Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 33 372
  • 633
  •   7
Отговори
# 615
  • София
А аз снощи получих имейл, че ми дават 5 евро компенсация за закъсняла доставка. Нямам закъсняла доставка откакто поръчвам от тях. Въпросната уж закъсняла доставка съм я получила навреме още средата на декеври и в профила ми го има. После по някое време ще им пиша, че имат грешка.

# 616
Всеки път отиват на митница и после се предават на превозвача.Не се заплаща нищо допълнително. След  01/07 също няма да си ги освобождавате вие от митница.Крайната цена,която ще платите на сайта,ще бъде с включени мита и такси.

При поръчка на 150 евро как сайта ще предвиди колко ще е митото на пратката? Това зависи от ставките, които България е определила за различните видове стока, списъка е с хиляди категории. Вие плащали ли сте над 150 евро за една поръчка в Тему от китайския им склад към този момент?

# 617
  • България
Тия по суша ми пристигат за около 40 дни.
Отвикнала съм да чакам по толкова, имам още три или четири такива поръчки, но вече ще избягвам такъв вид доставка.

# 618
  • София
Всеки път отиват на митница и после се предават на превозвача.Не се заплаща нищо допълнително. След  01/07 също няма да си ги освобождавате вие от митница.Крайната цена,която ще платите на сайта,ще бъде с включени мита и такси.

При поръчка на 150 евро как сайта ще предвиди колко ще е митото на пратката? Това зависи от ставките, които България е определила за различните видове стока, списъка е с хиляди категории. Вие плащали ли сте над 150 евро за една поръчка в Тему от китайския им склад към този момент?
В темата хора са поръчвали телефони над 150 евро, не са се занимавали с митници, не са плащали нищо допълнително.

# 619
Аз съм правила две-три големи поръчки и всичко тръгва от европейски складове(предимно от Германия)

# 620
Не съм поръчвала от май 2025г, имам кредит по профила, може ли инфо за тази оферта от яйцата. Някои запознат да сподели дали е изгодна и как става.
Прочетох, че се поръчват 3 неща от страницата и се получават купони. Пише 6 купона по 5€ без мин.сума, когато се отвори видях 5€ отстъпка при поръчка 5.01€. Ако е така е добре, но тези 6 купона имат ли срок?

# 621
Който и купон да използваш, трябва да платиш като минимум 12 €. Примерно, искаш да използваш купон от 5 евро. Слагаш си в количката артикули за минимум 17 евро, купонът се зарежда автоматично и плащаш 12€. Всеки купон може да бъде използван в рамките на 60 дни. Ако не го виждаш, купонът е в секция Изтекли. Пишеш на чат бота, че искаш възстановяване на купон и той се зарежда, ако си изпълнила условията за минимална доставка.

# 622
rosicapi, има не лоши между тях, има и не особено хубави, но всеки купон си е отстъпка.

# 623
  • На изток от Ада
На мен ми спряха карта за отстъпка дето е с discount777.  Върнах нещо с нея взето...

# 624
Аз много я харесвам тази оферта с яйцата. Не използвам купоните, а възможността да поръчам дреболии под 12€. До сега винаги ми я дава при покупка на 2 артикула и обикновено в селектираните са и нещата, които искам да поръчам.
Тези от 5€ пак ме устройват за дребни поръчки. "Големите" за сега при мен не са особено изгодни, ако не се поръчва нещо скъпо. Лично аз ги използвах два пъти за поръчки над 100-150€ и имах над 50€ намаление.

Атом3, не се плаща никакво мито и персонално никой не се занимава с митници даже и за суми над 150€.

Открийте разликите

# 625
Някои обемни неща нямат опция да не са по суша. Примерно аз съм поръчал foot rest за под бюро. И двата различни модела ми ги пусна така.

# 626
Аз много я харесвам тази оферта с яйцата. Не използвам купоните, а възможността да поръчам дреболии под 12€. До сега винаги ми я дава при покупка на 2 артикула и обикновено в селектираните са и нещата, които искам да поръчам.
Тези от 5€ пак ме устройват за дребни поръчки. "Големите" за сега при мен не са особено изгодни, ако не се поръчва нещо скъпо. Лично аз ги използвах два пъти за поръчки над 100-150€ и имах над 50€ намаление.

Атом3, не се плаща никакво мито и персонално никой не се занимава с митници даже и за суми над 150€.

Открийте разликите

По принцип има реплики на посуда в Тему, та може на картинка да е еднакво, а всъщност да не е. Pppqqq е споделяла, че е намирала реплики на някакви известни чаши и чинии в Тему. Не казвам, че тук е така, а че е възможно. Отделно виждам, че в Емаг се предлага от търговец, т.е. всеки от нас тук, например, може да купува от Тему и да продава в Емаг (ако там спази техните условия и изисквания), та изобщо не се изненадвам. Аз от Емаг пазарувам, само ако търговеца са те. После пък за евентуален проблем иди го търси тоя незнаен търговец.

# 627
  • София
Аз днес поръчах една възглавница и ми даде, че ще пътува по море. Като прегледах поръчката, пише "пращане по суша"... Върви ги разбери. Не знам дали ще я дочакам, краен срок на доставка - 24 март. 2 месеца!!!

# 628
  • на морето
A, това нещо дали е голямо и няма да се събере в бокс, та ти дават избор с кой куриер да върнеш?
Дребни неща са. Няма да бързам да ги връщам, защото чакам още една поръчка и ако има там за връщане, ще комбинирам

# 629
Тези гъби за рисуване гледам за детската градина https://share.temu.com/xDTFRZpBgqB

Някой, който има опит с подобно нещо и може да препоръча що годе качествено?

Върнаха ми 22евро  кредит от артикули, които им пратих преди броени дни

Общи условия

Активация на акаунт