Пазаруване от Trendyol - 2

• 7 793
  • 197
  •   1
Отговори
# 180
Имала търсих, но не йамерих. А цените са доста увеличени, вече нищо не поръчвам оттам.

# 181
Разгледай този продукт! https://ty.gl/p9offvnbo62ij
Току що го получих и съм доста приятно изненадана. Зимно дълго палто.
Излезна ми 36 лв.

# 182
Леле, това палто го взех декември за 6 лв, сиво. Не беше моята кройка, но не беше и зле.
Вчера имаше 6 евро отстъпка и по- ниски цени, та поръчах отново.
Цените вече са високи, всеки ден варират и иска дебнене. Могат чувствително да се намалят , особено ако има и купон.

# 183
Тези "купони" не се ли активират автоматично? Аз като разглеждам и все имам някакъв "активиран" купон... Има и неща на ниски цени в приложението..Нищо не ми трябва,но се изкушавам от цени,които ми се виждат ниски . След пухкавото палтенце,което много ми хареса,ще пусна още нещо ей така за спорта

# 184
Леле, това палто го взех декември за 6 лв, сиво. Не беше моята кройка, но не беше и зле.
Вчера имаше 6 евро отстъпка и по- ниски цени, та поръчах отново.
Цените вече са високи, всеки ден варират и иска дебнене. Могат чувствително да се намалят , особено ако има и купон.
И според мен цените, от както сме в евро са доста по-високи.

# 185
Така е.
Тези пухкавите палта бяха по двадесетина лева, с отстъпки ставаха по 11-12.
Сега падат максимум до 13-14 евро.
Мен непрекъснато ме питат за моето, та все давам линк и имам наблюдение върху цените.
Получих и бежовото, но не е толкова хубаво като бордото. Пуска много косми и няма блясък .

# 186
Матеа,би ли направила реална снимка на бордото?

# 187
# 188
Матеа,би ли направила реална снимка на бордото?
В отзиви има много реални снимки, погледни ги.

# 189
Тях съм ги видяла..

# 190
Ами същото е, не е по- различно.

# 191

Или зареждат от търговеца в Турция, който продава и в Трендиол.

# 192
  • Пловдив
Има ограничения за закупените бройки:

# 193
Много неща продавани в Trendyol  продават и АЮ, Емаг, ФД. До средата на декември цените в Trend бяха без конкуренция, но вече въобще не е така. Ще чакаме ...

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 14:56 от Tony Maria 22

# 194
Абсолютно. Важи са всички марки. Както чанти, обувки, дрехи, могат да се намерят и по другите сайтове. Виденов е специфичен магазин и е нормално да има посуда за дома. Ако намерим там обувки, ще е странно 😀
Просто като търсим нещо по-конкретно (с марка, със снимка), да проверим навсякъде където е най-изгодно.
Аз така правя с козметиката на детето, че ми идва скъпа и все търся къде е промоцийката 😀

Общи условия

Активация на акаунт