Пазаруване от Trendyol - 2

• 5 368
  • 141
  •   5
Отговори
# 105
Аз съм доволна от сайта. Имам няколко поръчки ,всичко беше това , което очаквах, включително боти и сандали . Само една рокля не успях да преценя , но беше евтинка и не си струваше връщането.

# 106
Поръчвали ли сте обувки от естествена кожа и такава ли е наистина?

# 107
Трендиол е сайт (макар, че имат и техни модели). Питайте по-скоро за нещо конкретно, защото е все едно да питате дали в мола обувките са с естествена кожа.

# 108
Еми ясно,че е сайт,нали за него е темата. Не е все едно. Питам за поръчки от сайта!

# 109
Ми ок. Щом за Вас не е все едно. Питайте си…. В сайта има различни марки и така не може да се обобщи за всички (естествена кожа ли са или не са). Може да си зададете въпроса, ако сте се насочили към конкретна марка, но така е много общо казано и отговорът не би бил еднозначен.

# 110
Разбира се ,че не може да се обобщи. Питам за тези,които са обявни за естествена ,дали са такава,ако някой си е купил,да сподели от личен опит.

# 111
Поръчвали ли сте обувки от естествена кожа и такава ли е наистина?
Аз бях си поръчала на черния петък. Излязоха ми на цена под 30лв, кожата беше естествена, мека и с аромат. Обаче се оказаха големи и ги продадох. Зависи от модела и продавача. Задавате им въпроси и готово. Ако не ви харесат-връщате ги/продавате ги.

# 112
В евро ще е, но дори  да бешетръгнала да платиш веднага с карта, пак щеше да е в евро.
Имаше тук такива оплаквания, а смяната на цените в евро обсъждахме доста време.
Китайотурчулята ни извъртяха гаден номер.
Но пък за сметка на това, в Тему се отпуснаха, и ми дадоха прилични цени. И колкото и да съм против китайските боклуци оттам, взех че направих поръчка, да видим какво ще дойде.

В крайна сметка не се оказа така.Платих оригиналната цена от 60 лв. (62.88) или 32.15 евро.

# 113
Моите обувки , които поръчах бяха изкуствена кожа. Харесаха ми. Ако имате въпроси към продавача , пишете , отговарят. Вижте и коментарите на клиентите за дадена стока, там много често има реални снимки на полученото, така , че може да се ориентирате.

# 114
Аз два пъти съм писала и не ми отговориха. Някакъв стандартен отговор имах от бот.

# 115
ivanova66, Ами чудесно, извадила си късмет.
Аз пак да напиша за питането към продавача, мен ме излъгаха най-нагло. Отделно че написаното в сайта не винаги кореспондира с реалността. Така че и да питате и да не питате, ще ви отговорят каквото си решат, а дали е вярно, не е много сигурно.

# 116
Поръчах обувки от естествена кожа. Наистина са кожа, не ми харесаха подметките,хлъзгат се доста, явно са евтини пластмасови подметки, но за 30 лв. няма да ги връщам. Не съм ги носила, защото са летни

# 117
  • Варна
Вчера си поръчах чинии, 6 бр керамични леко дълбоки/ като за салата/  в светло кафяво Simple Smile Цената им беше 8.50 евро, последен брой, след поръчката ми бяха изчерпани, те за това бяха и намалени от 20 евро.

# 118
Днес получих две шапки, много съм доволна, особено от едната - много пухкава и топла, има възможност да се регулира размера. Ушанката също не е лоша.

# 119
Поръчах обувки от естествена кожа. Наистина са кожа, не ми харесаха подметките, хлъзгат се доста, явно са евтини пластмасови подметки, но за 30 лв. няма да ги връщам. Не съм ги носила, защото са летни
Имам летни Fly London, които толкова се пързалят на сухо, че не смея да ги нося, а бяха бая скъпи, така че...

Получих коженото яке, което тук някой спомена, одобри се много
https://www.trendyol.com/bg/delpino/mjzhko-cherno-prilepnalo-koz … merchantId=160152

Общи условия

Активация на акаунт