Да се оплачем... 2026

• 198 629
  • 3 568
  •   9
Отговори
# 3 210
  • Варна

Веси, това на теб ще ти лепне, и на руса коса отива.
Както съм си загубила талията последните 2 години...ще я опъна хубаво Joy
Нямам повод сякаш за много официална роклА.Догодина ще имам, нали ще имам абитуриент, живот и здраве Grinning

# 3 211
  • Бургас
Божеее, живот и здраве и аз догодина ще стягам бал!!! Нито синковеца, нито аз сме се настроили за подобно нещо... Далечно ми се види!
Ама и ще е нещо съвсем скромно, като се знаем и двамата...

# 3 212
  • Варна
И ние няма да правим "сватби" , ма тоалет ще си купя пък...Нещо в тесен кръг ще е, няма да имаме 50 човека гости, иэбщо.Даже не знам какви маси да резервирам, 4, 5 макс..У нас няма да сме, не съм с двор и къща и в кухнята и 15 човека да сме няма как.Ще видим, има време.
Ще се съобразя с него, каквото иска..
Според мен истерията последните 10тина години с тия балове е яко чалгаджийска..

# 3 213
И на племенника ще е скромно. Той изобщо не иска де, ама баща му казал, ти ако искаш ела, аз ще си събера неколцината близки Simple Smile

По мое време се празнуваше още по къщята. Дойдоха комшии, роднини, хуабво беше. Майка имаше една маса, още я има де, с две крила, тая маса е обиколила цялата махала, де що имаше сватби, годежи, войници Simple Smile

Отсега трябва да говоря с училищата, да пуснат децата за 3-4 дни.
Най-много ме е страх да не се осуети пътуването в последния момент.

# 3 214
Момчетата бързо се настройват. Моето хич не беше с претенции. Вълнуваше се, но чак излишни искания нямаше. Вълненията по-скоро дойдоха, защото беше от организаторите и искаше да въведат някои промени.
Живот и здраве ще се подредят нещата и майките ще сте по- хубави и изискани от някой абитуриентки.

# 3 215
  • Варна
И цялото това даване на пари от хората, че видиш ли...неудобно, да си избият куверта.
Ми не го харесвам.Дай на детето си едни пари и недей цака хората да си плащат за да го видят..Някак не ми се вързва.Да, едно време удома на питие и почерпка роднини и приятели и кой с букет, кой с подаръче...ама хубаво беше.Истинско някак, без задължения.Пари само семейството са ми дали на мен и нещо златно, нямаше такива пликове с банкноти..

# 3 216
  • Бургас
С моя като сме говорили, иска нещо семпло. Все още не е сигурен, дали иска да е с класа си.
Каквото и да реши ще го подкрепя на 100% с неговото желание!
По-скоро иска да отиде някъде с братята си ( верните си приятели 2 на брой - брат си) и още някой, ако реши.
Но има предостатъчно време до тогава.
А пък от към родата - нямаме и 3-4 такива....
Каквото синът ми си реши!

# 3 217
  • Варна
Карц , и ние нямаме роднини много. Или са по чужбина.С нито едни братовчеди не сме близки.Те също са все далече..То и сестрите ни са в чужбина, моята ако могат ще дойдат ама чак от САЩ..не зная.Баща му дано може.Че той като даде пари смята че всичко може и без него да мине...Иначе няколко приятели и бабите ..дано са на крак.Затова ще е в тесен кръг.Ама ще се облечем пък, хайде холан...повод има...Здраве само да е.

# 3 218
Щерката и тя е догодина абитуриентка. Очаквам голям цирк. От м.г. се гледат рокли и се коментират...Трябва да и определим бюджет с баща и, за да не ни разори. Да си прави сметката да се вмести в него за рокля, обувки, чанта, прическа и грим.
С момчетата е много по-лесно.

п.п.Тази година има приятелка която е абитуриентка и ми показва обувките които си е купила...за 600лв.🤐

# 3 219
  • Варна
Моя за един ден ще е готов.Хич не мисля че ще обикаля с дни.Един костюм и обувки.Колко да са различни.Джобни ще иска в повече , че гаджета, мацки...
Абе мъже ...Joy
600 лв, обувки който иска да му купува.Няма да съм аз.

# 3 220
  • Бургас
Ха! 600 лв ще ме извинява!
Добре, че моя не е от тези дето ще харесат такива или поне на това се надявам! Simple Smile

# 3 221
  • Варна
Моя ще вземе от по на сметка, сигурно и 1, 2 чифта найк до 600, като едното нищо...Joy
Има желаещи да го обличат,да му мислят.От мен софрата.

# 3 222
И аз няма да дам 600лв. за обувки. Да не намирам парите на пътя 😆

# 3 223
  • Варна
Сега с еврото сумите ще им изглеждат малки...200, 300 евро. То пари ли са...
Само дето заплатите ни в лв.някак си останаха...
Ще се събразят.Не сме от кралското семейство.Нито от депутатско такова.
Няма ние да се съобразим, а те с нас, като става дума за разходи.
Чак луда не съм, че да задлъжнея заради един масраф с бала.Виж за студент да помагам, по-бих.

# 3 224
  • София
Моят си купи обувки за 400, плати си ги сам. Платила съм костюма, обувки си имаше, обувани веднъж. Като иска някакви си супер-дупер чепици на страшна оферта, работи, изкарва пари, да си ги плати.
Партито ще е малко, 20 човека за 3-4 часа. Стига толкова. И без това не обичам джамбурета, абитуриента и той, ама таткото е купонджия и не дава дума да се издума да минем без тържество.

Общи условия

Активация на акаунт