Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 45 282
  • 918
  •   8
Отговори
# 885
Пристигна и вторият куфар - много по-качествен е от първият, страхотен е
 https://share.temu.com/BjzkE9bDeqB

Oooo и е с дълбочина 20см. Може ли да помоля да я измерите и потвърдите, че напоследък нискобюджетните авиокомпании правят проблем, а повечето са с дълбочина 21-22-23см.
Толкова е, да, дори към 19 см го измервам. Ние ще пътуваме с Австрийските авиолинии, на тях пише 23 см, другия куфар ми е точно толкова, дали ще направят проблем?

# 886
  • София

Oooo и е с дълбочина 20см. Може ли да помоля да я измерите и потвърдите, че напоследък нискобюджетните авиокомпании правят проблем, а повечето са с дълбочина 21-22-23см.
Толкова е, да, дори към 19 см го измервам. Ние ще пътуваме с Австрийските авиолинии, на тях пише 23 см, другия куфар ми е точно толкова, дали ще направят проблем?

Благодаря! Австрийците не мерят и не правят проблем за сантиметрите, пътувам често с тях и никога не съм виждала да мерят нечий куфар.

# 887
  • София

Колелцата  излизат ли от размера. Ако ви накарат да го вкарате в мярката дали ще влезе.

# 888

Колелцата  излизат ли от размера. Ако ви накарат да го вкарате в мярката дали ще влезе.
Не, дори е по-малък от 55 см

# 889
С повече търпение и късмет ми пусна два пъти за десет дни купони, като най - изходното условие е да взема два артикула, втория път само един артикул, което е супер да не измислям ненужно.

Кода на хоп-троп работи при мен и отивам да го вложа, че бях забравила

Две пратки в последния момент, при предаване от митница прехвърлиха от box към expess one

# 890
  • София
Интересуват ме само картите за отстъпка - дано ги върнат, преди лятото...

Аз вече имах и то 2 наведнъж. След катопреди това се набутах с неизгодни поръчки. Но сега ще чакам само тях.

# 891
Вчера ми пусна една и я ползвах - по принцип исках да чакам втора, но преди около 2 седмици ми пусна една, аз чаках да намали втори продукт, така и не стана - и я изтървах.
Ще видим довечера дали ще даде нова, или пак ще трябва да чакам седмици.

# 892
Някой  поръчвал ли е такава каишка и дали върши работа, защото цената е изумително ниска.

# 893
За първи ми път ще ми доставят с express one. Вече мина срока, върнаха ми 5 евро и сега накъде ще си получа ли в крайна сметка нещата? Толкова ме е яд, че чакам спешни неща и се чудя дали да ги пусна пак,но не се знае с какво ще дойдат.

# 894
  • Пловдив
За първи ми път ще ми доставят с express one. Вече мина срока, върнаха ми 5 евро и сега накъде ще си получа ли в крайна сметка нещата? Толкова ме е яд, че чакам спешни неща и се чудя дали да ги пусна пак,но не се знае с какво ще дойдат.

Миналата седмица минах през същото. Ще си ги получите с "малко" закъснение. Аз така и не успях да се свържа с тях – не получих и съобщение.Само обаждане, когато куриерът вече беше на адреса ми. Добре че имаше кой да го приеме

# 895
  • Сред мелниците
Тръгнах да връщам през бокс нау но забравих кода.
Той не съвпада ли с кода на пакета?
Да не се връщам.

# 896
На всяка страница има споменаване на експрес. Не е истина колко са зле 😂 Имам четири пратки обединени в една, които трябва да пристигнат с еконт. Заседнали са на митница (освободени) от понеделник. Има ли смисъл да звъня в еконт? Някой имал ли е такъв случай?

# 897
Тръгнах да връщам през бокс нау но забравих кода.
Той не съвпада ли с кода на пакета?
Да не се връщам.

Един и същ е.

# 898
  • Сред мелниците
Блаходаря.  Пробвах го за да не чакам и отключи

# 899
На всяка страница има споменаване на експрес. Не е истина колко са зле 😂 Имам четири пратки обединени в една, които трябва да пристигнат с еконт. Заседнали са на митница (освободени) от понеделник. Има ли смисъл да звъня в еконт? Някой имал ли е такъв случай?

Няма смисъл. Ако не е приета в Еконт, няма да ти помогнат. При мен последно пратката ми от Тему с Еконт бая се забави. Беше създаде товарителница и сигурно 5/6 дни чакаше да я предадат на Еконт. Не знам защо при някои куриери става бързо освобождаването от митница, а при други се бави.

Общи условия

Активация на акаунт