Сватба - Булките на 2026 |Тема 14|

• 15 204
  • 238
  •   1
Отговори
# 165
Андро Дюлгерян може да се поспори колко топ фотограф е.
Моят съвет е да си харесате фотограф и да се свържете с него. В общия случай фотографите пътуват,мобилни са. Да ,ще трябва да им покриете разходите, но все пак те ще заснемат най-важния ден в живота ви. По мое време като се омъжвах, топ имена бяха Ники Митев, Жоро Манолов, Тихомир...не помня фамилията и още няколко. Ние бяхме с Жоро - тоя човек е уникален, толкова мил, вежлив, обран, не можеш да разбереш,че е там, но същевременно те напътства, помага при снимките, дава насоки -щото аз съм си дърво и не си бях правила фотосесия преди сватбата. Беше хванал моменти, които бяхме забравили, абе,плакахме като си гледахме снимките. Няма да спра да го препоръчвам.

# 166
За фотограф в Пловдив аз препоръчвам Алекс Стефанов, а ДЖ- Христо Первазов и двамата с две ръце и два крака.
Успех с организацията на щастливото събитие!

# 167
Точно при тези екипи - DJ, Фото и Видео, според мен е най-добре да харесате професионалисти и да се свържете с тях независимо от къде са. Тези екипи са мобилни и пътни + нощувки няма да са чак толкова фрапантни на фона на това да изберете любим екип.
Все пак в Пловдив готини фотографи са Георги Казаков и Денис (..ох не откривам каква беше фамилията..). Видео - Юлиан Василев

# 168
Ако става въпрос за Денис Василев, аз съм изключително разочарована от него. Изобщо не оспорвам професионалните му качества.
Обадих му се, той каза че е свободен, говорихме над час по телефона за сватбата, разбрахме се за среща. Ден преди срещата той я отмени, поради възникнал негов ангажимент и ми насрочи друга дата, отмени и нея в последствие. После спря изобщо да ми отговаря. Действието се развива в рамките на 3 седмици. Добре знаете колко трудно и от рано трябва да се намери сватбен фотограф. До ден днешен не се е извинил за изгубеното ми време, а можеше поне чисто и просто да ми каже, че не иска да работи с нас и щеше да много по-ОК.

# 169
  • Melmak
Георги Казаков е топ, ние работихме с него. Аз се шегувам, че него го избрах преди да избера младоженеца!
Напоследък ми излизат семейство Сребр май бяха, правят интересни неща, но не знам дали са добри, не съм се свързвала с тях.

# 170
  • София
Георги Казаков е топ, ние работихме с него. Аз се шегувам, че него го избрах преди да избера младоженеца!
Напоследък ми излизат семейство Сребр май бяха, правят интересни неща, но не знам дали са добри, не съм се свързвала с тях.

Добри са, да

# 171

Може ли по-подробно мение за Георги Казаков? Смущава ме това че е сам и няма възможност за втори фотограф, а цената му е над средната за Пловдив. 

Иначе семейство Сребър ги харесвам много, но цената им е почти двойно над бюджета ни и над останалите оферти, които получих.
Ние все още си издирваме фотограф. Говорих с Яков, но по телефона не ми хареса как се държа, някак си не усетих индивидуално да се интересува от нас като младоженци, отделно работи без договор и това ме отказа.
За видео сме се спрели на студио Видеоклип - деня след срещата им пуснахме капаро, а още като излизахме от офиса им знаехме, че искаме тях. Страхотно отношение имат, цената им е добра, бяха отворени към всичките ни идеи и най-вече имаха и предложения.

# 172
  • Melmak
Някъде назад бях писала за Казаков. За мен той е истински професионалист. Имахме среща, в която казахме какво предвиждаме, какво очакваме и дали се срещаме с неговия начин на работа. Даде ни оферта, защото искахме и кратко клипче в рамките на 5-6 минути. Сватбата ни беше 65 човека и нямахме нужда от втори фотограф. Георги е много точен, каквото се разбрахме, това беше. Снимките станаха прекрасни, аз харесвам стила му и се представи отлично. Много добра комуникация имахме, отговарял е на време, предаде снимките в срок.
Аз лично не харесвам несериозни хора и отказвам да работя с такива. Държа да получа това, за което сме се уговорили и подписали договор. С Казаков това е абсолютно така, няма грешка. Цените му бяха над средните и преди, но това е топ професионалист, няма как да работи на средни цени. Ние се отказахме от видеограф и насочихме целия бюджет за снимки, за което не съжалявам. Имаме кратко видео, което той ни направи (предлагаше такава възможност) и беше супер.

# 173
Само да се вмъкна с едно мнение. Според мен е хубаво да има втори фотограф, защото има моменти, за които един не стига. Примерно как младоженецът чака булката и как булката се готви да отиде към него. Също така за мен беше много вълнуващо да имам снимки от поздравленията на гостите - на едните се вижда моето лице, а на другите аз съм с гръб и се виждат лицата на гостите, като ме прегръщат. Също при играта с вдигането на обувки - единият човек беше снимал мен в лице, а другият - мм. Като цяло, за мен лично това са по-ценни снимки от тези с позиране, но всеки си има предпочитания, разбира се.

# 174
Здравейте,
имате ли мнение за Dj Besti и Евгения Стоянова като екип?

# 175
Здравейте, моля кажете къде бяха вашите фотосесии в деня на сватбата. Интересуват ме места в София, удобни да отскочим за снимки за час-час и нещо.
Специално ако някой се е снимал в университетската ботаническа градина, как станаха снимките и заслужава ли си да се плати таксата?
За парка на военна акадмия също четох, но ми изглежда запуснат Sad

# 176
  • Melmak
Нив се снимахме на Ларгото и после венчавка в Св. Неделя. Не е уау локация, но снимките са хубави и беше удобно за венчавката после.
В ботаническата стават яки снимки, учих във факултета до ботаническата и винаги имаше фотосесии там (не само булчински). Когато наторяват вони ужасно обаче.

# 177
Ние си правихме фотосесията в Южния парк и снимките станаха уникални!

# 178
И аз да попитам за магазин, където може да се намерят подходящи рокли за случая, само че втора употреба. Наскоро гледах в Пловдив в една новооткрита втора употреба, но подплатата така беше направена, че не можах да разбера откъде трябва да се промуша,а отзад се пристягаше като корсет, ха ха, за малко да се удуша, и накрая се отказах. Иначе си личеше, че материята е хубава. Преди това бях поръчала от Шейн една рокля, на снимките изглеждаше добре, модела ми хареса, но материята нещо не я бива. И мъжа съвсем ме разколеба, като каза, че приличала на перде. Та, няма да вдигаме кой знае каква сватба, но все пак ми се иска да изглеждам що-годе добре. А като гледам цените, във втората употреба ми е шанса. Някой ако знае такъв магазин, където има и официални рокли с булчинско излъчване, даже май е по-добре да не са бели, може други бледи, пастелни, подходящи цветове...
За София, но и в друг град може.

# 179
  • Beyond the stars
Моята рокля беше от Chi Chi London, приятелка също се жени с тяхна - https://www.chichiclothing.com/collections/wedding-dresses
Можете и в Remix да видите онлайн.
Друга приятелка подписа с такава рокля https://boutiquecocoon.com/clothes/dress-white-garden-of-eden/

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 09:13 от Вълшебство

Общи условия

Активация на акаунт