Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 45 537
  • 919
  •   1
Отговори
# 915
  • Асеновград
Вчера пристигнаха две обединени, пускам нарочно разделени максимално да ползвам купоните 5€

Очилата са супер, поръчвам втори път.

Тук изненадата беше стойката, поръчах си я за колата, сина я приватизира веднага, много я хареса, защото е малка а стои стабилно и магнита хваща много добре.

Поредния лък, вече колекция ще прави Simple Smile но този поне е добре по размер за дете, и младеж. Предните два са огромни.

# 916
  • София
Да, и аз съм на същия хал. Изчезнаха ми 60 евро, но после се оказа че съм пазарувала в кварталния супермаркет. Но оттогава си имам едно наум с Тему, даже две.

Не ви разбирам, какво е общото между съмненията ви към тему  и изхарчените в супермаркет пари newsm78

# 917
Не съм забелязала да мия зима повече пари от Теми, но аз си зареждам Революта само за конкретна поръчка, не държа пари там. Иначе за връщане избирам да ми върнат парите в портфейла, не ги чакам по банка, та не знам дали в зимата такса.

Убедихте ме за робота за прозорци, събрала съм в портфейла 30 евро и ще ги използвам за това.

# 918
И преди писах - не ми взима повече пари. Не съм с Револют.
Пари могат да изчезват и ако сте се записали за някоя платформа и не помните - тя си дърпа непрекъснато.

Днес взех една пратка от пощата, чакам няколко в бокс. Ако можех да избирам, щях да предпочета пощата.
Новите ми шпатули също са хубави, имам и много накрайници за електрическа четка, които на пръв поглед изглеждат добре и са съвместими с Орал б.

# 919

Общи условия

Активация на акаунт