Случвало ли ви се хората да ви гледат много внимателно или да ви се смеят?

• 2 395
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
Някакъв рийл ми излезе във фб, на някакъв влогър. Обажда му се една гражданка и го пита какво да прави, че много газове имала. В хода на разговора се оказва, че имала и запек, пък клизма ходела да ѝ правят в бърза помощ, па не знам що си, вече страхова невролоза била хванала отзад... не се сещам на кого беше видеото, не мога да го намеря, ама започвам да си мисля, че може да е била Вуду, заради твърде личните въпроси и информация и факта, че водещият се смееше.

# 31
Има едни момчета,дето всеки път,когато ги видя,носят шапка тип “идиотка”.И всеки път като ги видя отдалече,се чудя какво да правя,защото знам,че ще почна да се смея  Smiley  случвало ми се е да видя непознат и да ми е толкова смешен,че да не мога да застана сериозно.При вас случвало ли се е това? Thinking

# 32
Не, не ми се е случвало и не го разбирам. Ако прави нещо смешно сигурно ще се засмея, но само от външния му вид, и от това че просто си ходи по улицата - не. Дори и на 10 години като съм била не съм се смяла на хората, че носят еди какво си, или че изглеждат един как си.

# 33
Абе, в детска възраст се научава, че не е възпитано да се смееш на непознати, защото си е живо присмиване, така че не ми се вярва много хора да го правят, да не могат да сдържат поривите си да се смеят на непознати.

# 34
Абе, в детска възраст се научава, че не е възпитано да се смееш на непознати, защото си е живо присмиване, така че не ми се вярва много хора да го правят, да не могат да сдържат поривите си да се смеят на непознати.
Ами аз лично, като наблюдател, досега не съм виждала подобно нещо. Може би само децата/тийнейджърите се смеят едно на друго понякога. Тия които го правят сигурно са единици.

# 35
Нарича се психоза. Симптом на заболяване е и се лекува успешно. Само трябва да потърсиш специалист или да останеш известно време в клиника,  докато се нацели точното лекарство за теб.  Пожелавам ти през новата година да започнеш лечение,  имаш сериозен проблем! Успех!
П.п Алкохол и/или наркотици употребяваш ли или в миналото да си употребявала?
Ако имах психоза щях да виждам халюцинации, огромно ПРОТИВ наркотиците съм.
Даже в камери се виждаше как ме гледат, докато работех като сервитьорка. Даже други хора са казвали на човека, който ме зяпа например, защо я гледаш така. Това не е измислица, а реалност.
Като вървя по улиците не се обръщам дали някой ме преследва, ако постоянно се обръщах щях да имам психоза, но въпреки това ми се е случвало като вървя да ме пипа някой отзад, естествено след това беше осъден, щото имаше доказателство.

# 36
  • Пловдив
След като скъсих дължината на косата си хората почнаха да ме гледат внимателно.
Па от малка много хора се усмихват като ме видят. Някой ми беше казал, че в мене имало позитивно излъчване, като ме види искал да се усмихне. Ако беше един щях да разбера, но даже непознати го правят.

Самата аз много се смея на хората, ако вършат нещо неадекватно, обаче да ти се смеят като купуваш лекарство например не го разбирам.
Смеят се след като ме гледат дълбоко в очите
Мисля си, че не съм се гримирала правилно и затова се смеят или пък косата ми в момента е във формата на гъба, може и това да им е смешно, не знам, никой не ми казва нищо, а ме гледа много или се смее.
Нещо много не е наред с теб. Работи върху това. Повечето хора изобщо не се интересуват от теб, нито от дължината на косата ти, нито от грима ти.

# 37
Не знам дали твоето е психоза, но определено имаш нужда от професионална помощ.

Хората имат очи да гледат. Какво, ако някой те е загледал? Сервитьорките клиентите ги зяпат, ако са разголени или при необходимост да бъдат обслужени. Не виждам нищо притеснително или лично в това. Ако не си ти, ще е твоя колежка - рисковете на професията.
Още по-малко някой се интересува от личността ти, косата ти и т.н. Еле пък по опашки или на улицата, та чак да ти се присмиват "гледайки те дълбоко в очите".....
Ако смяташ за нормално да питаш аптекарите твърде лични въпроси, определено трябва да посетиш специалист.

# 38
Па от малка много хора се усмихват като ме видят. Някой ми беше казал, че в мене имало позитивно излъчване, като ме види искал да се усмихне. Ако беше един щях да разбера, но даже непознати го правят.

Самата аз много се смея на хората, ако вършат нещо неадекватно, обаче да ти се смеят като купуваш лекарство например не го разбирам.
Мисля си, че не съм се гримирала правилно и затова се смеят или пък косата ми в момента е във формата на гъба, може и това да им е смешно, не знам, никой не ми казва нищо, а ме гледа много или се смее.
Нещо много не е наред с теб. Работи върху това. Повечето хора изобщо не се интересуват от теб, нито от дължината на косата ти, нито от грима ти.
Тогава що постоянно критикуват външния ми вид? Особено, грим, коса, обувки, дрехи?
Гледам други хора коментират какво се случва в света, мен като ме видят, сложила съм друго червило, нова шапка съм взела, полата била много ярка, косата била твърде изтощена, появила се е пъпка на челото ми, носила съм неподходящ колан, чантата ми не е била с хубав размер, оранжевото не ми отивало и т.н.

# 39
В какви среди се движиш, авторке? Да не си на 15 г.?

# 40

Тогава що постоянно критикуват външния ми вид? Особено, грим, коса, обувки, дрехи?
Гледам други хора коментират какво се случва в света, мен като ме видят, сложила съм друго червило, нова шапка съм взела, полата била много ярка, косата била твърде изтощена, появила се е пъпка на челото ми, носила съм неподходящ колан, чантата ми не е била с хубав размер, оранжевото не ми отивало и т.н.
Предполагам, че това все жени ти го казват! Мъжете рядко коментират такива неща. Не знам, зависи и какво ти е обкръжението... Обясни им, че това си е твоя работа, как ще ходиш облечена, какво червило ще слагаш, и т.н.  И моята коса е тънка, непокорна, скубе се, омазнява се бързо в корените, въпреки това успявам някакси да я държа в изряден вид. Добре че поне е гъста.

# 41
Wudu, пусна тема преди време, че никой не те отразил на абитуриенския ти бал, а сега разправяш, че навсякъде те зяпат без повод и причина???

# 42
Wudu, пусна тема преди време, че никой не те отразил на абитуриенския ти бал, а сега разправяш, че навсякъде те зяпат без повод и причина???
Това аз съм забравила, но ти помниш, уау.

Кажа ли, че не е тяхна работа, прекъсват контакт с мен.
На някои пък не мога да кажа, щото например ми е началник и не искам да си губя работата.
Други пък са рода и после се качват на главата на майка ми, що съм им казала така. Клюкарстват.

# 43
Е, как да не помня, твоите теми са страшна работа.
С Бъндито сте поне първи братовчедки😆

# 44
  • София
...
С Бъндито сте поне първи братовчедки😆
Минимум.

Общи условия

Активация на акаунт