?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 42 966
  • 1 057
  •   5
Отговори
# 1 050
Знаете ли как се прехвърлят файлове от айфон към лаптоп, който е уиндоус? С чата бях започнала, нещо ми обясняваше да изтегля iTunes на лаптопа, но нищо не се получи. С кабела се отваря телефона, но не и снимки/видеа.
Новите версии на iOS позволяват телефончето да се появи като "флашка". После копи пейст. Снимките са в два файла, тези дето са лайв са MOV, като всяка статична на лайв или обикновена е HEIC което е почти неизползваемо на windows. Освен това е по-добре да се конвертират в jpeg под iOS защото Епъл с техните затворени системи най-добре си оправят техните Depth и Gain мапове

# 1 051
  • BG-DE
Някой може ли да ми препоръча зъболекар в София, по възможност в района на Борово, Стрелбище, Бели брези. Благодаря предварително 💐

# 1 052
  • София
Някой купувал ли е голяма техника в София? Кои магазини предлагат качване до етаж? В смисъл да се урежда и плаща предварително, не да се разбираме с шофьора на място.

# 1 053
Технополис. Плащаш уреда в магазина, плащаш там и доставката. Пералня. Трябва да се купи от и в магазин, не онлайн.

# 1 054
Техномаркет ми вкараха техниката вътре. Това беше уговорено в магазина. Уточнявам беше преди 3г., питай си на място.

# 1 055
Обзаведох цял апартамент с електроуреди от Зора, качват всичко срещу не голяма такса.
Хладилник от емаг за друг дом го докараха с Еконт и когато поръчах, специално попитах до къде са длъжни да го доставят, отговорено ми беше "до вратата", такса нямаше. Качихме си го ние, че огромен, едва влезе в асансьора и се наложи да го разопаковат напълно, а не мога да разчитам, че друг ще е толкова отговорен към чужди вещи.

# 1 056
  • на тавана в кошницата
Техномаркет ми качиха до горе уредите без допълнително плащане. Ако има  значение декември месец

# 1 057
  • София
Благодаря ви, момичета. За Зора знам, защото преди 2 години купих хладилник от тях и разбрах и за разликата онлайн/от магазин. Но сега се оказа, че пералнята трябва да е плитка, а Зора нямат голям избор. Може да се наложи да купя техниката от различни магазини дори.

Общи условия

Активация на акаунт