Да се оплачем... 2026

• 197 660
  • 3 557
  •   25
Отговори
# 3 030
Нищо нормално няма в Бг. Сметката ни за ток този месец е близо 3 пъти по-висока от предходния.
Гита, стискам и аз!
Жаки, мислех че готвиш пълнени чушки за йогата и затова те няма в темата. Дано сънят е пророчески, че и аз го чакам този любовчия да се завърне при Вита

# 3 031
Готвят и някъде в Чанг Рай😅😂😂
В 14 часа тръгват с група към някакви водопади, много красиви. За всеки ден има еднодневни екскурзии. Нека обикаля, моите манджи ще ги яде 9 месеца в България:)

Одеве звънна- аха да ревне. Нали е близнак мени си настроенията през час, та сега понеже пътува цяла нощ с рейса, не спала, изморена,  стигнала на север и ѝ се видяло адски тъпо и гадно, като село😂😂 след седмица в супер социалният Банкок, нормално. Вика що дойдох тука!!? После спа 2 часа, включи се в групата с другите бакпакъри и вече имат уговорки и план, тя е с швейцаро- македонката. Вече не е гадно😂😂 Вика на мен ми е трудно да живея със себе си, как ме търпите?! 😂😂😛❤
Казах аз съм ти майка свикнала съм, за другите не мога да кажа😂😂😂

# 3 032
Не мога да спя от притеснение.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 09:01 от sigma

# 3 033
Гите, палци и от мен за чист скенер!

Жаки, дано да ти е верен съня.

Хубав ден на всички! 🙂

# 3 034
faviana щом е болница трябва да има 6 м между двата приема по клинична пътека. Взема се направление от ЛЛ, посещава се лекар по физиотерапия и се прави един курс процедури амбулаторно. След това издава направление за хоспитализация. Трябва да има направена и рентгенография. Майка така ходеше с две приятелки още. Една от тях се обаждаше да уговарят датите за приема.Обади се в избраната болница и попитай, може да имат други начини.
За почивка с процедури по НОИ незнам как става.
Сега в нашия град дойде млада лекарка, която работи и в такава болница. Предполагам, че целта е точно да ги насочва за процедури към болницата и така да имат сигурни пациенти.

Дано резултатът при Гита е добър и се успокой! Стискам палци.
Суши не ям, не понасям миризма на риба. След бременността и риба рядко ям.

От хемороиди се оплаквам. Цяла седмица не мога се оправя. От къде ми дойде това на главата? И херпес имам, явно от онези сънища, дето вчера цял ден ги мислих. А и тази проверка на работата е доста стресираща. Сякаш ми се иска да ни оставят без заплати този месец у да я видя тази чужденка, подала сигнала какво ще прави. Ама нейните сметки се плащат служебно, а моя ток трябва аз да го платя.

# 3 035
Стискам палци за Гита.
Подули са ми се лимфните възли,дано се оправят.

# 3 036
  • ту тук, ту там
Не мога да спя от притеснение.
И аз. 😔

Гите, стискам палците за чист скенер! 🙏

# 3 037
  • Mediterraneo
Суши правя веднъж месечно, нямам никакви сетове, сгъвам на ръка. Ето го последното

И на бюфет ходим редовно, при нас е 18-20 Е на човек, има гьози, октопод и скариди, от които винаги ям по много Simple Smile

# 3 038
  • Варна
Нищо нормално няма в Бг. Сметката ни за ток този месец е близо 3 пъти по-висока от предходния.
Гита, стискам и аз!

Сутринта беше основна тема това в новините по Нова, пуснах да слушам , като никога.
 Не знам каква сметка да очаквам,  нашата излиза около средата на  месеца за предходния. За топло жилище, с южни и западни стаи и декември , който не беше студен платихме 198 лв, горе -долу ок . Имаше хора сега които са платили от 200-300 лв  по 600 / 300евро/ , януари беше студено доста Grinning. Това е малко шокиращо, единия човек по ТВ каза че живее в 90 кв апартамент със семейството си / едно семейство/ , а какви са тия 300 евро...нечувано..

Тарти, много ти е хубаво, особено без специални джаджи правено.. в ресторант ли работиш ?

# 3 039
  • Mediterraneo
Хахах, Веси, не работя в ресторант. Научих се с времето. Даже и специален приз не купувам, карам с наличния. На него му е важно приготвянето, не какъв вид е.

# 3 040
Тарти, нали някакъв оцет се слагал при варенето? Ние сме правили също с обикновен, но не е същото като купешкото. Страшно обичаме всички суши, но само с пушена сьомга, сурова риба не ядем. Тук е по  50 ст бройката, Жаки си взима само по 10 нали пази линия уж😂 Иначе би опаткала и 20 без да вземе въздух 😂😂

Сутринта се събудих с болка под мишницата, странно е… не знам какво е. Склоността ми да параносвам веднага се включи… ще се наблюдавам 2-3 дни… дано е нещо разтегнато знам ли.

# 3 041
На нас сметката за газта за януари е 173 евро. Горе долу на 21-22 градуса сме стояли. Ами, честно казано и на по-топло съм стояла, когато бяхме на ток и дърва и ми идва да врътна кранчето на газта на макс, но сметката ще е в тавана. Сметката ми за ток е отделна. Така че, ако някой топли цялото жилище на ток и е свикнал да стои на по-топло, никак не е странно, че ще плати 200-300 евро сметка. Още повече, че има хладилник, бойлер, печки, телевизори и т.н.

# 3 042
У нас по едно време бяхме байгънясали от суши, правех всяка седмица. Сега рядко купуваме, но пък се оказа удобно за кутийките с храна на детето, така че ще взема да започна пак.

# 3 043
  • Варна
Е всичко имаме, и климатици 2 бр и конвектор 2 бр , които се ползват основно вечер - не всички едновременно  но 2 винаги работят вечер, уикенда и през деня. Два бойлера, за кухня и баня , готвим само на ток, нямаме газ.Декември не беше много студен месец , а и ние сме по цял ден на  работа в работните дни и не оставям климатици да работят, апартамента е топъл / слава Богу/ . 300 евро не виждам как ще ги направим, януари сме били все на работа, хлапето на училище. За мен не е реално, освен някои хора които не спират отопление изобщо, поддържат високи градуси и живеят в къща или имат севрно сенчесто изложение без изолация  . В апартамент до 100 кв 300 евро е просто ненормално.Да не говорим, че хората с жалбите към ЕОН са такива , които рязко имат сметка три пъти по-висока от предходен месец.
Фроузен, ако сте в къща е съвсем нормално, къщите се топлят по-трудно, самите стаи са по-големи и таваните по-високи.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 10:12 от Vessi_to

# 3 044
При нас тези бюфети от 10е, постепенно минаха до 15е и от миналата година баам 25е. Напитките не влизат в цената 😒

Понеже свекърите са 1ва смяна, а аз нощна, поех ангажимента да дойда в тях, че ще минават да засичат радиаторите. Обявено време 8:00-9:00. Аз съм тук от 7.40 и още няма никой. А така ми се спи, че само се чудя с какво да се занимавам да не заспя 😒 Отделно, в Понеделник, една майка на съученик на сина даде бележка да предадем в училище, днес разбирам, че още не я е дал защото я забравял 🙈 Толкова безотговорно дете не съм очаквала да бъде. Хем 1000 пъти повтори. Та след като приключа тук ще ходя да я взема и да я закарам в училище, че ще стане проблем за семейството. И това всичкото пеша, щото живея на центъра и няма къде да паркира, намерих сутринта паркинг на улицата и няма да мръдна до довечера. Баси скапания ден 😒😒😒

Общи условия

Активация на акаунт