?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 258 930
  • 6 013
  •   2
Отговори
# 5 970

През телефона става ли, че нещо не мога да се ориентирам или трябва от компютъра?

# 5 971
През телефона трябва първо да скролнеш най-долу и да натиснеш Пълна версия.

# 5 972

Някой получавал ли е такова известие и пак нещо измамно ли е ?)

# 5 973
Измамно е! Видях коментари някъде, но не помня вече. Не отваряйте и не цъкайте никъде!

# 5 974
Проверявайте внимателно откъде идват тия съобщения и дали адреса, където трябва да цъкате е точно на тази институция. Ако е измама, обикновено адресът не отговаря (но може доста да прилича, примерно да сочи nap.org вместо nap.gov.bg - примерът си го измислих).

# 5 975
  • София
Мъжът ми вчера получи същото известие. Имейл адресът, от който е изпратено беше някаква "приказка без край". Не от български домейн, разбира се.

# 5 976
  • here and now
Аматьорска работа е това. Аз получих юни месец ей такова:
Скрит текст:

Че и линкът за плащане отваряше огледално копие на сайта на МВР. Ако бях пътувала в този период, вероятно щях да се хвана.

# 5 977
  • Бургас
Какви ли не фалшиви имейли съм получавала, маркирам ги като фишинг и все тая!
Все повече стават!

# 5 978
  • Буркина Фасо
откъде МВР ви знаят активния имейл ако не сте го написали в някой свой профил свързан с държавни институции ?

# 5 979
  • here and now
Аз лично имам регистрация в e-gov. Не е като да не го знаят.

# 5 980
  • Буркина Фасо
като имаш регистрация в е-гов  ще можеш да влезнеш в профила си и да видиш имаш ли регистрирано нарушение или не. няма смисъл тук да се пита измама ли е. на място в КАТ също може да се провери. в трафик полицията - също.

# 5 981
Ама като провериш в официален сайт, ако има нарушение, се счита за връчено Wink

# 5 982
  • Буркина Фасо
Ама като провериш в официален сайт, ако има нарушение, се счита за връчено Wink
да, в официален държавен сайт с достъп с КЕП или код от НАП  и при положение, че отвориш писмото. ако не го отвориш не ти е връчен.

# 5 983
  • here and now
като имаш регистрация в е-гов  ще можеш да влезнеш в профила си и да видиш имаш ли регистрирано нарушение или не. няма смисъл тук да се пита измама ли е. на място в КАТ също може да се провери. в трафик полицията - също.
Е точно това направих, за всеки случай.. Но все пак измамата си е доста изпипана.. Изглежда си истинско.

# 5 984
  • Буркина Фасо
прочети текста под МВР Радар и открий грешката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт