?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 29 678
  • 738
  •   2
Отговори
# 195
  • Далечният изток
Аз следобед не съм имала проблеми с пощата, сега също всичко е наред.

# 196
  • София
Има ли доброволчески организации в София, които да нямат нужда от хора само по Коледа? И самите вие да имате наблюдения, че организацията е читава.

# 197
  • София
Има ли доброволчески организации в София, които да нямат нужда от хора само по Коледа? И самите вие да имате наблюдения, че организацията е читава.
Приютите за кучета целогодишно търсят хора за разходка на животинките.
Както и стари одеала, кърпи, кувертюри и подобни.

# 198
  • Пловдив
Предполагам Движение на българските майки. Поне звеното в Пловдив през годината има различни ангажименти с институции, децата празнуват рождени дни, има за успех в училище и т.н.

# 199
Имате ли опит с този сайт?

https://sevenhills.bg/grivna-red-hearts-s-14k-zlato.html

Притеснявам се дали е оригинално злато, струва ми се ниска цената или просто златният елемент е много малък? Никъде не видях да пише колко грама е.

# 200
Имате ли опит с този сайт?

https://sevenhills.bg/grivna-red-hearts-s-14k-zlato.html

Притеснявам се дали е оригинално злато, струва ми се ниска цената или просто златният елемент е много малък? Никъде не видях да пише колко грама е.

Виж в описанието размерите на златните елементи: 6х11 мм, 2.5 мм

# 201
Как да си проверя болничния в НОИ,не мога да вляза по познатия начин?

# 202
Сайтът на НОИ не работи в раздела справки. Вероятно още "се настройват към еврото"

# 203
Мраморен свещник и ваза на паметник са сложени на място което не ми харесва, мисля, че са залепени. Могат ли да се преместят, майстора не иска и твърди, че е рисковано да се местят?

# 204
Ами , щом каменоделецът така е казал!
Да, лепят се .
Но, после, дори не повреди плочата, ще трябва да мине с абразив наново цялата повърхност,  и пак да полира- може затова да не е искал.

# 205
Имунологични изследвания в Александровска болница в коя точно лаборатория се правят? Трябва да отида към централния вход на болницата или в ДКЦ Александровкса - там също има лаборатория за имунология?

# 206
  • София
Имунологични изследвания в Александровска болница в коя точно лаборатория се правят? Трябва да отида към централния вход на болницата или в ДКЦ Александровкса - там също има лаборатория за имунология?
В Клиниката по Имунология, отделна сграда е, намира се в двора срещу Клиниката по неврология. Двете сгради са вход срещу вход. Нея я има на картата, така че се ориентирай по нея.

# 207
Здравейте! Къде точно да подам сигнал за неправомерно повишаване на цени след въвеждането на еврото?

# 208
  • Пловдив
Местните данъци кога трябва да излезнат?

# 209
Здравейте! Къде точно да подам сигнал за неправомерно повишаване на цени след въвеждането на еврото?
https://evroto.bg/bg/news/414-signali

Общи условия

Активация на акаунт