?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 30 517
  • 756
  •   2
Отговори
# 735
Тъкмо се връщам да пиша.
Прегледах ОУ и не съм съвсем права за опциите. Наистина можеш да разпоредиш унищожаване, но продължаваш да дължиш всичко незаплатено по тази пратка - май чл.61 беше, затворих го вече. Тоест не те топли, че ще ти я унищожат без пари, защото продължаваш да дължиш за куриерската услуга.
В този офис на Еконт не са много компетентни май. Трябвало е да ти обяснят, а пък заплахите са съвсем не на място.
Телефон проверявам във вайбър и в интернет. По принцип в офисите имат също телефони, може и да не е личен.

# 736
Личен номер беше, защото нямаше записа в началото, че звънят от Еконт и разговорът се записва...

# 737
Надявам се това да внесе яснота по спора.
От същите условия:   "***** Когато пожелаете да унищожим пратка, следва да платите за услугите, които са натрупани до момента на разпореждането."
Унищожаването е безплатно като дейност, но куриерските услуги до този момент - не.

# 738
  • Пловдив
Като ти звънят от телефона на офиса, пак се представя кой и от къде се обажда.

# 739
Здравейте, не мога да намеря информация дали болница Софиямед в Люлин има платен паркинг. Ако някой знае, ще съм благодарна.

# 740
  • София
Здравейте, не мога да намеря информация дали болница Софиямед в Люлин има платен паркинг. Ако някой знае, ще съм благодарна.
Има, от лявата страна на сградата е бариерата за паркинга. В района може да се паркира и свободно.

# 741
  • София
Чакам пратка от Еконт - получих на имейла информацията, сумата, доставката, пин код. Но на смс получих съобщение - очаквайте по куриер......с телефонен номер......2 пратки на стойност. ....сума, двойна на моята очаквана. Какво да правя сега, звъня на номера на куриера - не вдига, прекъсва. Писах на имейла, но това са автоматични съобщения, не приемат отговор на тях.....На кого да кажа, че чакам 1 пратка на друга цена. Сутринта смс дойде с едно име на куриер и телефон , но за 2 пратки, следобяд - очаквайте 2 пратки с друго име куриер и телефон.....не разбирам. Звъня - включва се автоматично "вие се свързахте.....с Еконт...... Аз ли се филмирам или нещо не е както трябва да е.

# 742
Това е измама! Не приемайте пратката с неясен подател!

# 743
По-спокойно. На никого нищо нетрябва да казвате..защо е тази паника, не разбирам.
Като дойде куриера, добре си огледайте какво ви носи, за вас ли е, от кого е, чакате ли го и така.
Ако всичко е наред, си я вземате.
Ако не е, не я вземате.

# 744
Изтеглете си приложението на Еконт.
Там пише какви доставки имате, подател, наложен платеж и цена на доставките.

# 745
  • София
И без приложение става, само трябва регистрация в e-ecnont.

# 746
  • София
Същата  измама със  СМС от Спиди тази вечер на телефона ми.
Не съм поръчвала нищо, не чакам, а и няма как да вися в къщи в определени часове утре. Изтрих го след прочитане.

# 747
И аз получавам мейл,  че ще получа пратка и линк за плащане.
Ама почти всеки ден.
Пък нямам такава.
Наскоро имах пратка,  но я платих при поръчка. Логично тия мейли са измама.
Как се казва приложението?

# 748
  • Пловдив
Понеже почти ежедневно ползвам Спиди от вчера в сайта из излиза информация за зачестили измами с тяхното лого.

# 749
  • sofia
Никой куриер не праща линкове за плащане.
Явно има хора, които не помнят къде и какво са поръчвали и в калабалъка минава измамата.
Аз от бая време плащам още при поръчката, та нямам пратки дето да трябва да ги плащам.

Общи условия

Активация на акаунт