Пазаруване от Trendyol - 2

• 5 667
  • 163
  •   3
Отговори
# 90
  • София
Аз докато не проверя в банка дали реално са ми върнали парите, няма да поръчвам, че си имам големи съмнения за 2 върнати продукта, и евентуално само нещо, за което ще съм ок, че може да е полиестър и боклук. Отделно още чакам да ми върнат парите от едни чаршафи, имам имейл от тях, че са ги получили и наредили връщане на парите на 19 декември.
А пък гледам, че още вдигат с по малко, вече двойните цени.
Ако хората спрат да пазаруват, бързо ще ги намалят.

Бихте ли споделили, какъв е проблема с чаршафите, защото това ми е тема №1 в момента.

# 91
Не са 100% памук, въпреки че в описанието се твърди така. Отделно и че цвета не е точно същият, а при някои и плътността не ми хареса.

# 92
  • Варна
Здравейте, Имам да връщам един панталон de facto, размерът не отговаря, по-малък е от обявените размери. Купен е с код за намаление и точки, излезе 13,50 лв преди 1 януари. При оформяне на  връщането изписва, че ще преспадне доставка от 7.99лв, защото покупката е под прага за безплатна доставка. За пръв път връщам и не ми е ясен механизма им,  пише че е безплатно връщането, такава беше и доставката, но явно нещо не е така. В условията им не прочетох, че при връщане ще задържат сумата за доставка, ако артикулът е на по-ниска цена. На някого случвало ли се е подобно нещо?

# 93
a6olq, така е, плаща се доставката ако не връщаш над 40 лв.

# 94
Не мога да намеря информация за дължимата такса при плащане с наложен платеж. Твърда сума ли е, % от поръчката ли е? Много рядко получавам две неща в една пратка, точат се едно по едно, за всеки пакет знае ли някой какво се плаща?

# 95
Мисля, че е 4 лв. за цялата поръчка

# 96
Ето за наложения платеж:
Скрит текст:

# 97
Здравейте, щях да  правя първата си поръчка, харесах доста неща защото бяха на добри цени, но когато ги огледах в количката цените бяха двойни, че и тройни, а дава, че е приложен купон и код. Нормално ли е да е така?

# 98
Цените,на нещата при мен,днес са тройни. И не само в количката. в сайта,също,това което следя с много по висока цена.

# 99
Докато не си оправят цените, няма да поръчвам. От колелото на късмета все ми се падат талони за отстъпка при поръчка над 50 евро, при избор на някои артикули избирам и код за съответния магазин или категория, но и те са за 1-2%. Когато имат brand day, то пък кодът важи за първите 200 поръчки и то над определена стойност.

# 100
Здравейте, щях да  правя първата си поръчка, харесах доста неща защото бяха на добри цени, но когато ги огледах в количката цените бяха двойни, че и тройни, а дава, че е приложен купон и код. Нормално ли е да е така?
Беба28, кодът е с лимит. Пише се нон-стоп за това.

# 101
  • Асеновград
Имам следния въпрос, понеже от скоро поръчвам. Всеки артикул ли се доставя отделно. В една поръчка от 4 артикула, получих 4 номера за проследяване на пратки. И за момента и 4 номера ми дава,че са грешни на сайта на GLS който излиза като куриер. Проверявам вече няколко дни и няма промяна. Пратките са ми от миналата седмица.

# 102
Panayotu, не е задължително. Разделят ги, както и ако преценят. При мен често идват с FAN COURIER (Еконт) или Спиди. Ще се появи информация по номер, когато са в България. Понякой са ми идвали пратки буквално за 2-3 дни.

# 103
И при мен са били на отделни пратки и после ги обединяват тук. Явно, защото бяха от различни търговци. Не съм имала проблем. Всичко е идвало.

# 104
Пратката пристигне ли тук, в долната част на поръчката през бутона "Проследи", до логото на Trendyol,излиза и това на куриера ( при мен последния месец само Спиди ), а съвсем накрая има активен прозорец с актуална информация за доставчика.
За месец имам 8 поръчки с 36 предмета, всичко е О.К. В самата поръчка виждате колко са пратките и всяка пристига в отделен пакет, с отделен номер и товарителница. Никога не са ми обединявали.  В приложението на Спиди се вижда всичко, от там и през Смарт контрол можете безплатно да променяте първоначалните условия на доставката.
Преди Нова година имах поръчан порцеланов сервиз за хранене от Карача, пристигна в оригинална фирмена кутия опакована в твърда хартия , в друг кашон в торба , уплатнен с хартии. Кашонът до тук беше с DHL и после Спиди.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 15:58 от Tony Maria 22

Общи условия

Активация на акаунт