На море в Турция - тема 88

• 41 328
  • 416
  •   2
Отговори
# 405
  • София
За добрите и търсените хотели няма начин цената да става по-ниска.
Пример с мен: Делфин Палас 4580 лв (2342 евро) 9 нощувки с рейс, за мене и домашния любимец, капарирано на 18.10.2025. Стоп сейл има още от февруари-март може би. Сега няма за мойте дати, но за 2 седмици по-рано, ако платиш сега цената е 4347,51 евро. Това са 85% и мало свише. Вие си чакайте последния момент, аз ще си капарирам тоя хотел, който съм харесал, а не каквото е останало. Лани с Корумар беше същата работа, по-лани Пайн Бийч, не помня в миналото да съм плащал след нова година.

ЕДИТ: Това е за бълдъзата за тая година Корумар, 9 нощувки, трима възр., от 4.09. не помня кога платиха, мисля около декември, възможно е октомври да е било по-тънко. Цена 6099 лв (3118 евро), сега от същата дата цената е 3482 евро, тука е малко по малко 12% увеличението, но го има, все пак Кушадасъ е по-евтина дестинация.

Последна редакция: вт, 07 юли 2026, 10:19 от valerko

# 406
Така е. Ние резервирахме ноември, сега цената е със 100 евро по- ниска. Хотелът е от веригата Selectum.

И аз ходих в Селектум.

# 407
Относно престоя ни във vonresort golden beach : плажът е страхотен, водата е чиста и много топла. Първото, което ни направи впечатление е чистотата, която поддържаха в стаята ни и в целия комплекс. Всеки ден се сменят чаршафи, кърпи и се оправя леглото. Зарежда се и минибара с газирана вода, изворна вода, два вида газирани напитки и един вид бира. В комплекса непрекъснато персонал дискретно почиства общите части. Сутрин рано, когато вървим към плажа, виждах жени, които чистят с препарат пейките, кошчета и всякакви прилежащи части. Храната беше разнообразна, алкохолните напитки са качествени и бутилирани. За обяд можеш да хапнеш на различно място- в ресторанта, плажния ресторант или в аквапарка. Основното предимство е спокойствието. Въпреки многобройните посетители, в комплекса е тихо и спокойно. Само на вечеря можеш да придобиеш представа колко много хора има. В 21:30 има различни забавления за възрастни в амфитеатъра.  
Тази година бяхме в Сиде, хотел VONRESORT GOLDEN Beach. Много ни хареса. Всичко беше чудесно. Сега съм в оглеждане за следващия сезон (иска ми се да е пак в Сиде, но не е задължително). Ще съм благодарна, ако ми препоръчате хотел в същия ценови клас.
Ние октомври ще сме във VONRESORT GOLDEN COAST. Може ли малко по подробно да разкажете за престоя си.

Последна редакция: вт, 07 юли 2026, 11:03 от хихихи

# 408
  • София
Моят опит също е различен от този на валерко. Нямаше съществени разлики тази година за ранни записвания псвен явно за някои по-популярни вериги като делфин. Цената варираще за нашия хотел периодично с едни 500 евро, но постоянно през месец платформите имаха разни кампании-ранни, зимни, великденски, и какви ли не и тогава цената беше горе долу еднаква. Но не ползваме транспорт от бг агенции и също така запазваме през чужди сайтове.
Цената ни беше същата 2025 и 2026 за Белек.

# 409
  • Стара Загора
От любопитство погледнах сега колко струва нашата стая със същия превоз и брой нощувки - цената е нагоре с 28%! Резервирали сме октомври 2025 за август 2026.

# 410
Здравейте! Как мога да се ориентирам какви са цените за ранни записвания? Близо ли са до тези, които сега ги има по сайтовете? Искам да сравня колко по-скъпо излиза спрямо сегашните ни почивки, които нямат нищо общо с концепцията AI.

Резервацията съм я направила през месец януари. Сиде хотел Роял Палас със самолет , трима възрастни. Цената беше 2440 евро от 13.09 за същия период сега цената е 2880 евро.

# 411
  • Варна
Royal Seginus на кой сайт го гледате?  За Нирваните, по-скоро е грешка, че от трите сте избрали тази с най-слаби отзиви.  Ама то защото е в Лара, до Анталия, без зелена площ и сграда като общежитие - иначе си е Нирвана, но средата си казва думата при оценяването.
Ако има места, и ако не ви притеснява, че плажът е камъни, сменете с Текирова, или в Кемер.
Гледам в Destinia
Цената на другите два хотела Нирвана са доста над това, което платих аз, минимум 1000 евро, не ме устройва Blush

# 412
Здравейте, дали някой е посещавал хотел Latanya beach resort  в Бодрум? Интересуват ме стаите във вилите. Дали е добре да се резервират?

# 413
smile29, Cosmopolitan не е грешка, като изключим това което вече ти казахме, повечето хора са много доволни, ако евентуално не си харесаш нещо в стая ще искаш да ти я сменят, за останалото нямаш повод за притеснение. 

В другите два в Кемер сме били и те също си имат особености, включително и някои от стаите са остарели също. Не бих казал и че си струват напоследък, като се има предвид какви са им цените и има по-добри хотели.

Виж Seginus щеше са бъде откровена грешка, защото е на много по-ниско ниво и не бих го и препоръчал въобще предвид алтернативата.

# 414
  • Варна
въпрос на късмет - на ласт минит сме ползвали страхотни попадения и най важното е с колко голяма кошница тръгваш , какво точно търсиш като цена/качество и колко ти е дълбок джоба е разбира се и колко е капризно народонаселението наоколо ти.

# 415
Многократно съм казвала, че веригата Селектум имат практиката ранните резервации да са по скъпи или на същите цени, както през пик сезона

# 416
На който му предстои пътуване с кола,да знае, че още са увеличени магистралните такси.

Общи условия

Активация на акаунт