?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 37 980
  • 942
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Аз се пробвах за София миналата седмица, но бяха готови само с данъците за колите. Сигурно ли е, че вече и за имоти са излезли данъците?
Софийските имотни ги получих още на 02.02.2026 год. по ипея.

# 931
Ние ползваме фирма, която пръска целия вход - стълби, мазе и подпокривно пространство два пъти в годината. Преди бяхме с друга и често имаше живи гадинки. След смяна на фирмата се виждат само няколко дни след пръскане и то умиращи. Понякога се появяват и след дъжд, тъй като се наводняват местообитанията им и те плъзват, но винаги намираме само мъртви.

Става въпрос за София и ако ще свърши работа, мога да изпратя име на фирмата.

# 932
И как според вас е безопасно за нейното куче? Някой попита колко килограма е? Някой знае колко пъти в годината нейното куче е обезпаразитявано? Някой знае като се разреди тоблетка за 40 кг куче какъв разтвор се получава и е сигурен, че е безопасно за нейното неизвестно колко едро и възрастно куче??
Не давайте безразсъдно съвети, които може да застрашат домашен любимец.
Помощ -Хлебарки.
Моля ви ако знаете начин как да се спася, явно в блока са плъзнали, но нощес ги видях у нас, купонясваха в банята, а една търсеше уединение в мивката в кухнята . Цяла нощ облепвах с лента всички отвори около тръби и канали. Леко се увлякох и облепих и вентилатора в банята. Тази сутрин отварям и една ми се появява.
Чета за някакъв фронтлайн, търсих го, има спрей , пише че е за кучета. Имаме и куче. Някой с опит в тази битка да се изкаже, трябва да реша въпроса днес, не искам повече такава нощ
Съветвам много да внимаваш с какво, колко, къде и как пръскаш!
Почти да отровим една котка, въпреки че от ветеринарната аптека твърдяха, че е безопасно.

# 933
Пръска се долу по ъглите. Ампулата я разреждам в 1 л вода. На кучето му слагаме директно неразредена ампула на врата, всеки месец. Така че, в тази пропорция, плюс, че то няма да иде да ближе пода, не е опасно.

# 934
Оф, хайде моля без толкова драма. Нищо му няма на кучето.

# 935
Можеш и с фендона да напръскаш.
Безопасно е за кучета, бебета.

# 936
Как ще се предозира, от този разтвор? То трябва да изпие цялото количество, 1 л. И дори това не е достатъчно за предозиране.
А и кучетата не са се засилили да ближат точно този разтвор.

# 937
То за малки деца е безопасно...голям зор че кучето щяло да диша там....
Пък който му е драма...да се изнесе за ден два при близки/хотел и така.

# 938
Доктор Емануил Найденов, неврохирург, в коя болница работи сега, знаете ли?

# 939
С нова банкова карта съм, ама едва ли има значение.
Снощи се питах да платя общежитието на щерката и нещо все не ставаше. Накрая почна да изписва, че транзакцията е отхвърлена поради 3DS верификация. Днес сутринта пак изписа същото. Трябва ли да отивам до банката, за да ми съдействат или след известно време ще ме пусне да пробвам отново? До сега не ми се е случвало подобно нещо.

# 940
Съпорт няма ли банката? Пиши им.

# 941
За ДСК трябваше да се влезе в ДСК Директ и да се създаде PIN за онлайн транзакциите. Аз мислех, че веднъж се създава в началото, ама май е при всяка нова карта. На мен не ми пращаха смс с еднократната парола. Не знам дали за същия случай става въпрос.

# 942
Подобно нещо се оказа. С новата карта трябвало и нова статична парола. Оправих се.

Общи условия

Активация на акаунт