Случвало ли ви се хората да ви гледат много внимателно или да ви се смеят?

• 2 383
  • 65
  •   1
Отговори
След като скъсих дължината на косата си хората почнаха да ме гледат внимателно.
Па от малка много хора се усмихват като ме видят. Някой ми беше казал, че в мене имало позитивно излъчване, като ме види искал да се усмихне. Ако беше един щях да разбера, но даже непознати го правят.

Самата аз много се смея на хората, ако вършат нещо неадекватно, обаче да ти се смеят като купуваш лекарство например не го разбирам.
Смеят се след като ме гледат дълбоко в очите
Мисля си, че не съм се гримирала правилно и затова се смеят или пък косата ми в момента е във формата на гъба, може и това да им е смешно, не знам, никой не ми казва нищо, а ме гледа много или се смее.

# 1
Според мен си внушаваш. Хората, като цяло, са доволно заети със себе си и своите си мисли, че да се заглеждат, пък в очите, пък да се смеят... Аз например мога да загледам само ако някой/я е облечен в стил клоун, или ако е много красив/а. Или ако по някакъв начин привлича внимание (говори високо, крещи...). Иначе не гледам хората.

# 2
Светът не се върти около теб. И Клаудия Шифър да ходи на пазар, пак няма непознатите масово да я гледат внимателно и да се взимат дълбоко в очите ѝ. Хората си имат собствени грижи, най-много, ако нещо им направи впечатление, да огледат някого, ако са от типа сеирджии, ама гледането дълбоко в очите на непознати категорично не случва масово. Ти си въобразяваш някакви неща, защото имаш нужда от внимание.

# 3
Често ми се случва да хвана някой да ме гледа втренчено и да ме изучава, без реакция, без да се смеят.
Нямам някакви отличителни белези, които да налагат това гледане...

# 4
Според мен си внушаваш. Хората, като цяло, са доволно заети със себе си и своите си мисли, че да се заглеждат, пък в очите, пък да се смеят... Аз например мога да загледам само ако някой/я е облечен в стил клоун, или ако е много красив/а. Или ако по някакъв начин привлича внимание (говори високо, крещи...). Иначе не гледам хората.
Бях обула токчета на място, където всички са с маратонки. Animal See No Evil

# 5
  • София
Смеят ти се или ти се усмихват?

# 6
  • София
Често ми се случва да хвана някой да ме гледа втренчено и да ме изучава, без реакция, без да се смеят.
Нямам някакви отличителни белези, които да налагат това гледане...

Може да не те гледа изобщо, просто погледът му е спрял върху теб и после е потънал в някакви свои мисли човекът. На мен ми се е случвало. Блея си блажено в някакви свои светове и изведнъж рязко се връщам в реалността и установявам, че през цялото време съм зяпала някакъв съвсем невинен човечец в метрото, който вече явно се притеснява и се чуди какво по дяволите...

# 7
Изобщо не отразявам подобни неща. Дори и да ме гледа някой, все тая. Ако му засега погледа, може да се усмихна, ако ми е кеф. Обикновено непознатите не ги срещам втори път.

# 8
Абе то си личи, когато си те гледат, и когато просто погледът им е попаднал върху теб, а в същото време витаят някъде. Мен примерно си ме гледат редовно, заглеждат ме и по улицата. Не ми дреме като цяло, но ако съм в скапано настроение понякога мога да се подразня. Но никога не са ми се смяли, това вече е съвсем друго. По принцип се обличам добре, изглеждам добре, винаги гледам да съм в изряден вид, косата ми също. От време на време разнообразявам с някоя прическа, понякога нося и грим (всъщност вече доста често съм с някакъв грим).
И въобще каква може да е причината почти всеки да ти се смее, ако ще и да си облечена странно. Всякакви на вид хора минават покрай мен, и какво, не ме интересува примерно че някой е облечен еди как си...

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 17:47 от Borqna Sto 771419

# 9
Смеят ти се или ти се усмихват?
Усмихват се, но случва се да правя тъпи неща и веднага се смеят, например ако дърпам вратата, която трябва да се бута или да питам нещо, който човекът който ми се смее да не може да ми отговори.
Имаше един фотограф, постоянно снимаше работното ми място(поради професионална причина), всеки път като ме види се смееше, щото аз се опитвах да се крия и да не излизам на снимката.

Особено аз затъвам в мисли много, после се съвземам, поглеждам наоколо и намирам някой да ме гледа.
Най-лошото става ако го правя на опашката на касата в магазин. Продавачките ме гледат странно.

# 10
Постоянно ме гледат, случвало ми се е да ми се усмихват, да ми се смеят – не.
Авторката, вие не сте ли тази, която ревнува приятелите си и все няма приятели? Сега си въобразявате, че хората ви се смеят. А възможно ли е да имате нужда от професионална психологическа помощ?

# 11
Авторката, вие не сте ли тази, която ревнува приятелите си и все няма приятели? Сега си въобразявате, че хората ви се смеят. А възможно ли е да имате нужда от професионална психологическа помощ?
Пак ли почнахте да ме нападате, аз пък викам къде остана моята група- нападателки. 😃 Каквато тема пускам, какъв коментар правя, плюете ме, обичам ви, без вас не мога.

# 12
  • Другата България
Скрит текст:
Авторката, вие не сте ли тази, която ревнува приятелите си и все няма приятели? Сега си въобразявате, че хората ви се смеят.
А възможно ли е да имате нужда от професионална психологическа помощ?
Не, просто е обикновен трол.

# 13
А, сакън. Не ме вълнуваш особено. Търсиш внимание, питаш - отговаряме.

# 14
Мен ме обърква темата, не знам как другите разбрахте за какво иде реч.

Криеш се от камерата и фотографа се засмял, какво от това?? Най-вероятни е доброжелателен смях за разчупване на напрежението. Какво да направи??

Общи условия

Активация на акаунт