?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 29 278
  • 736
  •   2
Отговори
# 255
Здравейте, някой скоро връщал поръчка от answer? За първи път връщам нещо от тях, заявих връщане от профилът ми, попълних всичко, избрах опция за куриер, който да дойде да вземе пртката от адрес. Имаше да избера дата,избрах , но вече минаха два дни след датата и от куриер няма и следа.
Аз ли трябва да се обадя за куриер? Или ако може да занеса пратката направо в офис? Имаше такава опция в сайта, но беше неактивна и не успях да я избера.

# 256
Мога ли да си купя пакет евроцентове с евробанкноти? Нямаме никакви левове вкъщи Grinning

# 257
Мога ли да си купя пакет евроцентове с евробанкноти? Нямаме никакви левове вкъщи Grinning
От чисто любопитство питам. Каква е целта? До сега като си нямала стотинки, а само левове купувала ли си си пакети със стотинки?
С любопитство чета въпросите за еврото и някои неща ме изумяват.

# 258
И аз се чудя. Аз нямам все още нито банкноти, нито центове. И така съм си супер, ако може завинаги, ще е много добре.

# 259
  • Бургас
EVN кога ще излязат сметките за ток?
Търсих инфо в сайта - нищо не ми излиза.

Изи пей и малките магазинчета плод-зеленчук все още не работят....

# 260
Ако ми потрябват монети за нещо. Плащам изключително с карта, но и мен някои места ме изумяват с липсата на такава възможност, та искам да имам някаква готовност.

# 261
  • Далечният изток
Ами плати с банкноти, връщат ресто в монети обикновено...

# 262
Единствено за ГТ ще ми трябват монети, но за щастие много рядко ползвам. Чакам с нетърпение да стане с карта и там.

# 263
Изи пей и малките магазинчета плод-зеленчук все още не работят....

Това пък защо. При нас всички си работят.
Вярно, плюнчиха се в края на декември, но още на 3-5-ти всички отвориха Grinning

# 264
  • Бургас
Идея си нямам защо!
Предполагам заради еврото!
За Изипей - нали няма излезли сметки още.
А за плод-зеленчука..... ми е странно! Дали заради касовите апарати нещо....Ама пък, как другите магазини работят?
Странно ми е.

# 265
В Изи пей вече има сметки за ток

# 266
Местните данъци също излязоха.

# 267
Не. Аз търсих тези дни да купя стартови пакети евроцентове за подарък и не намерих никъде. Банкноти пък няма смисъл - всяко теглене от банкомат ще Ви ги даде.

# 268
Местните данъци също излязоха.
За София ли? Сега проверих, няма нищо ново.

# 269
  • Бургас
И аз търсих за Бургас - нищо няма!
НИто топлофикация, нито ВиК, нито ток....нищо!

Общи условия

Активация на акаунт