поръчката.  Преди можеше да се предявяват 10лв компенсация на същия ден на изтичането а сега Тему могат да те компенсират най-рано на следващия ден след крайния срок.

# 556
Здравейте!
Потърсих назад в постовете и в предната тема, но не намерих някой да е споделил покупка на следните неща:
-цветоулавящи кърпички
-вълнени топки за сушилня
-нокторезачка за изрязване на крайчетата на нокътя, които са по-дълбоко
-назални ленти за нос

Ако някой е поръчвал, може ли да сподели линкове, препоръки, мнение?
Аз няколко пъти купувах цветоулавящи кърпички, доволна съм.
 https://share.temu.com/JrCmSweZ7kB
Преди бяха по-евтини.

# 557
За цветоулавящите Кърпички са дали линк, само отбелязвам, че и аз взех подобни и са единични, а не двойни, каквито предлагат в магазините у нас. Т.е. слагам повече. Иначе са ок.
Такава нокторезачка взех за майка ми. Доволна е:
Скрит текст:

# 558
Направих 4 поръчки тези дни, че искам да си употребя вероятно последните купони за 50%, като използвах и двата сайта Tipli и Cashway, но нямам отчетен кешбек. Четох условията и мисля, че съм ги изпълнила, но вероятно пропускам някоя подробност. Получавате ли кешбек, когато пуснете поръчка с купони за намаление?

Колко кешбек трябва да изплатят комулативно за тази поръчка? Аз няколко пъти съм се замислял дали да не го пробвам но все ми се струва че са много ниски процентите.

# 559
Ето тези ползвам аз,7 см.,6 бр.,8 кг. ми е сушилнята.
https://share.temu.com/vrzMwKYWykB
Взела съм и 6 бр. тенис топки,които повече разпухват,а на вълнените слагам етеричните масла.Общо взето за час и половина суши с тях,много съм доволна.
Имам и тези за пералнята,доста са малки колкото орех.От Турция имам големи,те са колкото слива и обират много по хубаво космите от дрехите.
Свалили са ги от сайта сега видях, но ги качвам да добиете представа за кои говоря.Препоръчвам да си вземете и от тях,намалят мъхчетата и обират космите при пране пък те.

# 560
Може ли помощ дали правилно се ориентирам? Ще връщам за първи път. Става дума за дреха. Избрах първата опция /без принтиране на код/. Дрехата е в прозрачна опаковка, на която има код/баркод, т.е трябва така да я оставя в кутия на boxnow и това ще е достатъчно за куриера?

# 561
Може ли помощ дали правилно се ориентирам? Ще връщам за първи път. Става дума за дреха. Избрах първата опция /без принтиране на код/. Дрехата е в прозрачна опаковка, на която има код/баркод, т.е трябва така да я оставя в кутия на boxnow и това ще е достатъчно за куриера?
Не. Следвай инструкциите по връщането. Сложи дрехата с прозрачната опаковка в плика, с който си получил/а, но го обърни на обратно, отвън да остане черен (може и в произволен друг плик). Трябва да получиш код от Тему , който е като товарителница за твоята пратка. Този код можеш ръчно да напишеш на някакво етикетче, което да залепиш на пратката. И този код се набира на автомата на box now, за да ти се отвори вратичката и да си сложиш пратката.

Имам два профила. Пуснала съм почти равен брой поръчки, но през последните 8 месеца пазарувах само от втория. Днес реших да сложа нещо в количката на първия и доста бързо ми предложиха карта за отстъпка. А такава не ми бяха давали много дълго време. Обаче успях да я блокирам, тоест вече не можех да променя артикула, а си харесах друг. Влязох в съобщенията и се оказа, че имам още една карта за отстъпка, която изглежда по същия начин. Даже ровейки успях да накарам страницата да ми предложи това, което искам, отстъпката беше добра и поръчах.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 13:57 от alys

# 562
Малко отзиви от мен.
Джобно огледалце. Красиво е, но си личи, че кожата по него бързо ще се захаби

Калъфи за паспорт. И те не са кой знае какво, но предвид, че не се използва ежедневно и колкото да ти предпази паспорта от намачкване в чантата, са идеални

Картхолдър, който се оказа портмоне. Или аз не съм догледала. Обявата не е активна и не мога да разгледам точно от този линк, от който съм поръчала какво са показали. Симпатично е, но не това исках. Ще го помисля.

Тази книжка специално я гледах, че няма йероглифи на китайски, но пристига друго. По принцип не ми пречи, но е дразнещо, а и са с по-голям шрифт от английския. Ще я оставя, защото детето обича да си отваря прозорчета и бързо ще й види сметката.

Шнола. Държи стегнато. Харесва ми.

Дървени играчки за елха. Принта им е слаб. Не ми допаднаха

Карти с животни. Отзад надписа е само на английски. Можело. Не са прекалено тънки, както купих едни от Ориндж за 13 лв и им видя сметката 😂

Опаковъчна хартия. Този път не дойде намачкана и съм доволна. Не съм я отваряла, за да видя колко е тънка, но колкото и да е, така или иначе не стои за дълго цяла

Тази мека книжка се чудех после защо я поръчах, но на живо, много ми хареса.

Слагам страниците й в скрит текст
Скрит текст:

Детски моп. Много се заиграва с него 😂

Такова за под елха. Сещате се 😀 Харесва ми, но елхата я прибрахме и не съм го “мерила” по нея, та не знам дали ще ми хареса на живо. Ще разберем догодина 😂

Ииии любимата ми чаша. Много тънко стъкло обаче и бързо ще й видя сметката 😀

# 563

Колко кешбек трябва да изплатят комулативно за тази поръчка? Аз няколко пъти съм се замислял дали да не го пробвам но все ми се струва че са много ниски процентите.
О, наистина сумите не са кой знае какви, специално за Тему са 2,5%, но става бързо и когато се съберат повече пари е приятно да си ги преведеш обратно по сметката Simple Smile Най-много кешбек - около 5 лв., са ми връщали за една скъпа поръчка за хранителни добавки. Препоръчвам само Типли - сроковете за изплащане при тях са по-кратки и не се налага да събираш голяма сума преди изплащане. Оспорвала съм отказ за изплащане от търговците и в двете платформи, само в Типли реагираха адекватно. Но според мен това по-скоро има смисъл само за шопохолици, иначе едва ли си заслужава за повечето хора Smile

# 564
Също така не трябва нищо да връщаш от пратката иначе се анулира и не ти изплащат нищо

# 565
Тему коригират кешбека,ако е върнато нещо.При мен cashway потвърдиха поръчки от Тему направени юли,края на декември.

# 566
Здравейте!
Потърсих назад в постовете и в предната тема, но не намерих някой да е споделил покупка на следните неща:
-цветоулавящи кърпички
-вълнени топки за сушилня
-нокторезачка за изрязване на крайчетата на нокътя, които са по-дълбоко
-назални ленти за нос

Ако някой е поръчвал, може ли да сподели линкове, препоръки, мнение?

Здравейте, аз бях писала отзив за цветоулавящите кърпички. Те са много малки като размер и много тънки, съответно слагам по 3 или повече в една пералня, което обезсмисля ползата от ниската им цена. За мен не си струват и по-добре да се вземат оттук на промоция, има хубави промоции на такива кърпички периодично.

Такава нокторезачка получих току-що и ще дам отзив, когато я пробвам. Засега ми изглежда много остра и смятам, че трябва много да се внимава с нея да не се нарани човек и да си внесе някоя инфекция.

Иначе и аз бих приветствала отзиви за вълнените топки (в критичните отзиви в Тему пише, че са много малки и съответно безполезни и че лепят бели влакънца по дрехите). Аз си имам пластмасови топки с бодлички, които са ми напълно ОК към момента, и чиста тенис топка става, но ще ми е интересно да науча повече за вълнените.

# 567
Аз бях взела вълнени и миришеха ужасно. Не исках да си правя експерименти дали ще се измиришат и ги върнах.

# 568
  • Асеновград
Аз бях взела вълнени и миришеха ужасно. Не исках да си правя експерименти дали ще се измиришат и ги върнах.
И моите миришеха и също заминаха обратно.

# 569
VaniaK, според мен, огледалото няма да се захаби - имам подобно от една екскурзия в Гърция от преди 6 години и нищо му няма. А иначе имам и от Тему - и те не са мръзнали, но са от миналата година - значително по-нови.

Общи условия

Активация на акаунт