Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 33 193
  • 629
  •   8
Отговори
# 600
# 601
  • На изток от Ада
Аз чакам тези дни поръчка с бокса . Три неща за купоните.
Поръчах от шейн неща дето ги няма в тему,  имах купон за 50 % още един имам но няма да го ползвам... Ами там няма мн интересни неща...

# 602
Давам отзив за якето, което очаквах да дойде като пълен боклук. А то дойде повече от прекрасно-дълго, дебело, топло, тежко и красиво. Напълно отговаря на размера.
 https://share.temu.com/7CMJAIEyy2B
Не мога да сложа снимки, заради временна недостъпност на услугата. Има в коментарите.

# 603
  • на морето
За първи път от толкова където съм връщала като правя заявка стигнах до тук и не мога да разбера какво става. Как да избера Бокс нау и изобщо ще получа ли код за връщане. Трябва да продължа на следваща стъпка ли?

# 604
Логично, да, трябва да избереш "подийте".

# 605
Аз чакам тези дни поръчка с бокса . Три неща за купоните.
Поръчах от шейн неща дето ги няма в тему,  имах купон за 50 % още един имам но няма да го ползвам... Ами там няма мн интересни неща...

Лс

# 606
За първи път от толкова където съм връщала като правя заявка стигнах до тук и не мога да разбера какво става. Как да избера Бокс нау и изобщо ще получа ли код за връщане. Трябва да продължа на следваща стъпка ли?

Връщали ли сте вече нещо от тази поръчка? Аз разбирам, че може да се върне с който и да е куриер, да си платиш разходите и те да ги възстановят. Това нещо е ново… много странно.

# 607
Искат пратката да е до адрес. Това разбирам. Май не може с Бокснау.
Доди, стигни до края на инструкцията по връщане. Ако не е ясно до края, може би трябва да питаш в офис на Еконт или Спиди (пощите или Експрес уан) дали вече някой е връщал по този начин.

# 608
  • на морето

Връщали ли сте вече нещо от тази поръчка? Аз разбирам, че може да се върне с който и да е куриер, да си платиш разходите и те да ги възстановят. Това нещо е ново… много странно.
Не съм връщала нищо.
Пробвах на поръчка, от която вече съм връщала- там си е по стария начин- изписва ми да избера  Бокса и да платя 3,50€

# 609
A, това нещо дали е голямо и няма да се събере в бокс, та ти дават избор с кой куриер да върнеш?

# 610
Вчера подготвих пратка за връщане с няколко артикула, които са по- обемни. При мен излезе стандартно. Предлагали са ми този вариант в ситуация, в която бях изпратила пакет, но след ден пристигна нова поръчка, в която имаше грешен артикул. След регистрация за връщане, системата го добави към старата товарителница. От съпорта ми предложиха да изпратя за моя сметка и те да възстановят разликата във вид на кредит. Не съм изпращала, изчаках да ми откажат и изпратих повторно след две седмици. Може да опиташ да откажеш и да регистрираш отново нова товарителница, ако не си връщала артикул от същата пратка. Ех големи емоции имаме с Тему, всеки ден измислят нещо ново.
Да допълня още нещо, адреса който ми изпратиха е в София, така че предполагам, че там ги събират и изпращат заедно обратно към Китай.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 08:17 от Seveva

# 611

Да допълня още нещо, адреса който ми изпратиха е в София, така че предполагам, че там ги събират и изпращат заедно обратно към Китай.
Кой ти го изпрати? Ти писа на поддръжката ли или от бутона за връщане?
Предполагам, че адресът е София 1000, бул. Цар Освободител 10

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 09:42 от alys

# 612
Писах на съпорта и от там ми предложиха това решение, реално бях изпратила пакета, но в системата още не беше отразено, че съм изпратила другите неща, не се отвори нова товарителница за другите артикули. В същото време куриера вече беше взел пратката от кутията и от бокснау не успяха да ми помогнат.
Не знам дали ще бъде новата политика за връщане или е грешка в системата им, споделяйте какво се случва като връщате. Последната ми товарителница е от вчера и с нея нямаше проблем. Но при мен така или иначе случая беше специфичен и не са ми пращали системно съобщение както тук, а само инструкции какво мога да направя.

# 613
Да си помрънкам. Абе, какво е това изпращане по суша?! От Китай, отиде до Казахстан, а сега е в Полша пратката ми и тепърва ще пътува. Не виждам логика пакетът да обиколи цялото земно кълбо преди да дойде в България... Не, че е нещо супер важно, но ми се струва тъпо. Точно на един месец е поръчката. Срокът за доставка е до 28.02.

# 614
Моята пусната на 10 декември взех днес.В Полша си постоя доста.Ако не беше много добрата цена,не бих си го причинила отново.

Общи условия

Активация на акаунт