?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 36 640
  • 922
  •   1
Отговори
# 870
https://eportal.nssi.bg/katalog-na-uslugite
след като влезеш в профила си цъкаш падащо меню електронно осигурително досие и избираш второто електронно социалноосигурително досие за....  и гледаш най в ляво.

# 871
  • Козлодуй
Бихте ли ми казали кое учебно помагало или не знам как се казва, да се купи за кандидат шофьор - в интернет виждам няколко и не знам кое е наистина добро. Знам, че има листовки онлайн да се решават, но искам да го взема и като хартиен вариант.

https://www.zebrabook.bg/index.php?route=product/product&product_id=106
 Ето това е много добро защото има приложение с което по-лесно се научават листовките Simple Smile Сканира се кю ар кода и се инсталира на телефона Simple Smile Успех Simple Smile

# 872
Коя марка магнезий да си купя за сън?
Сега пих Магнерич форте+ и ми свърши и се чудя какъв нов да взема.

# 873
Коя марка магнезий да си купя за сън?
Сега пих Магнерич форте+ и ми свърши и се чудя какъв нов да взема.

# 874
В коя банка мога да открия сметка на трето лице? Изобщо мога ли, за сега зная, че в ОББ не може?

# 875
Във всяка с пълномощно...

# 876
В коя банка мога да открия сметка на трето лице? Изобщо мога ли, за сега зная, че в ОББ не може?
Може, но на трето лице под
18 години. УниКредит Булбанк примерно

# 877
Третото лице трябва да присъства. Или с пълномощно. Но виж дали не се иска код на телефона, че тогава става сложно.

# 878
  • Sofia
Здравейте, някой купувал ли си е долен чаршаф с ластик, изработен от натурален бамбук? Доволни ли сте от качеството и кой български онлайн магазин бихте препоръчали?
Аз съм харесала няколко предложения, но са от Amazon.

# 879
Бамбуковите фибри са за лятото- държат хладно, уж.
Чаршаф точно, не съм ползвала.

# 880
Чорапи съм ползвала от бамбук, не ми харесаха, бързо се късат, за чаршафи не знам.

# 881
  • Бургас
Бихте ли ми казали кое учебно помагало или не знам как се казва, да се купи за кандидат шофьор - в интернет виждам няколко и не знам кое е наистина добро. Знам, че има листовки онлайн да се решават, но искам да го взема и като хартиен вариант.
Моя син от вчера е на курс.
Ето този учебник са му дали.

# 882
Някой поръчвал ли е лекарство с рецепта от Германия? Някоя аптека, която приема български рецепти и доставя до България дали има?

# 883
  • София
Някой поръчвал ли е лекарство с рецепта от Германия? Някоя аптека, която приема български рецепти и доставя до България дали има?
Пробва ли в аптека Промахон дали го има лекарството? Тя със сигурност доставя до България.

# 884
Увеличен ли е тока от 01.01?

Общи условия

Активация на акаунт