?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 31 890
  • 788
  •   3
Отговори
# 780
Благодаря! Имаше навремето такива, които се обличаха като елече и имаха връзки отзад, сякаш имам спомен да са ни били най-ползваните, но сега виждам и с цели ръкави, та и на тях се чудех дали са подходящи - откъм запазване на дрехи определено - да, но за обличане и събличане не знам, бебето още не сяда май. Явно ще взема няколко вида, пък дано улуча, то и може би с различната възраст и за конкретното бебе някои ще се окажат по-удачни от други. Имате ли магазини с препоръки или марки с добро качество? Не ми се иска нещо да се разшива, размъква и поврежда в първите дни още. Бебешките на сина ми не помръднаха, просто спряхме да ги ползваме в един момент и ги изхвърлих, но сега с това различно качество във всичко, не знам откъде да пазарувам.   

# 781
# 782
Е, баш това ме затруднява и търся помощ, де  Simple Smile - че са много видове, а по мое време не от всички съм ползвала (само 2 вида) и не знам какво сочи сегашният опит на мамите - кои са удобни, кои са неудачни, включително като материя и т.н.

# 783
Е, който ползва си знае кое му е удобно, ние как да кажем вземи тези или онези. Престилки с ръкави не сме ползвали. За лигавене сме ползвали триъгълните кърпи, за хранене - силиконовите с легенчето отдолу. Ама това за нас, а за други може друго да е удобно.

# 784
  • Буркина Фасо
купувай от всички видове. все някой ще пасне. Grinning

# 785
Диа, ето това ми беше достатъчно, благодаря!
Отворила съм поне 7-8 сайта и умувам. Навремето имаше само памучни и хавлиени (пак памучни всъщност) и това, което повече го мисля, са материите - да не дразнят, да не предизвикват алергии...такива работи.
Аз че ще взема всякакви видове, ще взема, ама ако някои се окажат боклучави според актуалния опит (било като материя, било като модел), хич няма и да се занимавам с тях.

# 786
В бебешките теми ще знаят кое е актуално в момента. Там е по-подходящо да питаш...

# 787
  • Пловдив
Тези с ръкавите са ни от Икеа.
Хавлиените с найлон са ни от Джъмбо, след две деца мога и трето да отгледам с тях, от ежедневното пране само цветовете са избелели на картинките.

# 788
  • Deutschland/HE
Преди 16г ползвах едни с ръкави, купени от Икеа. Пластмасовите не му бяха удобни на моя син.

Общи условия

Активация на акаунт