Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 44 915
  • 912
  •   17
Отговори
# 900
  • Асеновград
При мен последните с бокса са така, предната 7 дена освободена и я няма да се появи в куриера. Сегашната вече 3 дена е така, явно няма кой да ги предаде на куриерите.

# 901
  • софия
Всички последни пратки са ми с пощите. Не мога да разбера защо. От Бокса съм си много доволна.

# 902
  • Асеновград
С пощите са ми две тези които са по суша. Ама тях има да си ги чакам до някой март.
С Бокса имах една с много кратък срок на доставка от 3-10 дни, но заседна на митница и май няма да дойде в срок.

# 903
Аз поръчвах други неща с Бокса, станали са много бавни, преди седмица не беше така. Вече доставят за по 2-3 дни от София. Отделно единия път ми сложиха пратката на другия край на града, досега не бяха го правили

# 904
Разбрах какъв е проблема. Fan courier са външният доставчик на тему. Реално те предават след митница, но се мотаят. Еконт и останалите нищо не могат да направят. Писах на fan (нямат телефони естествено) и чакам отговор.

# 905
Да, с FAN courier идват до Еконт. Те специално са ми сравнително бързи с пратки от Трендиол, но с Тему беше бавно. Обаче пък и съм имала една пратка от Тему с тях и не мога да дам обективно мнение.

# 906
За втори път забелязвам , че след плащяне в Тему , липсват повече пари от сметката ми .
Първия път ми липсваха 150 е - ходих в банката и търсихме къде са врезли тези пари  и те не установихя къде са тези 150 е  ,

току що пазарувах нещо за 20е  , бях заредила 500 е ,  и сега в сметката ми има 446 е.
Някой друг засичал ли е , да сравним  ?

# 907
  • София
За втори път забелязвам , че след плащяне в Тему , липсват повече пари от сметката ми .
Първия път ми липсваха 150 е - ходих в банката и търсихме къде са врезли тези пари  и те не установихя къде са тези 150 е  ,

току що пазарувах нещо за 20е  , бях заредила 500 е ,  и сега в сметката ми има 446 е.

Едва ли проблема е в тему, нямате ли банкиране да видите кой ви тегли пари. На мен и евро да ми изтеглят от сметката ще разнищя/блокирам на момента.

# 908

Да, и аз съм на същия хал. Изчезнаха ми 60 евро, но после се оказа че съм пазарувала в кварталния супермаркет. Но оттогава си имам едно наум с Тему, даже две.

# 909
Как изчезнали, а пък сте пазарували в магазина? Значи не са изчезнали, а реално сте ги похарчили на друго място.

Румид, няма ли движение на тези пари и предните 150 евро? Не може така да изчезнат пари и банката да не знае къде са. Да не сте добавили нещо в поръчката с бърз бутон и то автоматично да си дърпа пари? Странно е да се случва все след поръчка в Тему.

На мен никога не ми се е случвало да ми липсват пари. Пазарувам нон стоп от различни места - храна, козметика, лекарства, памперси, дрехи, обувки. Почти нямам покупки в магазин, с изключение на хранителните магазини. И все пак за всеки случай ползвам Револют за онлайн покупките ми. Зареждам, колкото ми трябва и не държа големи суми там.

# 910
Никога не са ми изчезвали пари. А как Тему е виновно за изхарчени 60 евро в супермаркета? И също така как банката не вижда движението на 150 евро?

# 911
  • София
На мен ми начисляват такса 1% от сумата, когато Тему ми връща пари по картата. Само с Тему е този казус, с други доставчици не. Но не съм говорила с банката.

# 912
На мен ми начисляват такса 1% от сумата, когато Тему ми връща пари по картата. Само с Тему е този казус, с други доставчици не. Но не съм говорила с банката.

Това съм го чувала, че е така при някои банки. С Револют не ми взимат такава такса като ми връщат пари. Тя ми е закачена в портфейла на телефона и плащам с нея, ако имам пари там и не искам да ги връщам към моята си сметка. Не, че е голяма сума 1% (то зависи и колко връщате), но е дразнещо и защо ми е да ми ги взимат.

Общи условия

Активация на акаунт