?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 31 773
  • 784
  •   2
Отговори
# 765
Имах и го продадох преди години. Не ми беше удобен. Позиционирах си стъпалата до ограничението на "педалите" и ме убиваха пръстите. Не исках да общувам обувки. Иначе би трябвало да върши работа, ако си редовна.

# 766
Не знам какво ще рече евтин. Simple Smile Ползвам подобен степер закупен от Декатлон.
Не е мръднал след година ползване. Добър е за кардио тренировка.
Изисква постоянство. Върши работа.

# 767
Излизат ми реклами на цени 15-30€ в Trendyol, проверих и в Декатлон какво има и са на цени 110+ лв.
Тези до 50 лв се визират като евтини. Сигурна съм, че ще го използвам 5 пъти и ще забравя за него и затова не ми се купуват от 100+ лв.

# 768
Какво точно искаш да правиш, да дърпаш коланите или да ползваш степенката? За първото две малки гирички вършат същата работа, а за второто съм ползвала леглото и дивана, което даже натоварва повече.

# 769
За краката най-вече, ластика за ръцете ще е бонус.

# 770
  • Пловдив
Някой има ли пиклера от следващата брошура на Лидл и дали ако се закупят два може да се сглоби 1 с 4 елемента?

# 771
Някой има ли пиклера от следващата брошура на Лидл и дали ако се закупят два може да се сглоби 1 с 4 елемента?
Това не е ли сглобено точно от два триъгълника
Скрит текст:

# 772
А обмисляла ли си обикновен степер, който е като стъпало? Има и регулируеми, крачетата им са от няколко части и се снаждат. Виждат ми се по-стабилни от уреда.

# 773
  • Пловдив
DiaMia, да. Но не всички пиклери могат да се трансформират.

Като гледам лидълския май няма да стане.

# 774
Да, този май няма да може.

# 775
А обмисляла ли си обикновен степер, който е като стъпало? Има и регулируеми, крачетата им са от няколко части и се снаждат. Виждат ми се по-стабилни от уреда.
Обикновен тип стълбилчка, нали? На такъв сигурно ще направя 5 качвания и сливания и съвсем ще стои в някой ъгъл.
Ще си помисля още малко, ако Трендиол ми го предложи пак за 10€, сигурно ще поръчам един. Малко ми се струват китайски боклуци и най-вече затова питах тук.

# 776
Удобни ли са автобусите на Карат и пътуват ли много малцинствата с тях?

# 777
Мами с бебета, помагайте, моля - имам за задача да намеря качествени и удобни лигавничета за 6-месечно момченце на приятелка, а по-късно и за самостоятелно хранене. Какви модели сега се считат за най-удобни и практични? Цената не е от значение. Моят опит е отпреди 38 години, така че никак не се ориентирам. 
И намерих това: https://d5studio.net/product/%d1%81%d0%b5%d1%82-%d0%be%d1%82-%d0 … rquoise-silicone/
Ползвате ли, добро ли е?

# 778
  • Пловдив
Имам един такъв, на мен не ми беше удобен.
Най-добра работа ми вършеха с хавлиена лицева част и найлон отдолу, включително съм взимала такива и с ръкави като блузка.

# 779
Ние пък само такива като показаните ползвахме.

Общи условия

Активация на акаунт