На море в Турция - тема 88

• 41 395
  • 416
  •   2
Отговори
# 390
Клубните стаи (bungalow) са в двуетажни къщички в средата на комплекса (клипче), и са по-малки (30 кв.м), по-стари, повечето са тихи, без много слънце и в красива градина.

Стандартни стаи в хотела (клипче) са по-модерни и големи (40 кв.) с отворени бани обаче, а при тези с land view рискуваш балконът да гледа към входа, зоната за доставки, паркинга или пътя. Иначе имат и sea view, които гледат над басейна, но естествено са по-скъпи.

Общо взето от отзивите, клубните са по-безопасният избор, ако ти харесват. Хората, които са платили повече и са се озовали в стандартна с кофти гледка са се местили после. Евентуално може да се иска предварително garden view там, но не е гарантирано.

# 391
Някой с мнение за Royal Dragon и Royal Alhambra? Доколкото разбрах и двата са с хубави плажове, Alhambra e с по-голяма територия, Dragon e реновиран 2024г. Кой от двата да избера?

# 392
Била съм и в 2-та, но преди много, много години. Ако Драгон е реновиран - за мен той тогава беше по-добър, но на какво точно се е дължало мнението ми, не помня, а и сега надали е релевантно. Просто след посещението на 2-та /Алхамбра го отвориха по-късно/, впечатлението ми беше такова. И може би плажът на Драгон да е една идея по-добър, но пак е относително. Вижте в Трипадвайзър, или в Гугъл мапс отзивите и за двата и ще придобиете по ясна представа.

/За промените в даден хотел през годините - пак много години назад бяхме в Спайс хотел - беше прекрасен и всичко беше на ниво. Задържаха го няколко години и след това започна "надолу". В началото на тази година направих рисърч с идеята пак да повторим, но отзивите потвърдиха, че особени промени от "надолу"-то няма/.

Единствено плажовете и морето не се променят като характеристики.

# 393
От тези хотели не бях очарован, още когато минаваха за добри, а те от тогава рязко западнаха. Alhambra още си е трагедия, Dragon е освежен, но не виждам нещо значително да се e променило, нивото остава посредствено, оплакванията са същите.

Имай предвид, че на плажовете им има единствено тенти, не чадъри, а на Dragon, който е съвсем без територия, е и сбутан между тези на други хотели, погледни си снимките. 

Не ги препоръчвам, но ти си прочети отзивите и си прецени.

# 394
  • Варна
Здравейте, имам направена резервация за Nirvana Cosmopolitan, обаче нещо взех да се съмнявам дали направих правилния избор. Чета разни мнения във фейсбук групи и има доста отрицателни такива. Може ли, който е ходил, да даде обективно мнение или да кажете, ако има по-добро предложение.

# 395
Познат ни е хотела тук по принцип и не видях нещо притеснително в последните отзиви, които са много добри. Какво точно прочете?

Основният фокус на хотела са храната, обслужването, вечерните забавления, аквапаркът за деца и плажът, за които мненията са предимно много положителни.

Стаите не са луксозни, още имат остарели неща за подобряване, но са чисти и функционални. Територия на практика няма, заради футболните терени, с които привличат отбори за подготовка през зимата. Това обаче са известни неща и се преценяват предварително, за тези на които са им приоритет като мен например.

# 396
Здравейте, имам направена резервация за Nirvana Cosmopolitan, обаче нещо взех да се съмнявам дали направих правилния избор. Чета разни мнения във фейсбук групи и има доста отрицателни такива. Може ли, който е ходил, да даде обективно мнение или да кажете, ако има по-добро предложение.
Бяхме миналата година септември, най-хубавото нещо им е сладкарницата и ресторанта, храната си е ок, за ценители на шоколад и сладки неща сладкарницата е уау и дотук. Сменяхме стаята-оквин амортизирана, някакъв странен шум, ако отвориш вратата на балкона-може би климатици от съседния хотел, аз съм фен повече на зеленината и релакса. Но исках да го пробвам - Cornelia Diamond Belek септември 2024 г повече ми хареса.

# 397
Тази година бяхме в Сиде, хотел VONRESORT GOLDEN Beach. Много ни хареса. Всичко беше чудесно. Сега съм в оглеждане за следващия сезон (иска ми се да е пак в Сиде, но не е задължително). Ще съм благодарна, ако ми препоръчате хотел в същия ценови клас.

# 398
  • Под Сините камъни
Тази година бяхме в Сиде, хотел VONRESORT GOLDEN Beach. Много ни хареса. Всичко беше чудесно. Сега съм в оглеждане за следващия сезон (иска ми се да е пак в Сиде, но не е задължително). Ще съм благодарна, ако ми препоръчате хотел в същия ценови клас.
Ние октомври ще сме във VONRESORT GOLDEN COAST. Може ли малко по подробно да разкажете за престоя си.

# 399
  • Варна
Благодаря ви за мненията! Отзиви четох не тук а в чужди фейсбук групи. Замислих се дали да не сменя с нещо друго в този клас, поначало се чудих дали да е той или Royal Seginus, не знам дали не сгреших.

# 400
Здравейте! Как мога да се ориентирам какви са цените за ранни записвания? Близо ли са до тези, които сега ги има по сайтовете? Искам да сравня колко по-скъпо излиза спрямо сегашните ни почивки, които нямат нищо общо с концепцията AI.

# 401
Royal Seginus на кой сайт го гледате?  За Нирваните, по-скоро е грешка, че от трите сте избрали тази с най-слаби отзиви.  Ама то защото е в Лара, до Анталия, без зелена площ и сграда като общежитие - иначе си е Нирвана, но средата си казва думата при оценяването.
Ако има места, и ако не ви притеснява, че плажът е камъни, сменете с Текирова, или в Кемер.
Благодаря ви за мненията! Отзиви четох не тук а в чужди фейсбук групи. Замислих се дали да не сменя с нещо друго в този клас, поначало се чудих дали да е той или Royal Seginus, не знам дали не сгреших.

# 402
  • София
Здравейте! Как мога да се ориентирам какви са цените за ранни записвания? Близо ли са до тези, които сега ги има по сайтовете? Искам да сравня колко по-скъпо излиза спрямо сегашните ни почивки, които нямат нищо общо с концепцията AI.

Близо са, да, близо двойно. Харесваш си хотел и дебнеш да стане октомври и щом излезе цената, капарираш. В 90% това е най-ниската цена. Мине ли Нова година само гледаш и се подхилкваш ехидно на повишаващите се цени. За читавите хотели идва момент, в който има стоп сейл. Тогава ти е най-густо.

# 403

Близо са, да, близо двойно. Харесваш си хотел и дебнеш да стане октомври и щом излезе цената, капарираш. В 90% това е най-ниската цена. Мине ли Нова година само гледаш и се подхилкваш ехидно на повишаващите се цени. За читавите хотели идва момент, в който има стоп сейл. Тогава ти е най-густо.

Но тази година не беше така. Резервирах януари и цената все намаляваше. Последна юни беше поне 200 евро по-малко.

# 404
Така е. Ние резервирахме ноември, сега цената е със 100 евро по- ниска. Хотелът е от веригата Selectum.

Общи условия

Активация на акаунт