Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 38 337
  • 766
  •   8
Отговори
# 750
  • София
За съжаление и пластирите вече ги няма - трябва да търся други по-нататъка. Не бях нито загряващи, нито охлаждащи.
в шейн ?
Не съм им фен.

# 751
  • На изток от Ада
То и аз не съм им много. поръчах 2 пратка.  В тему няма тестове за овулация и бременност...
Ползвах един пакет от шейн вършат работа... и имат -50 %понякога.  Избирам и куриер.
Ама дето нямат много за избиране шейн

# 752
kcp4985
Споделям този код, пишеше, че дава 15€ намаление. На мен ми даде 17.98€ при покупка на стойност 46.25€.
Супер странни суми Grinning
Може да пробвате.

# 753
  • На изток от Ада
Хоп троп работи при единият ми профил с по -малко поръчки.

# 754
Да активира се супер .

# 755
При мен не ще - излезе тази сума, но е задраскана и пише, че вече е използван.

# 756
И при мен на единия профил пише използван, на на другия дава, обаче и на двата е за покупка над 92,49€
Благодаря, на към момента не смятам за правя такива покупки. Иначе е около 35 лева над 180 приблизително. Не е лошо принципно, макар и малко странно като суми. Разбира се Вашият вариант е много по-добър.

# 757
Отдавна не съм пазарувала, над колко евро има БД?
Благодаря!

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 00:07 от Mateah

# 758
  • На изток от Ада
Отдавна не съм пазарувала, над колко евро има БД?
12 евро

# 759
  • Лутаща се
Даже и да има липса, китайците са коректни или връщат пари или изпращат отново.
Това не е точно така. При мен имаше липса. Вярно, че беше само сапунерка, но не беше в пакета. Отказаха да ми я изпратят отново, нито пък ми върнаха парите за нея. Били проверили в склада и била изпратена. Бях доволна, че е сапунерката, защото в същия пакет имаше телефон. Ако той липсваше щеше да е загуба.

# 760
  • Асеновград
Даже и да има липса, китайците са коректни или връщат пари или изпращат отново.
Това не е точно така. При мен имаше липса. Вярно, че беше само сапунерка, но не беше в пакета. Отказаха да ми я изпратят отново, нито пък ми върнаха парите за нея. Били проверили в склада и била изпратена. Бях доволна, че е сапунерката, защото в същия пакет имаше телефон. Ако той липсваше щеше да е загуба.
Аз съм имала липси и винаги са връщали парите, веднъж са изпращали отново. Липсите може и да са след отваряне на митница за проверка и от куриери.

# 761
Благодаря за кода, даде ми отстъпка от 17 и нещо за поръчка над 35 и нещо. Не мислех да поръчвам, но при почти 50 % отстъпка, нямах избор Grinning

# 762
От къде ги намирате тези кодчета?
Този явно се отвори от няколко човека и вече не е активен.
kcp4985
Споделям този код, пишеше, че дава 15€ намаление. На мен ми даде 17.98€ при покупка на стойност 46.25€.
Супер странни суми Grinning
Може да пробвате.

# 763
И при мен работи кодът, но за над 92 евро. Явно, независимо, че поръчвам много, профилът ми е заключен към по-малки отстъпки. И друго, изписва ми често "имате огромно намаление", "отстъпката ви се подготвя" и изведнъж... нищо, препраща ме в кошницата с редовни цени. В съобщенията за промоции излизат карти за отстъпка, но веднага ме пренасочва към онази тъпотия "преоткрий своите интереси" или директно ми изписва, че дейността е изтекла. Почти си похарчих хубавите купони, после ще се наложи да огранича пазаруването. Дано ми се получи, че като заидва пролетта, все ще ровя и ще ми се приисква да си купя нещо, а все трябва да си напомням, че нещата не стоят като миналата година по това време и цените вече са в евро. 😁

# 764
При мен също работи. До 46€ и 17€ отстъпка (и някакви центове там). Обаче ми предстои пътуване и не искам да поръчвам сега. А и май не знам какво. Пише, че е валиден до 1.02.

Общи условия

Активация на акаунт