Пазаруване от Trendyol - 2

• 5 672
  • 163
  •   2
Отговори
# 60
Аз днес си купих страхотни чаршафи от памучен сатен, от африкански памук, от Лидъл, за по 28 лв и мирясвам вече, Трендито да си гледат работата.
Само като ги пипнах, и купих четири комплекта, невероятни са като усещане.
Скрит текст:

Не са най-страхотните разцветки, но пък качеството е топ.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 17:41 от Lemy

# 61
Аз днес си купих страхотни чаршафи от памучен сатен, от африкански памук, от Лидъл, за по 28 лв и мирясвам вече, Трендито да си гледат работата.
Само като ги пипнах, и купих четири комплекта, невероятни са като усещане.
Скрит текст:

Не са най-страхотните разцветки, но пък качеството е топ.
Имам точно същите от Лидл и са супер, но да кажем, че са без долен чаршаф.
Иначе аз, новогодишно, сложих едните чаршафи от Трендиол и да ви кажа, по-добре се държат след изпиране и гладене. Не са плътни като показаните от Лидл, но са приятни на допир, чак не очаквах.

# 62
Получих тези дънки за мм, хубави са. Важно му беше да не са твърде тесни крачолите, но и да не са твърде широки. Е, идеални са му.
https://www.trendyol.com/bg/burke/premium-mjzhki-tjmno-sin-cvyat … aloni-p-963585367

# 63
Днес бях в Лидл,не видях чаршафи. От тази седмица ли са?
И много ме е яд,че всички комплекти са само горни чаршафи. Трябват ми долни ,БЕЗ ластик,памучни,памучен сатен..,идея от къде?

# 64
Трябват ми долни ,БЕЗ ластик,памучни,памучен сатен..,идея от къде?
Хасе върши ли ти работа? И ранфорс има.
https://kamakosliven.com/category/57/dolni-charshafi-bez-lastik.html

# 65
Еее,благодаря! Ще разгледам. Ти имаш ли поглед върху качество и материя от този сайт?

# 66
Само два единични чаршафа с ластик имам. Не са лоши. Ранфорс са.

# 67
В Юск има много чаршафи, комплекти или единични в различни конфигурации и почти винаги има намалени. Аз съм доволна.

# 68
На Лидл не бих си купила повече. Чаршафите им с ластик са памук, но са тънки, чак прозират. Юск са по същия начин.
Купих си от сайта един спален комплект на Tac, с памучен сатен и съм много доволна - отговаря си на описанието. На две места видях само леки бели линии по влакната, но на мен не ми пречат, защото не е скъсано.
 Ето го: Разгледай този продукт! https://ty.gl/3bhs1l331c5gw

# 69
Лидл имат долни чаршафи с ластик от памучен сатен. В никакъв случай не са тънки и не прозират. Но ги пускат рядко. Аз купих заедно с показаните по-горе, но тази седмица има само горни комплекти (чаршаф с две калъфки).

# 70
sasi6, обикновено ги пускат следващата седмица, пак от сатен.
Забелязала съм, че ги пускат един път на година/година и половина, и много ги дебна аз. Имам от предишни два пъти, не са мръднали.
Аз искам точно такива комплекти, без долен чаршаф. Много по удобно ми е да си взема отделно, с размер какъвто ми трябва. В Трендито, комплектите които ми харесват, са все с долни чаршафи без ластик, а аз искам със. С двата комплекта които взех, направих компромис с това, и с размера на чаршафите, защото ми трябва за един човек, но се предлагат само двойни размери. Отделно, че едно от леглата в къщи е с широчина 120 см, а всички единични комплекти, са с долен чаршаф за легло 100 см, и са малки. Също, и че са много малко като асортимент, детски или юношески, с някакви анимационни герои.
Без долен чаршаф, също има много малък избор. Абе изръшках всички чаршафи в този сайт.
Лидъл започнаха да пускат големи боклуци след ковида, но специално тези - от санфор и сатен, още не са развалили.
На Юск са ми странни размерите, пликовете за завивки са с широчина 140, за мен това е малко.
Точно се бях засилила да поръчвам от сливенската фирма този комплект, но видях лидълските, и се отказах:
https://kamakosliven.com/product/5286/spalen-komplekt-s-dva-plika.html
Пише, че плата е с 62 нишки, това не е ли малко, мисля, че ще прозира 🤔
Лидълският комплект е с 205.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 09:48 от Lemy

# 71
Аз си бях поръчала чаршафи от една майка от групата Майки на деца с увреждания. Шие ги по точни размери на клиента и взима предвид височината на матрака. Ластика обаче е само в ъглите,  не по целия чаршаф. Има десени да си избираш.

# 72
  • София
Вчера си получих доста успешна /първа поръчка/ - този комплект съдове за хранене е доста сполучлив, закупен е за под 16лв - всичко дойде много добре опаковано и без повреди.

И този кош за пране е доста сполучлив.

Тези кутии получих за 5лв - също доста хубаво  и плътно качество

Само тези чершафи нямат нищо общо със снимката /цветово -златното не е златно, а по скоро бежаво/
,но материята - спрямо цената / около 13лв ги платих/ ,ме устройва.

Сега съм набелязала тези за поръчка - /много чесно ги виждам по групи или измислени сайтове по 60-70лв /

ПС - Да попитам, в Трендиол трупат ли се точки при ревюта и снимки на получени продукти ? Понеже на първата поръчка снимах и писах подробни ревюта- но нямам койнс.
ПС2 - Ще опитам да снимам уикенда и да кача реални снимки.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 11:13 от paranoir

# 73
И мен ме интересува въпроса с ревютата. Аз споделих ревю, но койнс нямам

# 74
Пише, че плата е с 62 нишки, това не е ли малко, мисля, че ще прозира 🤔
Лидълският комплект е с 205.
"Истината е, че идеалният брой нишки трябва да се вземе предвид при качеството на памука, еднослойния срещу многослойния памук и вида на тъкането. Ако сте фен на по-тежък плат, може да купите спално бельо до 100 броя конци. Ако предпочитате нещо малко по-леко и свежо, дори 50 броя нишки см/2 ще ви свършат работа.
Но наистина, това зависи много от други фактори. Видът на тъкане и качеството на използвания памук прави много по-голяма разлика от броя на конците. Въпреки това, бъдете подозрителни към всичко с брой нишки по-голям от 100. Най-вероятно е надуто в опит да се таксува повече за по-нискокачествени чаршафи."
https://spalnotobelio.com/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/%D1%80%D1%8A% … D0%BB%D1%8C%D0%BE

Общи условия

Активация на акаунт