Къде в Бургас? -Тема 65

• 25 261
  • 559
  •   1
Отговори
# 555
Отварят се от кого ??Не ми се иска да ги видя после пръснати на поляната пред блока ..
Оставям им опаковки в торбичка до вратата, текстил и обувки се отварят и без персонал.

Ти и другата от Гъбките можете по всяко време да минете край пункта в Лазур до бл. 4 /преместен е по същата улица "Георги Баев" зад Краставицата/  и да видите има ли нещо пръснато наоколо. От години оставям торбичка, никога не съм видяла пръснато каквото и да е.

# 556
Вчера, заклевам се пред пункта беше абсолютно кочина. Точно този зад краставицата и Гъбките. Днес ще мина отново напът за плажа, но предполагам вече ще е изчистено. Беше сметище. Дрехи навсякъде, направо като бунище. Някои е оставил торби и ги бяха направили на мармадан.

# 557
Lale_Lili, работното време няма общо с дрехите, те могат да се пъхат в пункта по всяко време, но ненапразно професор спомена за едни 80%. Въпреки че сме на 5 крачки от пункта в Лазур, край контейнерите ни /има от всички цветове/ е бетер сметище - дрехи, матраци, авт. гуми, кашони - всичко каквото се сетиш.

# 558
  • Бургас
Здравейте. Има ли някой, който живее в с.Ливада или има имот там. Ако може да ми пише на лично, искам да питам някои неща за селото. Мерси.

# 559
  • Бургас
някъде ремонтират ли чанти

Общи условия

Активация на акаунт