Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 43 036
  • 857
  •   3
Отговори
# 855
С Експрес уан имах две-три поръчки досега. Проблеми нямах с тях, а с Изипей офиса, в който бяха оставили едната пратка. Работеха, когато си искат. Излизах по-рано от работа, не става - затворено. После ходих през работно време - пак заключено. Едва си взех пратката. После ми оставяха в офиса на някакво кредитно дружество до вкъщи и беше ок. По телефона също съм ги откривала. Но като цяло им е много зле логистичната мрежа и предпочитам да не ми изпращат с тях. А да, и доста бавно работят. Проследяване нула.

# 856
И аз съм доволна, рядко получавам с тях, но куриера ми ги носи на адрес.
Мен в момента ме дразни това,че автоматично вече запомня карта при плащане, и всеки път я махам ръчно от настройки. Преди си имаше начин да платиш без запомняне на карта ,вече бутона го няма.
Има начин, отдолу под полетата за валидност на картата има един надпис:
This card will be remembered after payment и отстрани  > Натискаш стрелката и ти се появява попъп с избор да не я запазваш. Не ми дава да правя скрин шот на тази страница. Няма как да махнат тази опция по закон, но максимално затрудняват потребителите
Експрес оне са и в моята блек листа, оттогава не са ми пращали с тях Grinning

# 857
  • Асеновград
И аз съм доволна, рядко получавам с тях, но куриера ми ги носи на адрес.
Мен в момента ме дразни това,че автоматично вече запомня карта при плащане, и всеки път я махам ръчно от настройки. Преди си имаше начин да платиш без запомняне на карта ,вече бутона го няма.
Има начин, отдолу под полетата за валидност на картата има един надпис:
This card will be remembered after payment и отстрани  > Натискаш стрелката и ти се появява попъп с избор да не я запазваш. Не ми дава да правя скрин шот на тази страница. Няма как да махнат тази опция по закон, но максимално затрудняват потребителите
Експрес оне са и в моята блек листа, оттогава не са ми пращали с тях Grinning
Благодаря, следващия път ще гледам внимателно. Принципно не искам да е запазена, за да не кликна без да искам на плащане, с добавяне с един клик към пусната поръчка, а не в кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт