Къде в Бургас? -Тема 65

• 6 232
  • 201
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
В началото на месеца обмених жълтите стотинки в офиса на Инвестбанк в Изгрев. Трябва да са разпределени по номинал и предварително изброени. На място служител пак ги брои на ръка, нямат машина в този офис.

# 196
Можете да дарите монетите, не само жълти, например за тази  кауза

# 197
  • Бургас
Много е скъпа смяната на водомерите и не знам на какво отгоре. Свекърва ми плати близо 800 лв миналата година или преди две години, губи ми се точното време.

800лв за какво точно. Един, два, три водомера?
Един водомар е около 100-120лв. Монтажа е горе долу толкова. Ако ги извикате от ВиК до ви го монтират е значитално по-малко, преди години май беше и без пари. Но за монтаж от тях се чака много време.
Ако свекърва ви е платила 800лв за един водомер значи яко са я ошушкали. Ако е сама жената са видяли възможност да я измамят.

# 198
  • Бургас
Някой има ли впечатления или препоръки за украински бригади майстори, които работят качествено, с договори и фиксирани срокове, които реално спазват?
Също така ме интересуват и такива майстори за домашни електроуреди.... перални, сушилни и подобни.

# 199
  • Бургас
Аз имам номер на един Денис, май тук някой го беше препоръчал, обаждах му се за ремонт на печка

# 200
Извинявам се от чисто любопитство защо точно украински бригади ?
Някой има ли впечатления или препоръки за украински бригади майстори, които работят качествено, с договори и фиксирани срокове, които реално спазват?
Също така ме интересуват и такива майстори за домашни електроуреди.... перални, сушилни и подобни.

# 201
Защото българите качествени майстори са малко Simple Smile украинците дават заявка за качество, поне тези, които снимат работния процес и споделят в социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт