?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 37 510
  • 951
  •   2
Отговори
# 915
Благодаря, че ме подсетихте, току що ги платих. София, през ДСК.

# 916
  • Буркина Фасо
при нас са готови отпреди 2 седмици. проверка в сайта на общината с ПИН от общината.

# 917
Имате ли проблем с ДСК mobile?
Не виждам наличност по сметките, няма ги и въведените битови сметки! Ако ми ги затрият ще се побъркам. Някои клиентски номера няма как да ги открия повторно...

# 918
Като започне дневното обновяване, изчезват за момент. След няколко часа всичко ще е наред.

# 919
  • Бургас
Моля за съвет,имам стар нотариален  акт който много трудно се разчита.На места даже е невъзможно да се види написаното.Къде мога да го занеса за да го направят по четлив  или да ми извадят текста за моя информация?Не е за официално представяне пред институция.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 00:39 от lili29

# 920
Моля за съвет,имам стар натурален акт който много трудно се разчита.На места даже е невъзможно да се види написаното.Къде мога да го занеса за да го направят по четлив  или да ми извадят текста за моя информация?Не е за официално представяне пред институция.

Със сигурност нямаш натурален акт.

# 921
  • Далечният изток
Натурален?!
Ако е нотариален - в Службата по вписванията в района на имота може да си изкарате препис на акта.

# 922
  • Бургас
Натурален?!
Ако е нотариален - в Службата по вписванията в района на имота може да си изкарате препис на акта.
Благодаря за поправката Simple SmileАкта е от 1954г.Няма запазени документи,така ми каза адвоката.

# 923
  • Далечният изток
Той го е търсил в службата по вписванията ли?
Всички актове са там, как така няма запазени?! Той не е чак толкова стар вашият.

# 924
  • София
Помощ -Хлебарки.
Моля ви ако знаете начин как да се спася, явно в блока са плъзнали, но нощес ги видях у нас, купонясваха в банята, а една търсеше уединение в мивката в кухнята . Цяла нощ облепвах с лента всички отвори около тръби и канали. Леко се увлякох и облепих и вентилатора в банята. Тази сутрин отварям и една ми се появява.
Чета за някакъв фронтлайн, търсих го, има спрей , пише че е за кучета. Имаме и куче. Някой с опит в тази битка да се изкаже, трябва да реша въпроса днес, не искам повече такава нощ

# 925
Една такава ампула Фронтлайн (за голямо куче) изсипи в шише с пръскалка, поне 500 мл и пръскай наред където излизат. Каквото ти остане - в кофа с вода и измий подовете. След това не мий поне 2 дни. Не е опасно за кучето. Гаранция 5 години няма да видиш хлебарка
Скрит текст:

# 926
За пръскане против хлебарки препоръчвам Фендона, купува се от селскостопански аптеки. Като цена е в пъти по- евтино от Фронт лайн. Иначе и двата препарата вършат прекрасна работа.

# 927
И от мен глас за Фронтлайн, за куче 40+ кг.
Изчезват дългосрочно.

# 928
Може ли човек да си види собствените постове тук във форума от някъде?

# 929
Може ли човек да си види собствените постове тук във форума от някъде?

Влизаш в профила си и цъкаш на публикации.

Общи условия

Активация на акаунт