?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 25 392
  • 648
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
И при мен има sparow горе в линка, и не мога да качвам снимки изписва ми грешка.

# 571
  • Буркина Фасо
И при мен има sparow горе в линка, и не мога да качвам снимки изписва ми грешка.
в темата за интересни картинки гледам, че спокойно качват снимки. и при мен не е спирало да работи дори и на моб.тел.
минете на пълната версия и вижте има ли го този проблем за който се пише и в модераторската тема.

# 572
Успявате ли да влезете я сайта на НОИ или е-деливери? Когато стигна до паролата пише, че няма достъп до сайта.

# 573
  • Буркина Фасо
влязох в НОИ

# 574
  • София
Имате ли проблем с абв поща? Не мога да влезна.

# 575
Имате ли проблем с абв поща? Не мога да влезна.
И аз не влизам

# 576
  • Буркина Фасо
последните 30-на мин. поне 4 пъти влизах и писах. последно преди този пост.

# 577
  • оттам, откъдето започва България
И аз не мога да вляза в абв.бг - нито през телефона, нито през компютъра.

# 578
От компютър влизам в абв.
От телефон цикли.
Но от компа си работи пощата.

# 579
Привет, препоръчайте, моля, фирма за пране на диван в София, ако може на по-изгодни цени.

# 580
Това го питаме и коментираме през няколко месеца, но …. Защо не мигрирате постепенно от тази поща? Не от днес за утре, а бавно и методично. Това е някакъв мазохизъм да имаш поща в абв.

# 581
  • Сф
Привет, препоръчайте, моля, фирма за пране на диван в София, ако може на по-изгодни цени.

Мога да препоръчам жена с Рейнбоу, не е фирма.

# 582
Това го питаме и коментираме през няколко месеца, но …. Защо не мигрирате постепенно от тази поща? Не от днес за утре, а бавно и методично. Това е някакъв мазохизъм да имаш поща в абв.

То да мигрираме и от форума, че и той постоянно цикли.
Не могат да се качват снимки, да се лайква, появяват се някакви странни изгледи...

# 583
Нищо ѝ няма на пощата. Влизам си без проблем. Имам още 2, не виждам разлика.

# 584
  • Козлодуй
И аз така - всеки ден влизам в абв имам и други пощи но си сортирам кореспонденцията така и не виждам разлика между различните пощи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт